onsdag den 6. april 2011

Samsung vahvistaa WiFi vain Galaxy Tab saatavuus: 10 huhtikuu 350 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsung-confirms-wifi-only-galaxy-tab-availability-april-10th/:


Olemme jo nähneet sen kääntää ylös muutaman liikekiinteistöt, mutta Samsung on nyt vihdoin virallisesti vahvistettu käynnistää yksityiskohdat sen WiFi-vain Galaxy Tab . Se on saatavilla verkossa ja vähittäiskaupan myymälää Yhdysvalloissa April 10th varten 349,99dollari. Speksit muuten pysyy samana kuin 3G-versio, kuten 7-tuumainen 1024 x 600 näyttö, 32 gigatavun sisäinen muisti (microSD-korttipaikka jopa ylimääräistä 32GB), takana ja edessä päin kameraa ja Android 2.2 tuella Flash 10,1 - siitä näyttää asioita, se on myös saatavana vain valkoisena takaisin. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung vahvistaa WiFi vain Galaxy Tab saatavuus: 10 huhtikuu 350 dollaria


Samsung vahvistaa WiFi vain Galaxy Tab saatavuus: 10 huhtikuu 350 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 16:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BGR | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Dell Viiru 10 käynnistää kesäkuun puoliväliin kanssa Honeycomb mahdollista nimenmuutoksen toimii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:


Dellin Windows 7 Rosemount tabletti saa tehdä sitä rannalle sinun kanssasi tänä kesänä, mutta se ei tarkoita yritys ei ole Android vaihtoehto, kun on aika ryhtyä soveltamaan aurinkovoidetta. Mukaan Forbes, 10-tuumainen Android-powered liuskekivi saimme ah-niin-nopea vilkaisu ja CES olisi valmis osuma markkinoille jonnekin noin kesäkuun puolivälissä, vain vähän myöhemmin kuin olimme aiemmin kuulleet . Julkaisussa on myös viitteitä siitä, että tabletti tähän mennessä nimitystä Viiru 10. toukokuuta, ei säilytä, että monikerin kun on aika käynnistää, mutta se ei varmasti olisi käynnissä Honeycomb , vaikka emme tiedä, jos se tulee pitää Stage UI. Joko niin, kesä 2011 on muotoutumassa olevan kauden Honeycomb, ja olemme innoissamme nähdä, mitä kukin valmistaja tekee erottamaan itseään yhä-tungosta tilaa.

Dell Viiru 10 käynnistää kesäkuun puoliväliin kanssa Honeycomb mahdollista nimenmuutoksen toimii alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Smithsonian Gets Tiny Robotit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bbZ06psXixw/Smithsonian-Gets-Tiny-Robots:

CWmike kirjoittaa "Smithsonian Museum of American History tiistaina lisätty useita robotin teknologiaa sen keräämiseen, mukaan lukien mitä mahdollisesti on yksi pienimmistä robottien maailmassa. Robotti nimeltään Marv, lyhyt Mini Autonomisen robotin Ajoneuvo on vain yhden kuutiometrin tuuman koossa. Se kehitettiin vuonna 1996 ja 1997, Department of Energy's Sandia National Labin. asemiaan ei ole paljon suurempi kuin penniäkään, ja se oli mukulakivisiä yhdessä kaupallisesti saatavilla olevista osista, kuten mikroprosessori, joka siirtyi pyörät . Marv on yksi noin 100 robottien artifakteja kokoelma, joka sisältää laajan kokoelman muuhun teknologiaan liittyviä esineitä. Barry Spletzer, eläkkeellä insinööri ja tutkija Sandia, työskenteli Marv, vaivaa, että alkoi "melkein hetken mielijohteesta. " Robotit ansioiden paikka museossa, koska siellä on yli 1 miljoonaa teollisuusrobotit käytössä tänään, sanoi Carlene Stephens, kuraattori. Useimmat näistä robotteja suorittaa alkeellinen tehtäviä, pelkkä numero on näyttöä siitä, että "robotit ovat nyt keskuudessamme, "hän sanoi. Saat lisätietoja instituutin National Robotics Week suunnitelmat, katso Lemelson Center-sivusto."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Uusi Commodore 64

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LGAnlUI6L7A/The-New-Commodore-64:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun lähes 30 vuotta, Commodore tuotemerkki on ottanut uuden johdon ja uudelleen julkaisee sen lippulaiva tietokone, tällä kertaa kaikki mukavuudet nykypäivän tietokone pakattu sisällä. Artikkelista:" Uusi Commodore 64, joka alkaa laivaliikenteen lopussa kuukauden on souped-Facebookiin nykyaikana. Siinä on 1,8 gigahertsin kaksi prosessoria, valinnainen Blu-ray-soitin ja sisäänrakennetun Ethernet-ja HDMI-porttia. uusi Commodore on hinnoiteltu välillä 250 dollaria ja 900 dollaria. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Fermi Lab mahdollisesti oivalsi Uuden hiukkasen tai joukkojen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b_tp1H9gQ9U/Fermi-Lab-May-Have-Discovered-New-Particle-or-Force:

schleprock63 kirjoittaa "Fyysikot klo Fermi Lab löytänyt epäilyttävien kolahtaa" niiden tietojen, jotka voisivat viitata he ovat löytäneet uuden alkeishiukkanen tai jopa uusi voima luonnon. löytö voisi "olla merkittävin löytö fysiikka puoli luvulla. " Fyysikot ovat sulkea pois, että hiukkasen voisi olla vakio Higgsin bosoni, mutta spekuloida, että se voisi olla joitakin uusia ja yllättäviä versio Higgsin. Havainto tulee kuin Tevatron teilataan mennä offline joskus syyskuussa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Engadget Podcast palaa ... huomenna seitsemäntoista ET!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/the-engadget-podcast-returns-tomorrow-at-5pm-et/:



Engadget Podcast . Mikä se on? Onko se elävä, hengitys juttu? Onko se jotain, että on nähtävä on uskomista? Onko se enemmän kuin vain tunnin mittainen jono lausuntatavan intensiteetti, hienoksi hakattu ja keskittyi maailman kulutuselektroniikan? Se on mysteeri, vaikka Mielenkiintoisin mies maailmassa on ongelmia ratkaista, mutta me aiomme ottaa asiat saavat paljon selvempi, kun se palautuu säännöllistä ohjelma lohko huomenna illalla. Vasta nimitetty päätoimittaja Tim Stevens ja alati hävisi Darren Murph on teidän oppaita jonnekin, huomenna liittyi kaksi erityistä vieraita Engadget Mobile podcast joukkue: kumma jätkä Vlad Savov ja mobiili debytantti Myriam Joire. Se on nelikko, että saat lähes varmasti tee työpäivän suru haihtunut savuna ilmaan. Huomenna. Täällä. Seitsemäntoista ET ... ish.

Engadget Podcast palaa ... huomenna seitsemäntoista ET! perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NASA Green-valot $ 16,5 Advance Future Jets

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKqnvmc330g/NASA-Green-lights-165M-To-Advance-Future-Jets:

coondoggie kirjoittaa "NASA sanoi tällä viikolla neljä tutkijaryhmää olisi jaettu 16.500.000 dollaria kehittää edelleen hiljaisempia, puhtaampia ja vähemmän polttoainetta kuluttavien suihkukoneita, virasto sanoo, on kolme sukupolvea ennen lentokoneiden käytössä. NASA sanoi rahat myönnettiin jälkeen 18-kuukauden tutkimus kaikenlaisia ​​huipputeknologiaa seoksista, keraamiset tai Fiber Composites, hiilinanoputkien ja valokuitu kaapelointi on omaehtoisesti iho, hybridi sähkömoottoreita, taittuvat siivet, kaksinkertainen fuselages ja virtuaalitodellisuus ikkunat keksiä sarjan ilma-malleja, jotka voivat päätyä kun olet työmatkalla noin 2030. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






MythBuster kehittäminen kevyt ajoneuvo Armor

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pg7XvhkFK28/MythBuster-Developing-Light-Weight-Vehicle-Armor:

gearystwatcher kirjoittaa "Myytinmurtajat" Jamie Hyneman on kehittänyt blast-kestävä, kevyt panssari käytettäväksi Yhdysvaltain armeijan ajoneuvoja Irakissa ja Afganistanissa perustuu työstään show yhteistyössä isäntä Adam Savage. "Meillä oli paljon kokemusta osoittavat käsittelevät räjähteitä, ilmeisesti tavoilla ja tilanteissa, jotka eivät kuulu normi. Tämä on hyvin paljastava, sillä kun näet jotain ulkopuolella normi saat nähdä, mitä rajat ilmiön, "Hyneman kertoo Reg aikana haastattelussa Uusi Myytinmurtajat "kausi."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DARPA BOLT aloite haluaa reaaliaikaista puhuttu kääntäminen, Douglas Adamsin aave sanoo, että aika

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:

DARPA käynnistää BOLT aloitteen reaaliaikaista puhuttu kääntäminen, haamu Douglas Adams käteinen spektrin patenttilakimiehiin

Kiitos online-työkaluja, kuten Google Translate olemme nyt pystyy kommunikoimaan ihmisten kanssa lähes millä tahansa kielellä - ei ehkä täysin, mutta tarpeeksi hyvin saada yleinen ajatus kaikkialla, ja elävöittänyt jonka satunnainen humoristinen käännösvirhe . Nyt DARPA haluaa, että tehdään tukkukaupan ja sotilaallisella tarkkuudella käynnistää BOLT aloitteesta. Tämä tarkoittaa Rajaton operatiivisen Language Translation, ja DARPA antaa asianomaisia ​​toukokuun 19. päivä tänä vuonna tehdä ehdotuksia siitä, miten he onnistuvat saavuttamaan osaston ylevä tavoite, joka kuuluu kirjallinen ja suullinen käännös Englanti on "useita kieliä." Jos olet ajatellut kilpailevien löydät kaikki yksityiskohtia lähde linkkiä, mutta kumma kyllä ​​et löydä yhden Vorgon murre mainittu.

DARPA BOLT aloite haluaa reaaliaikaista puhuttu kääntäminen, Douglas Adamsin aave sanoo, että se aika perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 13:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde DARPA | Lähetä | Kommentit

Tutkimus kertoo AT & T laskee enemmän puheluita kuin Verizon nämä pylväsdiagrammit eivät valehtele

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/survey-says-atandt-drops-more-calls-than-verizon-these-bar-charts/:

Chargepoint

Mietitkö, mikä lentoliikenteen kannattaa ostaa iPhone on? Ei kyselyn siitä. ChangeWave Research on julkaissut tulokset kyselyn, joka iski 4068 käyttäjät jakautuvat Verizon, AT & T, T-Mobile ja Sprint. Näistä neljä VZW harppauksen eteenpäin, kun se tulee katkenneet puhelut ja 1,4 prosenttia vastaajista ilmoitti, että ne olis saanut yhden viimeisten kolmen kuukauden aikana. AT & T puolestaan ​​tuli viime kanssa 4,6 prosenttia. Jos tarkastellaan vain iPhone 4 käyttäjää numerot muuttuvat hieman, 1,8 prosenttia vs. 4,8, mutta lopputulos pysyy samana. Ei, tämä johtopäätös valitettavasti ei päästä sinua ympäri ETF, mutta ehkä tehdä pouty kasvot AT & T tallentaa auttaa.

Tutkimus kertoo AT & T laskee enemmän puheluita kuin Verizon nämä pylväsdiagrammit eivät valehtele perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 13:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AppleInsider | lähde ChangeWave Research | Lähetä | Kommentit

Interpol haluaa maailmanlaajuisen henkilökortti System

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gq4KqZLnAdY/Interpol-Wants-a-Global-Identity-Card-System:

Orome1 kirjoittaa "pään Interpol on korostanut, että maailmanlaajuisesti todennettavissa sähköinen henkilökortti (e-ID) siirtotyöläisten kansainvälisellä foorumilla on kansalaisen ID hankkeisiin, e-passeja, ja rajatarkastusten hallinnoinnin. Interpolin pääsihteeri Ronald K . Noble sanoi: "Aikana, jolloin maailmanlaajuinen muuttoliike on saavuttamassa ennätyslukemiin, on tarpeen, että hallitukset ottavat käyttöön järjestelmät kansallisella tasolla, joka mahdollistaa identiteetin maahanmuuttajien ja heidän asiakirjat tarkastetaan kansainvälisesti Interpol." antaminen siirtotyöläisten e-ID-kortteja maailmanlaajuisesti todennettavissa muodossa myös vähentää korruptiota ja mahdollistaa kortinhaltijoiden voidaan myöntää sähköisessä maksulähetysjärjestelmiä joka edistää laajempaa taloudellista kehitystä ja vaurautta Interpolin jäsenmaissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Acer vapautuu kolmannen sukupolven Aspire Timeline X kannettavien tietokoneiden kanssa Sandy Bridge, mutta vain Taiwanissa nyt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/acer-releases-third-gen-aspire-timeline-x-laptops-with-sandy-bri/:


Jos olet odottanut Sandy Bridge laskeutumaan Acer Aikajana X tietokoneet, niin tänään on teidän päivä. No, se riippuu, sillä nämä uudet koneet ovat saatavilla vain Taiwanissa toistaiseksi. Vain muutama tunti sitten, onnekas ihmiset haltuunsa Engadget Kiinan onnistui nousta lähelle ja henkilökohtaisesti näitä pahoja poikia: meillä on pari 13,3-tuumainen 3830TGs (kuvassa tauon jälkeen), 14-tuumainen 4830TG, ja 15,6 tuuman 5830TG (kuvassa yllä). Lukuun ottamatta Core i3-2310M yhteen 3830TGs, nämä tietokoneet kaikki tulevat Core i5-2410M, NVIDIA GT540M (2 Gt DDR3 muistia), 640 kiintolevy, 2GB DDR3-muistia, ja USB 3.0-porttia. Mitä multimedia, istuu alle 1366 x 768 LED-taustavalaistu LCD-näytöt ovat Dolby Home Theater-kaiuttimet Kenwoodin, ja lisäksi kaksi suurempaa mallia myös pakata DVD Super Multi DL-asema.



Verrattuna edellisen sukupolven aikajanalla X alueen merkittävin ero tässä uusi chiclet näppäimistö toi yli eetos alue, joka on ansa paljon vähemmän likaa ansiosta tiukempi aukkoja. Huomaat, että uusi aikataulu X ID on mennyt enemmän rauhallinen näyttää - Touchpad ei ole enää hopea viippauksen sen ympärille, ja samoin reunat ympäri kehoa ei enää kapenevat. Myös mennyt on irrotettava akun alla, mutta koska helppo kannettavuus (4,12 puntaa, 4,67 kiloa, ja 5,49 kiloa, vastaavasti), emme menetä tätä ominaisuutta liikaa. Päinvastoin, siellä on nyt ylimääräinen hiiren, oletettavasti tarjoaa paremman vasen-klikkaamalla. Hyvä niin, ja jos olet kaivamaan nämä tietokoneet sekä, niin ne voi olla sinun välillä NT 32.900 dollari (US 1133 dollari) ja NT39, 900 (US 1374 dollari). Pään yli Engadget Kiinan koko jemma käytännön valokuvia.

Jatkaa lukeneisuus Acer vapautuu kolmannen sukupolven Aspire Timeline X kannettavien tietokoneiden kanssa Sandy Bridge, mutta vain Taiwanissa nyt


Acer vapautuu kolmannen sukupolven Aspire Timeline X kannettavien tietokoneiden kanssa Sandy Bridge, mutta vain Taiwanissa nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Engadget kiina | Lähetä | Kommentit

Fukushima säteilyn suhteen korkealla, mutta vuoto Plugged

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oECjTGSv65I/Fukushima-Radiation-Levels-High-But-Leak-Plugged:

jmcvetta kirjoitti joiden tarina Fukushima säteilytaso niin suuri, että valvontalaitteet ovat hyödyttömiksi. Tasot rakennusten ulkopuolelle ylittää 100 millisievertiä paikoin. Mutta hyvä uutinen on, että vuoto on paikattava käyttää 1500 litraa natriumsilikaatti.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.