fredag den 3. juni 2011

Apple kameran patentti voisi lopettaa älypuhelin trokareiden heidän etenemisensä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/apple-camera-patent-could-stop-smartphone-bootleggers-in-their-t/:

Apple Lämpökamera System

Apple on aina hakemuksen patentteja ja outoja ja fantastinen asioita, jotka eivät koskaan näytä löytävän tiensä todellisia tuotteita. Mutta hakemus julkaistiin tänään yksityiskohdat mielenkiintoisia tech, että voisimme itse nähdä saada juuttunut osaksi tuleva iPhone (parempi tai huonompi). Muodostamalla infrapunatunnistimen kameran jo aluksella, kannettavat laitteet voivat vastaanottaa tietoja lähettimistä sijoitettu hyvin, missä. Beyond vain puhallus ulos tekstin ja avata yhteyksiä kuin kirkastettu QR-koodin , lähettimet voisi poistaa tiettyjä ominaisuuksia, kuten kameran, jotta nauhoituksen elokuvateattereissa ja musiikin paikkoja. Jos täysin katkaisee nokka näyttää vähän pelkistettyjen vesileimat voidaan soveltaa myös valokuviin tunnistaa yritysten tai tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä. Joitakin mahdollisia käyttötarkoituksia ovat hieman vähemmän Big Brother, kuten museoiden säteilevä tietoa näyttelyesineet on käyttäjän tai käynnistää audio kiertue. Ilmeisesti kolmannet osapuolet olisi saada taakse IR ajaa ja ei ole takeita siitä, että Apple laittaa tämän tulevan iProduct. Silti olemme hieman huolissamme siitä, että päivän epäselvät YouTube konsertti videot saattavat olla päättymässä.

Apple kameran patentti voisi lopettaa älypuhelin trokareiden matkaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 20:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ilmeisen Apple | lähde Yhdysvaltain patenttivirasto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar