onsdag den 6. april 2011

HTC Pyramid käynnistää huhtikuun 12. nimellä HTC Sensation?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/htc-pyramid-to-launch-on-april-12th-under-the-name-of-htc-sensat/:


Kun HTC kutsun ulos tapa tulla " nähdä mitä seuraavaksi "huhtikuun 12. Lontoossa, paljon olit jo arvaamaan, että pitkän huhutaan 1.2GHz Pyramid laite olisi tartuttava tähän tilaisuuteen tekemään debut.Now Pocket-nukkaa on ilmeisesti vahvisti nämä inklings, jossa sana sisäpiiriläinen vahvistetaan uusi Android älypuhelimen käynnistää tätä päivää ja myös lisäsi, että vähittäis-nimi tulee HTC Sensation. HTC on jo jättänyt vaatimuksen tavaramerkin että tandem sanoja, joka soveltuu ylimääräinen ripaus uskottavuutta tämä ilmoitus. Rehellisesti sanottuna, niin kauan kuin kaikki mahtava, EVO 3D -jäljittelemällä silmälasit olemme kuulleet tämän laitteen osoittautuvat todeksi, emme välitä, jos HTC kutsuu sitä Vesimeloni. Todellinen saatavuus kaupoissa sanotaan olevan odotettavissa "tulevina kuukausina", jättäen hieman odottaa tehdä mitä sattuu huhtikuun 12. päivä. Ah hyvin, he sanovat hyvät asiat tulevat niille, jotka odottavat.

HTC Pyramid käynnistää huhtikuun 12. nimellä HTC Sensation? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 06:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar