onsdag den 3. august 2011

Apple iCloud ja iWork beta iOS käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/apple-icloud-and-iwork-beta-for-ios-hands-on/:


Meillä on ollut muutaman viikon päästä tottuneet iOS 5 ja Mac OS X Lion , mutta yksi pääesiintyjänä piirre on erityisesti saavuttamattomissa, koska se paljastettiin aikaisemmin tänä kesänä. Hänen WWDC Keynote, Steve Jobs mainostetut iCloud palveluna, joka synkronoi monet Apple laitteita, ilmaiseksi. Macit, iPhonet, iPads, ja jopa Windows-tietokoneet voivat synkronoida asiakirjoja, yhteystiedot, kalenterin tapaamiset ja muut tiedot. Pääset myös pystyä varmuuskopioida iOS laitteita etäältä, käytä Applen isännöi sähköpostitilin, ja tallentaa musiikkia pilvessä. No, tällä viikolla Apple vihdoin palaa sen pilvi-pohjainen palvelu kehittäjille, kerroit jotkut meistä ottaa vilkaista milloin uusi palvelu.



Apple ilmoitti myös hinnoittelu, jossa vahvistetaan, että voit lisätä vuositilaukset kanssa 10GB ($ 20), 20 Gt ($ 40), tai 50GB ($ 100) tallennustilaa "huipulla ilmainen 5GB tilille. Otimme meidän viiden keikan osuus spin, luoda asiakirjoja Sivut , laskentataulukoiden Numbers ja esityksiä Keynote , sitten päästä ne iCloud web-käyttöliittymä ladata Microsoft Office ja PDF-versiot. Olemme myös yrittäneet onneaan iOS tietojen synkronointia ja pian-to-be-kiistanalainen Photo Stream, joten hyppää ohi tauko Täyden iCloud käytännön.

Jatka lukemista Apple iCloud ja iWork beta iOS käytännön


Apple iCloud ja iWork beta iOS käytännön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 17:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar