onsdag den 15. juni 2011

FTC Okays Social Media Taustaa Tarkista Company

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H2pKSlag3Ls/FTC-Okays-Social-Media-Background-Check-Company:

nonprofiteer kirjoittaa "FTC on laskenut sen tutkinnan uusi yritys, joka toimii sosiaalisen median taustan tarkistus ja jatkuva Internet / sosiaalisen median seurannan työntekijöiden määrittäen mukainen Fair Credit Reporting Act. Joten varmista aseesi kuvat ovat yksityisiä ja että olet sinä ole mihinkään "Laillistaa marihuana" Facebook ryhmään. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Shenzhen matkapuhelinmarkkinat: menee syvemmälle Huaqiangbein

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/shenzhen-mobile-phone-market-going-deeper-inside-huaqiangbei/:


Se on turvallista sanoa, että suurin osa lukijoista on tottunut puhelin kaupoissa, jotka ovat hyvin valaistu, melko tilava, eikä pippuroitiin kanssa KIRF tuotteita. Mutta jos et tunne Jännitystä ja haluavat pulahtaa syvään uima-allas, niin Shenzhen n Huaqiangbein piirin pitäisi tyydyttää outoa uteliaisuutta. Kuten olemme osoittaneet sinulle meidän edellistä matkaa , meidän gadget paratiisi kattaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien puhelimet, tietokoneet, kamerat, kaikki alas piirit osia kuten LED, sipsejä ja vastukset. Uusin löytö on kuitenkin koko rakennuksen omistettu lähinnä matkapuhelimen tuotteita. Lue selvittää, mitä tämä hulluus on kyse - video kiertue odottaa tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Shenzhen matkapuhelinmarkkinoiden: menee syvemmälle Huaqiangbein


Shenzhen matkapuhelinmarkkinat: menee syvemmälle Huaqiangbein perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 14:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

BlackBerry playbook osumia UK yhden päivän eteenpäin aikataulusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/blackberry-playbook-hits-uk-one-day-ahead-of-schedule/:

BlackBerry playbook osumia UK yhden päivän eteenpäin aikataulusta

Olemme jo tiesi , että RIM: n playbook oli matkalla UK kesäkuuta 16th, vaan antsy BlackBerry fanit voivat nyt saada käsiinsä välilehdessä yksi päivä aikaisin. Puhelimet 4U on juuri ilmoittanut, että se on sileää 7-tuumainen liuskekivi kahden tiili-ja laasti myymälöissä tänään - yksi päivä ennen virallista julkaisua. Jos vain ei voi odottaa vielä toinen, ja sattuvat olemaan lähistöllä joko vähittäiskauppiaan Tottenham Court Road tai Oxford Street paikkoja Lontoossa, olisit voinut playbook kädessä hetkessä. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä BlackBerry playbook osumia UK yhden päivän eteenpäin aikataulusta


BlackBerry playbook osumia UK yhden päivän eteenpäin suunniteltua alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 15:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Puhelimet 4U | Lähetä | Kommentit

DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:


Hiiret ovat tietotekniikka tukipilari koska melko lähellä kynnyksellä PC, mutta ne eivät tarjoa paljon kannalta tietoa näytön tiedot olet vuorovaikutuksessa. Mitä jos ne esillä fyysistä palautetta sinulle pois asioita, kuten tiedostojen koon olet liikkuu? Kaksi saksalaista opiskelijat ovat vastanneet tähän kysymykseen todennäköisesti jo ennen kuin oli tilaisuus kysyä. Tuloksena on kieltämättä cool käsite, joka hidastaa roll hiiren, jossa tiedostot tunne paino koon perusteella niiden sisältöä. "Hengittävä" ominaisuus voi myös vihje sinulle, kuinka paljon tietyn tiedosto on käytetty. Myös syytä mainita niiden DataBot Kiintolevy käsite, joka laajenee ja supistuu joka perustuu tilan määrä on käytetty. Video outo elävä oheislaitteiden tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video)


DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Roman Grassy | Lähetä | Kommentit

Senaatti Bill voisi tehdä laitonta Lähetä Lip-Synkronoitu Videot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Q75Wn-nmRw/Senate-Bill-Could-Make-It-Illegal-To-Upload-Lip-Synced-Videos:

Anonyymi lukija kirjoittaa "mukaan Copyright asianajaja Ben Sidbury, Senaatti Bill 978 voisi tehdä rikollinen teko, että joku Lip Sync on laulu ja sen jälkeen sanoi video Youtube, vaikka luotot annetaan." Tapa ohjesääntö on kirjoitettu ... Se nyt kriminalisoida joku, joka tekee tekijänoikeuksilla suojatusta työstä, joka on lähinnä nykyään joka laulu auringon alla. teoriassa ainakin, levy-yhtiöt tai oikeusministeriö voisi mennä, kun 9-vuotias tai 12 vuotta vanha tai 30 vuotta vanha julkisesti suorittaa laulun. " sanoi Sidbury. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Franken Bill Olisiko kuluttajien paikkatiedon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hiHd-geVuGM/Franken-Bill-Would-Protect-Consumers-Location-Data:

GovTechGuy kirjoittaa "Senin Al Franken (D-Minn.) julkisti uuden lakiehdotuksen keskiviikkona, että vaatisi yritykset, kuten Apple ja Google suostumuksen saamiseksi kuluttajien ennen kuin se kerää tai jakavat älypuhelimen paikkatietojen kolmannen osapuolen kanssa. Lakiesityksellä kattaa kaikki liikkuvat laitteita, kuten tablets ja vaatia yrityksiä tiedottamaan kuluttajille, kun he keräävät tietojaan ja jotta ne voisivat poistaa sen pyydettäessä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Drupal Web Services

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dtZWFTjcbi4/Book-Review-Drupal-Web-Services:

Michael J. Ross kirjoittaa "kehityksessä Web, joka on yksi tärkeimmistä parannuksista oli yleinen siirtyminen staattisia verkkosivuja perustua ainoastaan ​​HTML, dynaamisia verkkosivustoja perustuu skriptauskielten. Mutta silloinkin, jokainen sivusto oli paljon kuin siilo ilman sisällön julkaisemiseen lisäksi sivuilla tarjotaan sivuston itse. Tämä kaikki alkoi muuttua sisällön jakelusyöte kautta RSS-ja kehitys web-sovellusten API. Nykyään yhä useammat organisaatiot julkaisevat sähköisen sisällön kautta web-palvelut, kuten sekä kuluttavat julkaisemaa sisältöä muille. Nämä sivustot ovat rakennettu käyttäen Drupal, avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Drupal Web Services-kirjan kirjoittanut Trevor James, pyritään auttamaan verkko-ohjelmoijien tehdä tällaista kehitystä. " Lue alla muualla Michael katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lisää Malware-tartunnan sovellukset Löytyy Android Market

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMYYe_maOLM/More-Malware-Infected-Apps-Found-In-Android-Market:

Trailrunner7 kirjoittaa "Jo kolmatta kertaa viime kuukausien aikana Google on joutunut poistamaan surmasi malware-tartunta apps Android Market ja keskeyttää joitakin kustantajia. Kymmenen Android sovellukset virallisessa Android Market tiedetään saaneen, mutta monet enemmän olisi uhreja Plankton Troijan. Tutkija Xuxian Jiang väittää, että varhainen variantteja Troijan ovat kierrettyjen havaita niin kauan kuin kaksi kuukautta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Senaattori julkaisee ensimmäisen senaatin Mobile App

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oWwbpdqIHn8/Senator-Releases-First-Senate-Mobile-App:

GovTechGuy kirjoittaa "Senin Saxby Chambliss (R-Ga.) julkaisi virallisen hakemuksen iPhone, iPad ja iPod Touch, tehden hänestä ensimmäisen senaattori tarjota virallisen mobiilisovellus. Chambliss app avulla yleisölle soittaa Chambliss työhuoneisiin suoraan App ja löytää reaaliajassa tietoa senaattori kantoja ajankohtaisista poliittisista aiheista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Yhdysvaltain oikeusministeriön greenlights Googlen 900000000 dollaria tarjous Nortelin patenttia, Apple, RIM kiinnostaa myös

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:

Näyttää siltä, ​​Google pystyy tarjouksen Nortelin patenttisalkusta loppujen nyt, Department of Justice on punnittava asiasta. Mukaan Wall Street Journal, El Goog on 900.000.000 dollaria tarjous on läpäissyt valtion kilpailuoikeuden uudelleen, vain muutama päivä ennen ensi viikon huutokaupassa. Kilpailijat kuten Microsoft, AT & T ja Verizon on aiemmin toimitettu valituksia DoJ ja väitti, että myynti Nortelin 6000 patenttien antaisi kohtuutonta etua huutokaupan voittaja antamalla sille uutta arsenaali patenttien rikkomisesta oikeusjuttuja. Google väittää kuitenkin, se on salkun puolustautua vastaan ​​oikeudellisia haasteita, sillä se on suhteellisen vähän patentteja nimensä. DoJ ilmeisesti näe mitään laitonta tähän väitteeseen, todettuaan, että yksikkö omistus Nortelin immateriaalioikeuksien olisi minkäänlaista uhkaa kilpailla markkinoilla. Tämä on tietenkin musiikkia Googlen korviin, mutta taistelu ei ole ohi vielä. Lähteet kertovat lehdessä, että sekä RIM ja Apple ovat kiinnostuneita hakemuksen omat tarjoukset patentteja, ja on jo alkanut pohtia asiaa oikeusministeriön. Yksikään yritykset ovat kommentoineet tarina, mutta se tulee kaikki alas 20. kesäkuuta, kun huutokauppa vihdoin käynnistynyt.

Yhdysvaltain oikeusministeriön greenlights Googlen 900000000 dollaria tarjous Nortelin patenttia, Apple, RIM kiinnostaa myös alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Elusive Galaxy tab 8,9 lyömällä Pohjoismaissa syyskuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/elusive-galaxy-tab-8-9-hitting-nordic-countries-in-september/:


Samsung antoi tänään surmasi lehdistötiedotteiden Uusien tablets Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Uutiset luonnollisesti keskittyy yhtiön räikeä Galaxy tab 10,1 , joka saapuu näissä maissa elokuussa. Mikä on todella mielenkiintoista tässä on kuitenkin maininta tasaisempi Galaxy tab 8,9, joka on ollut poissa valokeilasta niin myöhään, kuulemma johtuu näytön ongelmista . Kysymykset (jos ei todella mitään) on ilmeisesti ratkaistu, ja 8.9 on asetettu vapautetaan edellä Pohjoismaiden alueella syyskuussa - joko niin tai se vie kuukauden lisäaikaa ajella tuuman ja muuttaa pois kyseisten Loput 10,1 malleja.

Elusive Galaxy tab 8,9 lyömällä Pohjoismaissa syyskuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Samsung Hub | lähde Samsung (1) , (2) , (3) , (4) | Lähetä | Kommentit

Righthaven menettää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/41W61kQcX6o/Righthaven-Loses:

Kuukausi sitten totesimme, että oikeusjärjestelmä oli laittanut Righthaven pitoon, mutta nyt redwolfe7707 totesi, että "Liittovaltion tuomari Nevada kertoo Las Vegas lakiasiaintoimisto kohdistaminen luvatonta sisältöä Internetissä ei voi haastaa muita yli uutinen yhtiön tekijänoikeuksia. Las Vegas Sun ilmoitti tiistaina irtisanominen oikeusjuttu tekijänoikeudella täytäntöönpanoviranomaisina Righthaven LLC vastaan ​​verkkosivuilla demokraattisen Underground. Yhdysvaltain käräjäoikeudessa ylituomarille Roger Hunt sanoo tekijänoikeuden kantajien on valvoa oikeudet aineistoa voidakseen haastaa tekijänoikeusrikkomuksesta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.