torsdag den 22. september 2011

Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:


Bill Nguyen säteilee innostusta. Se on jatkuvaa ja tarttuvaa, ja kun hän yrittää myydä sinulle Hänen Viimeksi Project, on vaikea olla innostua - tämä yksin näyttää tarpeeksi syytä haluta kaveri tiimisi. Nguyen on myös enemmän kuin oman osansa kokemuksen otsikon startup - jotkut ovat jopa menneet niin pitkälle, kuvataan Houston natiivi kuin "sarjayrittäjä," ei varmasti venyttää, joilla on perustettu Onebox.com ja Seven Networks varhain uransa.



Se luotiin Lala kuitenkin, että todella laittaa Nguyen kartalla. Palvelu perustettiin vuonna puolivälin '00s, käsitteen ympärille CD vaihtava, Users Tietoa fyysinen levyjä toisiaan pieni punainen ja valkoinen Netflix-kuten kirjekuoret. Sivusto siirtynyt vaihdetta pian sen jälkeen, on syntynyt uudelleen streaming palveluun. Käsite syntyi Nguyen on tyypillisesti utopistista näkemystä vapaata musiikkia, toivoen ruokkien ostojen keskuudessa omistautunut yleisö - itse tuotteessa, ei ole yllättävää, oli paljon enemmän kompromissi, rajoittaa virrat käyttäjiä, jotka eivät jo ole että musiikkia tallennetaan omalle tietokoneelle. Lue koko haastattelu tauon jälkeen.

Jatka lukemista Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen


Engadget Haastattelu: Lala ja väri perustaja Bill Nguyen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar