onsdag den 15. juni 2011

Comcast keuliminen uusi Xfinity oppaan kanssa ole tie-ins torstaina (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-to-show-off-new-xfinity-guide-with-facebook-tie-ins-thur/:









Kiitos yksi lukijoille saada jo asentaa, olemme jo kaivettiin syvälle Comcast seuraavan sukupolven Xfinity TV DVR, mutta torstaina Brian Roberts näyttää sen kokonaan pois (yhdessä "uuden laajakaistan nopeudella") vuoden 2011 NCTA Cable Show. Mukaan lehdistötiedotteen uuden oppaan, joka sulautuu internet sisällön televisiolähetyksiä sisältää mukautukset ja jakaminen sidottu ole yhdessä laitteiston rakennettu tahdissa Intelin suoritin. Yksityiskohtaisesti odotamme kuulla on, kun se päivittää säälittävän laatikot tällä hetkellä meidän päin, mutta sitä ennen meidän on toinen vihjeidenmyyjä kiittää muistuttaa välimuistin demo videot julkaistaan ​​portaalin ensimmäinen testaajille Georgiassa . 17 minuutin laatiminen walkthrough videoita on upotettu yllä, mutta yritän olla kuolata liian kovaa yli HD muotoiltu käyttöliittymä.



[Kiitos, Cypherstream]

Jatkaa lukeneisuus Comcast keuliminen uusi Xfinity oppaan kanssa ole tie-ins torstaina (video)


Comcast keuliminen uusi Xfinity oppaan kanssa ole tie-ins torstaina (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 17:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Spectrum portaalin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar