onsdag den 3. august 2011

<em>Borderlands 2</em> Ilmoitettu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUsEO7zdvVo/emBorderlands-2em-Announced:

Nyt, kun Eurogamer roiskunut pavut aikaisintaan Randy Pitchford olisi halunnut, vaihdelaatikko ja 2K Games virallisesti ilmoittanut Borderlands 2, jatko-osa 2009: n hyvin vastaan ​​Shooter / RPG. Se on suunniteltu joskus huhti 2012 ja huhtikuuta 2013 ja on saatavilla PS3, Xbox 360 ja Windows. Vaihdelaatikko aikoo osoittaa pelin sen nykyisessä tilassa aikana gamescom ja PAX Prime myöhemmin tässä kuussa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oli <wbr> . NET Kaikki virheen?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9u_UXC-T34U/Wasnobr-wbrnobrNET-All-a-Mistake:

mikejuk kirjoittaa "Viime hämmentävä käyttäytyminen Microsoftin koskevat. NET tekee hyvissä ajoin arvioida uudelleen, mitä teknologia on kyse. Se on saattanut olla hyvä tekniikka, mutta järjestelmien kaverit rakennuksen ikkunoita mieluummin pitäytyä C + + tulos oli väistämätön . koska he eivät tueksi tapa tehdä asioita. NET on aina ollut toisen luokan Windows kansalainen voi hyödyntää suoraan Windows API - varsinkin uusin.. NET aloitti Microsoftin paras haaste Java mutta nyt joudut kysyä, mihin retken hallitun koodin toi Microsoftin ohjelmoija ja todellakin mitä hyvää on se tehnyt Microsoft? Mistä olemme nyt se alkaa näyttää hyvin paljon turhaa pakko kiertotietä ja Windows ohjelmoijat aiotaan elää sotku vuosia tulla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Maa voi jälleen ollut kaksi Moons

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gd3DhkvTGr4/Earth-May-Once-Have-Had-Two-Moons:

AaronW kirjoittaa "mukaan Story space.com, Earth voi kun on ollut kaksi kuuta. Pienemmät Moon, joiden arvioidaan olevan 750 mailia (1200 km) leveä ja vain 4% massasta suurempi kuu, törmäsi toisella puolella suuret kuuhun, joka aiheutti ominaisuuksia näemme tänään kuuhun. pinnalla toisella puolella kuu on aivan erilainen kuin puoli maapallon, joilla eri koostumus ja paljon karkeampi maastossa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Spiderman poliittisesti korrekteja vaihto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JvpvQjq4KFg/Spidermans-Politically-Correct-Replacement:

jbarr kirjoittaa "viimeksi Marvelin sarjakuvista" Ultimate Fallout, "Miles Morales korvaa Peter Parker, joka on tappoi Vihreä Menninkäinen. Morales on puoliksi musta, puoliksi latino teini, ja tekijät eivät ole poissuljettua, että hän voisi olla homo. Valitse artikkeli: "Marvelin päätoimittaja Axel Alonso kiisti ottaa musta Spider Man oli julkisuustemppu." Mitä sinulla on Spider-Man 21. vuosisadalla joka on heijastava meidän kulttuurin ja monimuotoisuuden. Kuten joku joka kasvoi tasaisesti ruokavalio Luke Cagen, Hero ja vuokraus Shang Chi, Master of Kung Fu, olen henkilökohtaisesti investoinut, "hän sanoi."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Instagram osumia 150000000 kuvat yhdeksässä kuukaudessa, silti ei puhu Android suunnitelmista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:


Hyvässä ja pahassa, Instagram on vienyt iOS-syömällä maailman myrskyn . Ja jos mietit mitä meidän kelpoisuuden "myrskyn" on hyvin ... Sanotaan vain Biebs puhallettu ulos hänen ensimmäinen kuva palvelusta viime kuussa. Kuten tarina menee, neljä nuorta pojat kanssa Kourallinen dollareita ja rajaton mielikuvitus aloittivat kuuluisan app 06 lokakuu 2010. Tänään on silti vain neljä työntekijää, mutta käyttäjäkunta on laajentunut vain vähäsen. Porukka vain näki sen 150 miljoonas valokuva lähetetty (näkyy tauon jälkeen!), Jossa nykyistä vauhtia kellotus on noin 15 kuvaa sekunnissa. Luonnollisesti otimme mahdollisuus esittää yksi näistä neljästä mitä tämä merkitsi tulevan Android julkaisu, ja kun hän vahvisti, että hänellä ei ollut mitään ilmoittaa heti, hän ei mainitse, että (vielä vapaana) iOS rakentaa on vain "alussa mitä on tulossa. " Joten, miten on noin pudottamalla linkin suosikki Instagram alas kommenteissa alla? Paras voittaa!

Jatka lukemista Instagram osumia 150000000 kuvat yhdeksässä kuukaudessa, silti ei puhu Android suunnitelmista


Instagram osumia 150000000 kuvat yhdeksässä kuukaudessa, silti ei puhu Android suunnitelmat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Instagram | Lähetä | Kommentit

Microsoft maksaa $ 200k palkinnon New Security Tech

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0_u5xrAcgt0/Microsoft-To-Pay-200k-Prize-For-New-Security-Tech:

Trailrunner7 kirjoittaa "Kohdatessaan liitettäessä ulkoisia paineita aloittaa maksamalla bug antimia, Microsoft on sen sijaan käynnistää uusi ohjelma, joka maksaa 200.000 dollari pääpalkintona on turvallisuus tutkija, joka kehittää innovatiivisin puolustava turvatekniikka. Ohjelma on suunniteltu" innostaa Tutkijoiden keskittyä kykyjään on puolustava teknologiaa ", yhtiö sanoi. Tunnetaan Blue Hat palkinnon, kun yhtiön säännöllistä sisäistä tutkimus konferensseja, ohjelmassa keskitytään ensimmäisenä saamaan tutkijat suunnitella romaani runtime teknologiaa puolustautua muisti turvallisuus haavoittuvuuksia. Microsoft turvallisuus virkamiehet sanoivat, että sen sijaan maksaa yksittäisiä vikoja, että jotkin muut yhtiöt, kuten Google, Mozilla ja muut tekevät, he halusivat kannustaa tutkijoita pohtimaan tapoja voittaa koko luokan vikoja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hanki Cyber-Mercenaries ehdottaa Ex NSA, CIA: n johtaja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fNe2vvNN1N4/Get-Cyber-Mercenaries-Suggests-Ex-NSA-CIA-Director:

siliconbits kirjoittaa "Yksi arkkitehdeista Yhdysvaltojen ulkopolitiikka mukaan George W. Bushin, kenraali Michael Hayden, ehdotti, että Yhdysvaltain hallitus olisi harkittava" Digital Blackwater "Puhelun aikana on tapahtuma nimeltä Aspen turvallisuusfoorumi. Blackwater oli Yhdysvaltain yksityisiin sotilaallisiin ryhmä perustettiin vuonna 1997 ja joka on nyt nimeltään Xe Services LLC, siirrä mahdollisesti liittyvät monia kiistoja, jotka ovat syntyneet jälkeen yhtiö laajensi turvallisuuteen liittyvien toimintojen Irakiin ja Afganistaniin. rekrytointi palkkasotureita, Hayden ehdotti "saattaisi olla yksi niistä iso uusia ideoita sen suhteen, miten meidän on tehdä itsemme uudessa Cyber ​​verkkotunnuksen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Epidemia Digital häiriötekijä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZsMRejPtO_0/The-Epidemic-of-Digital-Distraction:

asto21 kirjoittaa "juuri kukaan ei vain yksi asia enää. näytöt eivät anna meille. Ja uskomatonta räjähtää ihmisen evoluution, mielemme ovat tottuneet seurantaan useita panoksia kerralla. Joo, luet tätä viestiä. Mutta olemme lähes kolme kohtaa sisään Joten jos olet kaikkea muuta kuin minua, se on noin että aika tarkistaa viserrys, count lisäyksiä Google Plus piireissä, lukea kourallinen uusia saapuvia sähköpostiviestejä, ja säestää muutamalla meneillään pikaviestikeskustelut. Mutta olemmeko vähemmälle huomiolle tärkeitä yksityiskohtia? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IBM paljastaa Secure Avaa Wireless Black Hat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aAHqRBQ24QE/IBM-To-Unveil-Secure-Open-Wireless-At-Black-Hat:

Trailrunner7 kirjoittaa "tutkijat IBM ISS X-Force suunnitelma paljastaa uuden järjestelmän käytössä avoin langaton verkko turvallinen tilassa Black Hat konferenssissa tällä viikolla. Jäljittelee siten, että verkkosivujen selaimet käyttävät digitaalisia sertifikaatteja perustaa luotettu yhteys toisiinsa. X-Force tutkijat ovat työskennelleet järjestelmään jo jonkin aikaa ja yhtiö aikoo osoittaa teknologian torstaina konferenssin aikana. Yksi suurimmista ongelmista julkisia langattomia verkkoja on, että he alttiita monet yksinkertaiset hyökkäykset, mukaan lukien passiivinen nuuskaaminen ja man-in-the-middle. X-Force-järjestelmä on suunniteltu kiertää nämä ongelmat käyttämällä digitaalista sertifikaattia vakuuttaa käyttäjät että ne ovat yhteydessä langattoman hotspot että he luulevat ovat. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony PlayStation Vita tyhjentää FCC este, saa tantailizingly lähellä Amerikan julkaisunsa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/sony-playstation-vita-clears-the-fcc-hurdle-gets-tantailizingly/:


Tämä etiketti siellä saa näyttää paljon, mutta WiFi testausseloste näkyy tauon jälkeen tekee yhden asian poikkeuksellisen selvä: Sonyn PlayStation Vita vain tyhjennetään FCC testaus. Niille tunne prosessia, tämä on laajalti pidetään viimeinen vaihe ennen kulutuselektroniikan laite toimitetaan jälleenmyyjille täällä valtioita, ja koska " lasku "päivä olemme kuulleet , se varmasti näyttää siltä kuin Sonyn on vauhti pitää lupauksensa. Joten, et säästää tilaa tämän vuoden toivelistalla vielä toisessa konsolissa ... eikö?

Jatka lukemista Sony PlayStation Vita tyhjentää FCC este, saa tantailizingly lähellä Amerikan julkaisunsa


Sony PlayStation Vita tyhjentää FCC este, saa tantailizingly lähellä Amerikan julkaisunsa alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

AptiQuant Browser / IQ Study todennäköisesti Hoax

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9mksI_W9eyY/AptiQuant-BrowserIQ-Study-Was-Likely-a-Hoax:

Tasaista ihmiset ovat jättäneet toteaa tänä aamuna sanomalla, että tarina, että me (ja koko internetin ja jopa NPRs Marketplace) sanottu viime aikoina puhutaan selaimen alusta korreloivat IQ näyttää huijaus. Tietenkin, jos olet lukenut Slashdot keskusteluun, sinun luultavasti olisi tiennyt tästä jo, mutta nyt kaikki tietävät. Yhtiö vastaa kyselyyn, AptiQuant odottaa olla todellista.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.