fredag den 3. juni 2011

HTC EVO 3D kävelee sen WiMAX FCC: n matkalla Sprint

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-evo-3d-walks-its-wimax-by-the-fcc-on-its-way-to-sprint/:

HTC Evo 3D kävelee sen WiMAX FCC: n matkalla tasalla Sprint

Se näyttää kuin olemme noin kolme viikkoa pois meidän ensimmäinen annos lasit ilman 3D-älypuhelimen, ja Sprint tulee olemaan yksi saada teidät kaikki kierosilmäinen. Mutta, ennen kuin voit pitää laitteen, kuten HTC: n EVO 3D päähäsi, FCC on varmista, että se ei tee mitään liian paha sinun harmaat aivosolut. Puhelimen ja sen lukemattomia antennien - joka CDMA EVDO, WiMAX, Bluetooth ja WiFi - kaikki juoksivat haaste onnistuneesti, ja siinä prosessissa, altistuvat pitkä lista komponentit. Ei, valitettavasti, ei ole teardown mukana tässä, mutta tiedämme nyt mallinumerot lähes jokaisen suuren laitteiston juuttunut takana parallaksi-esteen näyttö, sen Qualcomm-prosessori sen Broadcom langattoman piirisarja. Oikeasti kuitenkin, sinun tarvitsee vain tietää yhden asian: 24 kesäkuu .

HTC EVO 3D kävelee sen WiMAX FCC: n matkalla Sprint perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 04:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Langaton Hyvyys | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar