fredag den 3. juni 2011

Sonos S3 / Play: 3 langaton all-in-one-kaiutinjärjestelmä vuotanut jonka FBI

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/sonos-s3-play-3-wireless-all-in-speaker-system-leaked-by-the-f/:


Katso mitä FCC vetää: it's upouusi, ennalta kaikki-vastaan-yksi puhuja sisällyttää oman Sonos langaton äänentoistojärjestelmä. Mini S5 , jos haluatte, joka kulkee nimellä "Play: 3" mukaan musta ja valkoinen FCC tarrat - vihje mustavalkoinen tarjoukset kuten S5. Kummallista, FCC docs viitataan myös Play: 3: "S3" sopusoinnussa Sonos "S5 nimikkeistö. Ystävämme Dave Zatz spekuloi, että pieni koko ja nimi on hyvä osoitus siitä, että S3 / Play: 3 ominaisuus trio kuljettajien ja oma digitaalinen vahvistin, muistuttaa S5 viisi (kaksi diskantti, kaksi Mid, ja subwoofer). Ja tiedätkö mitä? Olisimme samaa mieltä. Nyt, koska S3: n koon ja Sonos ": todistettua kykyä käyttää ohjelmistoja täydellisesti synkronoida ääntä yli kymmeniä Sonos laatikot, sinun täytyy antaa anteeksi meille josko Sonos on langaton 5,1 kotiteatteri ratkaisu hihassaan. No Sonos, do ya? Näyttö Play: 3 vs S3 nimeämiskäytännön löytyvät tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sonos S3 / Play: 3 langaton all-in-one-kaiutinjärjestelmä vuotanut jonka FBI


Sonos S3 / Play: 3 langaton all-in-one-kaiutinjärjestelmä vuotanut jonka FBI perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 05:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Zatz ei ole hauskaa | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar