torsdag den 22. september 2011

Sprint käynnistää Direct Connect 2 lokakuu, vahvistaa Mobile Hotspot kattoa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:


Tapa Sprintin käyty viime aikoina, olemme ihmettelevät, jos siellä tulee olemaan mitään jäljellä ilmoittaa sen 7 lokakuu päivitetty strategia . Toinen kuvakaappaus on noussut, yksityiskohtaisesti Nyt Network aikeita käynnistää oman CDMA-pohjainen (lue: ei enää iDEN) Direct Connect-palvelu lokakuuta 2., jossa "kasvoi kattavuus" tulossa ensi vuoden alussa. Olemme odottaneet nähdä se jossain vaiheessa tänä talvena , mikä tarkoittaa Nextel vaihtoehto on tulossa ulos etuajassa. Näin olemmekin tulisi kuulo uutisia lähitulevaisuudessa koskevat yhteensopivia puhelimia, kuten Motorolan Admiral tai Kyocera DuraMax / DuraCore duo.



Valitettavasti 2 lokakuu on täynnä sekä iloisia uutisia ja huonoja, sillä se näyttää vuotaneen muistion yksityiskohtaisesti Sprintin suunnitelma cap Mobile Hotspot lisäosa oli oikeassa. Harjoittaja teki aikeet virallinen tänä aamuna vahvisti, että se todellakin tulee asettaa 5GB kuukausittainen kurissa tethering tehnyt puhelimesta, jossa on ylimäärä kuluja 0,05 dollari per ylimääräisiä MB käytetty. Aiemmin saavutettuihin lisäosat eivät ole vaihtoehto tässä, joten jokainen tetherer jo kuoret pois 30 dollaria lisähintaa joutuvat rajoitettu samoin. Mutta katsokaa valoisaa puolta: tablets ei tarvitse soveltaa tietoihin korkki, ja on-puhelimen tiedot suunnitelmista ja omistautunut mobiililaajakaistan paketteja pysyvät muuttumattomina ... nyt ainakin .

Sprint käynnistää Direct Connect 2 lokakuu, vahvistaa Mobile Hotspot kattoa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SprintFeed , BGR | Lähetä | Kommentit

NTT DoCoMon varusteita haju teidän hengenvetoon, kertoo laittaa hampurilainen alas (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:


Sick ystävistäsi sanoen sinä katsot rasvaa niissä farkut? Ilmeisesti, NTT DoCoMo tuntuu kipua ja tavoitteena on vaihtaa pois peer kritiikin älypuhelimen objektiivisuuden. Näkyy pois ennen CEATEC Japani 2011 (vuotuinen elektroniikka messut), operaattori otti kääreet pois useita Mobile tarvikkeet, jotka vaihtelevat Gamma Ray ja UV seuranta puhelin tapauksissa alkometri kaltainen lisäosa mittaamiseen kehon rasvan (maksat huomiota, HTC Rhyme ?). Joukossa oli myös pari sovelluksia käsillä tarkistaa kuvia elintarvikkeiden vastaan ​​kalori tietokantaan à la Google suojalasit, ja AR täytäntöönpanoa varten sää palveluja tablets. Ei ole selvää, onko Japanin rahdinkuljettaja tosiasiallisesti aikoo vapauttaa nämä innovaatiot massa vievät julkiset, mutta kuten kaikki asiat tech että maailmankolkassa, he varmasti saada sitä ennen meillä koskaan tehdä. Hyppää ohi taukoa video kurkistaa Nippon hiipiä kohti Linnunradan Guide-tyylinen langaton maailma.

Jatka lukemista NTT DoCoMon varusteita haju teidän hengenvetoon, kertoo laittaa hampurilainen alas (video)


NTT DoCoMon varusteita haju teidän hengenvetoon, kertoo laittaa hampurilainen alas (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Penn-Olson | Lähetä | Kommentit

Vapaaehtoinen tutkijat löysivät kaksi mahdollista planeettojen kertoa NASA se jäi paikalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:

Proving se ei ole kyse edu-Mah-seen, ryhmä rento tähti-gazers on törmännyt mitä voisi hyvin olla pari uutta planeettaa. Jatkona pelaajien menestystä monimutkaisia ​​lääketieteellisiä arvoituksia , armeija 40000 verkossa vapaaehtoistyötä tähtitiede nörtit allekirjoittanut Planet Hunters projekti auttaa minun kautta NASA tiedot. Yksi mahdollinen planeettojen he löysivät on noin kaksi ja puoli kertaa suurempi kuin maapallon, kun taas muut huikeat kahdeksan kertaa suurempi kuin tämä pyörivä pallo sininen ja vihreä kutsumme kotiin. Hankkeessa hyödynnetään tietoa NASAn Keppler kaukoputki, joka rekisteröi vaihtelut kirkkautta objekteina pass edessä kaukaisten tähtien - setup, joka auttoi tutkijat löysivät 1235 mahdollisia planeettoja sen neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Ilmeisesti kuitenkin tekniikka ei ole täydellinen, mikä on kun hankkeen Muggle vapaaehtoisilla (avustajinaan Oxfordin ja Chicagon yliopiston tutkijat) tulla sisään He ovat kampaus kautta NASAn lukemat ja nyt käymään läpi seuraavan 90 päivän Keppler havaintoja.



[Kuva pistetilanne: NASA ]

Vapaaehtoinen tutkijat löysivät kaksi mahdollista planeettojen kertoa NASA se jäi paikalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:


Bill Nguyen säteilee innostusta. Se on jatkuvaa ja tarttuvaa, ja kun hän yrittää myydä sinulle Hänen Viimeksi Project, on vaikea olla innostua - tämä yksin näyttää tarpeeksi syytä haluta kaveri tiimisi. Nguyen on myös enemmän kuin oman osansa kokemuksen otsikon startup - jotkut ovat jopa menneet niin pitkälle, kuvataan Houston natiivi kuin "sarjayrittäjä," ei varmasti venyttää, joilla on perustettu Onebox.com ja Seven Networks varhain uransa.



Se luotiin Lala kuitenkin, että todella laittaa Nguyen kartalla. Palvelu perustettiin vuonna puolivälin '00s, käsitteen ympärille CD vaihtava, Users Tietoa fyysinen levyjä toisiaan pieni punainen ja valkoinen Netflix-kuten kirjekuoret. Sivusto siirtynyt vaihdetta pian sen jälkeen, on syntynyt uudelleen streaming palveluun. Käsite syntyi Nguyen on tyypillisesti utopistista näkemystä vapaata musiikkia, toivoen ruokkien ostojen keskuudessa omistautunut yleisö - itse tuotteessa, ei ole yllättävää, oli paljon enemmän kompromissi, rajoittaa virrat käyttäjiä, jotka eivät jo ole että musiikkia tallennetaan omalle tietokoneelle. Lue koko haastattelu tauon jälkeen.

Jatka lukemista Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen


Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:

Meg Whitman No, kun alle vuoden työssä kuin HP: n Top Dog Léo Apotheker on pois, ja entinen eBayn toimitusjohtaja ja yksi kertaa ehdokkaana Kalifornian kuvernööri Meg Whitman on sisään liikkua tuskin oli odottamaton, mutta hyvin nopeasti kehittynyt hiljainen mumblings ja huhuista täysimittainen tosiasia iltapäivällä. Se oli alun perin odotettu, että Whitman olisi vain tehostamalla vuonna väliaikaisena ratkaisuna - vain toisen ihmisen läpi pyöröovi suulla toimitusjohtajan toimistossa. Mutta, Whitman, nykyinen hallituksen jäsen, on varten kaukokohteisiin. Hän on tehostaa vuonna ratkaisevaan ja hieman vaikeaa aikaa yritys, joka on nähnyt sen osakekurssi romahti 47 prosentin, sen 1200000000dollari mobiili OS kampela ja harkitsee eriyttää sen PC liiketoimintaa . Hän ei ole vierasta, (yksinkertaisesti viitata hänen lyhyen toimikautensa Goldman Sachs) ja oli olennainen osa kasvavilla eBay alkaen käynnistyksen vain parikymmentä jäsentä, jotka yksi suosituimmista kohteista internetissä - niin, ainakin hän tottunut saamaan muutama käyrä pallot heitettiin hänen tielleen. Vuonna julkilausuman tänään, Whitman sanoi, että "minulla on kunnia ja ilo johtaa HP. Uskon HP asioista - Sillä on merkitystä Silicon Valley, Kalifornia, maata ja maailmaa." Yhtiön lehdistötiedotteessa on tauon jälkeen.

Jatka lukemista HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot


HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Valvonta asia voi paljastaa FBI Matkapuhelin seurantatekniikkaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jrVhZNUgMR0/Surveillance-Case-May-Reveal-FBI-Cellphone-Tracking-Techniques:

glittermage kirjoittaa "WSJ raportoi jatkuvasti tapauksessa noin väitetyt" Hakkeri "Daniel David Rigmaiden, jotka koskevat hallituksen työkaluja käytetään seurata mobiililaitteisiin tai ilman pidätysmääräystä. Tuomari voi sallia Daniel puolustautua hallituksen väitteet laittamalla tekniikka valoon. Kuulostaa hyvältä minulle. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Facebook julkistaa Aikajana Päivitetty Open Graph

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fyk9vKa6JjE/Facebook-Unveils-Timeline-Updated-Open-Graph:

Nimetön lukija kirjoittaa "Facebook julkisti tänään uuden aikataulun ominaisuus ja uudenlaisen sosiaalisen App sen Open Graph. He eivät ole vielä saatavilla, mutta lähes kaikki yksityiskohdat ovat vihdoin virallisia."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hyötyäkseen Twilight Mooren lain

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oZ98ArmgajU/Opportunities-From-the-Twilight-of-Moores-Law:

saccade.com kirjoittaa "Andrew" bunnie "Huang vain Lähetetty erinomainen essee, miksi parhaat päivät Avaa Laitteisto on vielä edessäpäin. Hän osoittaa, kuinka vähitellen hidastuvan puolijohde tiheys todella voivat luoda monia uusia mahdollisuuksia pienempien innovaattorit ja yrittäjät . Se perustuu puhua esiteltiin 2011 Open Hardware huippukokouksessa. Olemmeko syöttämällä ikä perintökalu kannettavat tietokoneet ja käsityöläinen engineering? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






CERN Experiment Osoittaa nopeampi Light Neutriinot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFzqNfkz-c/CERN-Experiment-Indicates-Faster-Than-Light-Neutrinos:

intellitech kirjoittaa "Oudot tulokset Cern, koti LHC on yllättänyt fyysikot - koska se näyttää atomia pienemmät hiukkaset ovat ylittäneet valon nopeudella. Neutriinot lähetetään maata, Cern kohti Gran Sasso laboratorio 732km päässä tuntui paikalle muutaman miljardisosaa Toisen alussa. tulokset ovat pian verkossa lähestyä valvonnan tulokseen, että jos totta, olisi kääntää nurin vuosisadan fysiikan. Labin tutkimusjohtaja kutsui sitä "ilmeisesti uskomaton tulos." "Myös AP lanka, kuin kuljettaa ABC, joka Samoin korostetaan, että tiedot ovat alustavia.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Facebook yhteistyökumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:


Facebookin f8 Developer Conference on käynnissä tänään, ja Andy Samberg Mark Zuckerberg on juuri paljastui toinen osa hänen yleissuunnitelma sosiaalisen verkoston. Open Graph nyt yhdistää monia suosikki uutisia ja musiikkipalvelut, mukaan lukien Spotify , Rhapsody , RDIO ja MOG onto your Facebook-sivulla, jossa custom-sovelluksia ja tuo myös videon Vevo, Netflix, Hulu ja paljon muuta. Median alusta on jo käynnissä, niin näet (ja kuulet) tulokset Markuksen työvoiman juuri nyt.



Update: Valitettavasti Facebookin käyttäjille Yhdysvalloissa, Netflix on vahvistanut , että sen Facebook integraatio on käytettävissä vain Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa aluksi, koska Yhdysvaltain laki, että "luo joitakin epäselvyyksiä kykymme antaa Yhdysvaltain jäseniä kertomaan, mitä he katsella . " Tämä ei koske musiikin palveluita, kuitenkin, ja saat käsityksen miten Spotify toimii videon tauon jälkeen. Jopa TiVo on mennyt mukaan toimintaan, kertoo uusista jakaminen painikkeet sen iPhone ja iPad mobiilisovellukset, vaikka ei ole mitään suoraa DVR integraatio vielä maininneet.

Jatka lukemista Facebook kumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph


Facebook yhteistyökumppanit jopa tuoda musiikkia, uutisia ja videoita profiiliisi kautta Open Graph alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Netflix , Spotify , TiVo | Lähetä | Kommentit

Mango kuoppia nodos, rullina päivittää juna Dellin Paikka Pro

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:


Teillä on ollut muutaman kuukauden päästä kodikkaita nodos on Tapahtumapaikka Pro , mutta älä mene liian seurallinen - Mangon matkalla. Virallinen blogikirjoitus Dellin sivuston vakuuttaa omistajat paksu WP7 liukusäädintä että Microsoftin paljon odotettu OS päivitys olisi tulossa ennen syksyä lopussa. Avattu omistajat Yhdysvalloissa, EMEA ja Intian lisäksi lukittu luuri omistajille T-Mobile USA ja Cincinnati Bell on käsitelty trooppinen ohjelmisto kastike joskus lähiviikkoina. Vasen ulos tämä päivitys osapuolen supistui laitteen omistajaa AT & T että täytyy vain odottaa tulevaa ilmoitusta. Virallinen Mango käyttöönotossa kaikissa olemassa Redmond-oikeutettua laitteita on jo teilataan seuraavan kahden viikon aikana joka tapauksessa. Silti se aina kiva kuulla uutisia vahvisti kahdesti.

Mango kuoppia nodos, rullina päivittää juna Dellin Paikka Pro alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Dell yhtiön blogissa | Lähetä | Kommentit

Uusia kuvia Tumbling Yhdysvaltain satelliitti Theirry Legaullt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2AJBWm2cx80/New-Images-of-Tumbling-US-Satellite-From-Theirry-Legaullt:

BBC raportoi, että "amatööri tähtitieteilijä on kirjattu kuvia out-of-control Yhdysvaltain satelliittia se heittäytyä takaisin maanpinnalle. Theirry Legault, Pariisista, valtasi videon satelliitti kulunut yli Pohjois-Ranskassa 15. syyskuuta. Kuuden tonni, 20-vuotias avaruusalus on tippunut kiertoradalla ja sen odotetaan kaatuu jonnekin maapallolla tai noin 24. syyskuuta. Yhdysvaltain avaruusjärjestö sanoo riski elämän yläilmakehän tutkimus Satellite (UARS) on 1 3200. Herra Legault, insinööri, käytetään erityisesti suunniteltu kamera tallentaa pyllähdys satelliitin kautta hänen 14-tuumainen teleskooppi, lähettämistä kuvamateriaalia hänen Astrophotography verkkosivuilla. " (Edellinen, yhtä vaikuttava teos Legault kuuluvat hänen kuvia Atlantis lopullista paluuta ja ISS, aurinko ja kuu yhdellä kertaa.)


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Opportunties alkaen Twilight Mooren lain

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vBcISt6SPQs/Opportunties-From-the-Twilight-of-Moores-Law:

saccade.com kirjoittaa "Andrew" bunnie "Huang vain Lähetetty erinomainen essee, miksi parhaat päivät Avaa Laitteisto on vielä edessäpäin. Hän osoittaa, kuinka vähitellen hidastuvan puolijohde tiheys todella voivat luoda monia uusia mahdollisuuksia pienempien innovaattorit ja yrittäjät . Se perustuu puhua esiteltiin 2011 Open Hardware huippukokouksessa. Olemmeko syöttämällä ikä perintökalu kannettavat tietokoneet ja käsityöläinen engineering? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Olemme livenä Facebookin 2011 F8 Developer Conference! (Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/were-live-from-facebooks-2011-f8-developer-conference/:


Ai joo, me olemme täällä, elää F8 Developers Conferencessa San Franciscossa, ja me aiomme antaa sinulle isku, jonka isku on mitä varastossa kaikille teille Facebook-rakastava ihmiset. Kadut puhuu ja huhu tehtaan myllertävä täydellä kantoi siitä, mitä voimme odottaa, mutta Mark Zuckerberg n Keynote on vain minuuttien päässä, ja kaikki paljastetaan pian. Joten, Tarkista takaisin täällä saada skuuppi kaikista uusista sosiaalista verkoston herkkuja kuin hän ruokia ne pois.



Päivitys: Ja se on käynnissä. Head aikaisempien tauko live stream.

Jatka lukemista Olemme livenä Facebookin 2011 F8 Developer Conference! (Video)


Olemme livenä Facebookin 2011 F8 Developer Conference! (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 12:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Facebook outs Aikajana, antaa profiilisivullesi uusi asu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:


No, Markuksen vain paljastettiin Facebook uutta ilmettä hänen F8 keynote, ja Hän kutsuu sitä Aikajana. Ajatuksena on tehdä helpommaksi nähdä, mitä haluat nähdä teidän aiemmin, asettamalla, yllätys yllätys, aikajana oikealla reunalla profiilisivullesi joka pilkkoo sisältöäsi vuosi ja kuukausi. Se on paljon enemmän visuaalinen kokemus kuin Facebook edellinen viestiketjuja ja Aikajana Näkymät voit suodattaa sisällön valokuvia, joissa olet ollut (kiitos Bing kartat innovaatio) ja paljon muuta. Voit myös lisätä apps "tykkää", ja kaikki muu sisältö siististi järjestetty ruudut käyttäjätiedoissasi sivun helpompi "kertoa tarina elämäsi" siten kuin haluat - myös mahdollisuus mennä takaisin ja lisää juttuja aikajanalla jälkeen asiassa ei flux kondensaattori tarvita.



Kehittäminen ...

Facebook outs Aikajana, antaa profiilisivullesi uusi asu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 13:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Facebook | Lähetä | Kommentit

Väri hylkää App itsenäisyyttä Facebook, toivoo maksat jonkun "Käydään"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:


Väri käynnistettiin melkoisesti fanfaari jo maaliskuussa, ja se ei ole yllättävää, oikeastaan ​​- yhtiö kärkiryhmään kuului Lala perustaja Bill Nguyen, kymmenen miljoonia kannatus joitakin alkuun venture capital-yrityksiin. Hype valokuvien jakamiseen app ei kestänyt kauan kuolla alas, mutta - viime useita kuukausia, emme ole kuulleet paljon käynnistyksen. Osoittautuu väri joukkue oli pohtia uudelleen projektin alusta asti. Yhtiö käytti F8 tällä viikolla käynnistää uuden version App rakennettu kokonaan noin Facebook. Uusi väri valjaat päivitykset sosiaalisen verkoston Open Graph pöytäkirja käyttöön käsite "vierailee" sosiaalinen ele, joka kehottaa käyttäjää pyytää suoraa videokuvaa syöte Facebook ystävä nähdessään mielenkiintoisen kuvan heidän ruokkii sosiaalinen verkosto tai iPhone / Android app. Lyhyt video stream voidaan osallistuu useita käyttäjiä, tulossa jonkinlainen mini Ustream rakennettu Facebook. Uusi väri on tällä hetkellä suljettu testausvaiheessa, mutta kiinnostuneet voivat ilmoittautua osallistumaan alla.

Väri hylkää App itsenäisyyttä Facebook, toivoo maksat jonkun "vierailla" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Facebook | Lähetä | Kommentit

Borders Bust Keinot B & N voi saada ostokset Historia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3ulTR0YmokY/Borders-Bust-Means-BampN-May-Get-Your-Shopping-History:

coondoggie kirjoittaa "kenties kukaan ei ole yllätys, Borders kirjakauppa keräsi ton kuluttajavalistus - kuten esimerkiksi henkilötietoja, mukaan lukien tallenteet erityisen kirja ja video myynti - aikana tavanomaisessa liiketoiminnassa. tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja Borders lupasi koskaan jakaa ilman kuluttajan suostumusta . Mutta nyt, että yhtiö on myynyt osana konkurssiin hakemuksesta, kaikki yksityiset lupaukset ovat pois. Reuters kirjoitti tällä viikolla, että Barnes & Noble, joka maksoi lähes $ 14 miljoonaa Borders henkisen omaisuuden (mukaan lukien asiakastiedot) huutokaupassa viime viikolla, sanoi sen ei olisi pitänyt noudattaa tiettyjä asiakas-yksityisyyttä suosittamia standardeja kolmannen osapuolen oikeusasiamiehelle. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.