onsdag den 6. april 2011

HP: n näppäimistö vähemmän webOS puhelin ja Verizon Pre 3 vuotanut?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/hps-keyboard-less-webos-phone-and-verizon-pre-3-leaked/:


Hyvät ystävämme haltuunsa PreCentral juuri saanut pari mehevää palloa, vaikka tähän aikaan päivästä. Mukaan niiden osoittautunut vihjeidenmyyjä, mitä me tarkastelemme tässä tuleva webOS puhelin sans näppäimistö - ensin Rubinstein miehistön, kuten monet teistä ehkä jo tietää. Vaikka siellä ei ole paljon yksityiskohtia mennä tämä kuva näyttää siltä, ​​että täällä liuskekivi on vain hieman suurempi kuin ennen 3, ja että pienen pisteen yläpuolella näytössä voi olla joko eteen päin kameraa tai vain etäisyyden tunnistin. Sen jälkeen PreCentral logiikkaa, tämä voisi hyvin olla Stingray että ilmaantui luetteloon koodinimet jo marraskuussa - vastaavan kokoisissa Pre 3 Mantaray, kun taas pienemmät Veer on Broadway, jolloin Stingray ja Windsor Lunastamaton. Mutta tietenkin, emme olisi paikka meidän vetoja ihan vielä tässä vaiheessa.



Puhuminen Pre 3, sama vihjeidenmyyjä lähetetään myös spyshot mainitun liitetyn puhelimen Verizon. Vaikka me jo tiedämme, että tämä liukusäädintä pakkauksissa sekä CDMA-ja GSM radioes, tämä on oikeastaan ​​ensimmäinen prototyyppi näkyy käynnissä entinen. Valitettavasti salaperäinen vihjeidenmyyjä taas pitää tiukasti huuli tästä vuotaa. Kuva tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus HP: n näppäimistö vähemmän webOS puhelin ja Verizon Pre 3 vuotanut?


HP: n näppäimistö vähemmän webOS puhelin ja Verizon Pre 3 vuotanut? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 02:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PreCentral (näppäimistö vähemmän puhelin) , (Pre 3 Verizon) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar