onsdag den 6. april 2011

Dell Viiru 10 käynnistää kesäkuun puoliväliin kanssa Honeycomb mahdollista nimenmuutoksen toimii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:


Dellin Windows 7 Rosemount tabletti saa tehdä sitä rannalle sinun kanssasi tänä kesänä, mutta se ei tarkoita yritys ei ole Android vaihtoehto, kun on aika ryhtyä soveltamaan aurinkovoidetta. Mukaan Forbes, 10-tuumainen Android-powered liuskekivi saimme ah-niin-nopea vilkaisu ja CES olisi valmis osuma markkinoille jonnekin noin kesäkuun puolivälissä, vain vähän myöhemmin kuin olimme aiemmin kuulleet . Julkaisussa on myös viitteitä siitä, että tabletti tähän mennessä nimitystä Viiru 10. toukokuuta, ei säilytä, että monikerin kun on aika käynnistää, mutta se ei varmasti olisi käynnissä Honeycomb , vaikka emme tiedä, jos se tulee pitää Stage UI. Joko niin, kesä 2011 on muotoutumassa olevan kauden Honeycomb, ja olemme innoissamme nähdä, mitä kukin valmistaja tekee erottamaan itseään yhä-tungosta tilaa.

Dell Viiru 10 käynnistää kesäkuun puoliväliin kanssa Honeycomb mahdollista nimenmuutoksen toimii alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar