fredag den 3. juni 2011

HTC julkisti OpenSense SDK ja HTCdev tarjoaa paratiisi sisäpuolella aidattuun puutarhaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/:


Peter Chou on jakaa HTC: n suosiossa klo Uplinq 2011 julkistamalla OpenSense SDK, jossa yhtiö toivoo uusien kehittäjien värväämiseen halua luoda sovelluksia erityisesti Sense 3,0 . Kun apua HTCdev yhteisön ohjelmistojen suunnittelijat saavat työkaluja luoda saumattoman kokemuksen välillä sovellusten ja HTC: n käyttöympäristön (samalla tekee niiden sovellukset sovellu kuin HTC puhelimia). Ihon alle, kehittäjien annetaan mahdollisuus käyttää API tuki 3D näyttää ja tablet kynät - jotka voivat hyvin peli-istunnon. Ei tällä hetkellä ole julkaisupäivä SDK, mutta yhtiö on jo ryhtynyt nimiä kesän käynnistää. Joten, jos olet mukava auttaa HTC rakentaa tämän esteen ympärille Android on "auki" mantra, voimme kuvitella on joitakin melko liukas apps odottaa annetaan elämään. Hyppää tauko mukana PR.



[Kiitos, Jonny ja Eric]

Jatkaa lukeneisuus HTC julkisti OpenSense SDK ja HTCdev tarjoaa paratiisi sisäpuolella aidattuun puutarhaan


HTC julkisti OpenSense SDK ja HTCdev tarjoaa paratiisi sisäpuolella sisäpiiri perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 01:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde HTCdev | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar