fredag den 3. juni 2011

Tutkijat hakata Kinect silmälasien vapaan 3D puhelinkokous (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/researchers-hack-kinect-for-glasses-free-3d-teleconferencing-vi/:





Koska kynnyksellä Kinect hakkerointi, olemme nähneet kamerat kireä yhdessä (tai pyöritetään) luoda 3D-, video pelinomaisia ​​ympäristöjä, kun taas toiset ovat viritetty sen headtracking . Toiset, vielä, on käyttänyt sitä telekonferenssiohjelmissa (vaikkakin litteä, kaksiulotteinen lajike). Nyt tutkijaryhmä on mennyt ja heittänyt ne kaikki yhdessä saavuttamaan 3D videokeskusteluja, ja jos teemme näin sanoa, tulos on suurempi kuin osiensa summa. Ryhmä, joka perustuu ulos UNC-Chapel Hill, käyttää 3D-kartoitus (ja vähintään neljä Kinects) tehdä videon, ja sitten työllistää headtracking vastaanottavassa päässä, niin että ihmiset viritys on todella nähdä live video 3D, jopa ilman yllään 3D-lasit. Tulos: kuvaelma, joka seuraa sinua kuin siirrät päätäsi ja pyörittävät levottomasti oman työtuoli odottaa kokouksen loppuun. Se on mahtava vaikuttava, mutta emme voi auttaa, mutta ihmettelen: Haluatko todella nähdä työtoverisi niin elävän yksityiskohtaisesti? Onko Gander on video ja päätä itse.

Tutkijat hakata Kinect silmälasien vapaan 3D puhelinkokous (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 19:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar