onsdag den 6. april 2011

Samsungin 3D TV kokemus on se halpenee: kaksi paria silmälaseja pakattu, 50 dollaria ja extrat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsungs-3d-tv-experience-is-getting-cheaper-2/:


Koska välinen taistelu aktiivisen ja passiivisen 3D-lasit näyttö tekniikka kuumenee, Samsung on vastannut ilmoittamalla sen halvimman pari aktiivista suljin 3D-lasit maksaa 50 dollaria (aikaisemmin 130 dollaria) alkaa 1. toukokuuta. Lisäksi kaikki sen 3D-yhteensopiva 2011 HDTV tulee kaksi paria silmälaseja pakattu, ellei hankinta on oikeutettu Megamind / Shrek aloituspakkauksen, joka on jo mukana ne. Tämä siirto on yhtä FPR perustuvat näyttöjä LG , Vizio , Toshiba ja Philips osuma markkinoilla. LG erityisesti keskityttiin hinta lasit kuin myyntivaltti yli Samsung viime mainoksille, jotka voimakkaasti koko NCAA Tournament (upotettu tauon jälkeen.) LG latautuu 10 dollaria parilta sen RealD-yhteensopiva Teatteri 3D-lasit taas Vizio on paria sen sivuston 29,99 dollaria tai kaksi 44,99 dollaria.



Halpa pari Samsung lasit on SSG-3100GB malli paristo kuvassa yllä ja samalla se lupaa uusi, kevyempi Silhouette suunniteltu SSG-3700GR lasit myös halvempaa, ei uutta hintaa ei ole vielä ilmoitettu. 62% alennus on mitään nuuskaaminen, mutta se näyttää asiakkaat tarvitsevat vielä ostaa osaksi 3D - ja että aktiivinen lasit ehkä passiivinen kuvanlaatu ja katselukulma kuten sanotaan lehdistötiedotteessa (tauon jälkeen) - - kannustamaan myyntiä televisioon.

Jatka käsittelyssä Samsungin 3D TV kokemus on se halpenee: kaksi paria silmälaseja pakattu, 50 dollaria ja extrat


Samsungin 3D TV kokemus on se halpenee: kaksi paria silmälaseja pakattu, 50 dollaria extrat perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 11:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar