onsdag den 15. juni 2011

DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:


Hiiret ovat tietotekniikka tukipilari koska melko lähellä kynnyksellä PC, mutta ne eivät tarjoa paljon kannalta tietoa näytön tiedot olet vuorovaikutuksessa. Mitä jos ne esillä fyysistä palautetta sinulle pois asioita, kuten tiedostojen koon olet liikkuu? Kaksi saksalaista opiskelijat ovat vastanneet tähän kysymykseen todennäköisesti jo ennen kuin oli tilaisuus kysyä. Tuloksena on kieltämättä cool käsite, joka hidastaa roll hiiren, jossa tiedostot tunne paino koon perusteella niiden sisältöä. "Hengittävä" ominaisuus voi myös vihje sinulle, kuinka paljon tietyn tiedosto on käytetty. Myös syytä mainita niiden DataBot Kiintolevy käsite, joka laajenee ja supistuu joka perustuu tilan määrä on käytetty. Video outo elävä oheislaitteiden tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video)


DataBot hiiri ja HDD käsitteitä piitata tiedostoja, edistää tietojen tuhoamiset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Roman Grassy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar