fredag den 3. juni 2011

Applen iCloud laukut viimeinen suuri levy, maksaa 25 dollaria / vuosi rekisteröityä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/apples-icloud-bags-last-major-record-label-will-cost-25-yea/:


Olimme kuulleet, että Universal oli vain holdout , ja nyt CNET kertoo paljon on tehty - Apple on tiettävästi allekirjoittaneet kaikki neljä suurta levy sen tulevan iCloud palvelu. We'll tuo sinulle kaikki vahvistanut tiedot 6. kesäkuuta , mutta odottaessa, tässä ajattelemisen: Los Angeles Times kertoo, että Apple lopulta veloittaa jonnekin noin 25 dollaria vuodessa tilauksen pilvi. Tämä auttaa täydentää 58 prosenttia palan kakusta se aikoo viedä musiikkialalla kappaleita jaetaan vaikka verkon ja mahdollisesti joitakin mainostuloja samoin. 30 prosenttia aikoo kuulemma mene tarroja, ja toinen 12 prosenttia kustantajille, jotka ilmeisesti allekirjoittaa oman sopimuksia Apple huomenna.



Päivitys: Ei oikeastaan ​​mielenkiintoinen ristiriita kahden lähteen tässä: LA Times kertoo, että Applen ottaen, että kiva, mehevä 58 prosenttia, mutta CNET kertoo, että tarrat kestää 58 prosentilla, kun taas Apple väittää sen perinteisen 30 prosentin sijaan. Tutkimme.



Päivitys 2: LA Times on päivittänyt pala, eri prosentit edelleen - kertoman mukaan Apple aikoo ottaa 18 prosenttia, kustantajat saavat 12 prosenttia, ja etiketit 70 prosenttia asian.

Applen iCloud laukut viimeinen suuri levy, maksaa 25 dollaria / vuosi rekisteröityä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 17:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNET , LA Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar