torsdag den 22. september 2011

HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:

Meg Whitman No, kun alle vuoden työssä kuin HP: n Top Dog Léo Apotheker on pois, ja entinen eBayn toimitusjohtaja ja yksi kertaa ehdokkaana Kalifornian kuvernööri Meg Whitman on sisään liikkua tuskin oli odottamaton, mutta hyvin nopeasti kehittynyt hiljainen mumblings ja huhuista täysimittainen tosiasia iltapäivällä. Se oli alun perin odotettu, että Whitman olisi vain tehostamalla vuonna väliaikaisena ratkaisuna - vain toisen ihmisen läpi pyöröovi suulla toimitusjohtajan toimistossa. Mutta, Whitman, nykyinen hallituksen jäsen, on varten kaukokohteisiin. Hän on tehostaa vuonna ratkaisevaan ja hieman vaikeaa aikaa yritys, joka on nähnyt sen osakekurssi romahti 47 prosentin, sen 1200000000dollari mobiili OS kampela ja harkitsee eriyttää sen PC liiketoimintaa . Hän ei ole vierasta, (yksinkertaisesti viitata hänen lyhyen toimikautensa Goldman Sachs) ja oli olennainen osa kasvavilla eBay alkaen käynnistyksen vain parikymmentä jäsentä, jotka yksi suosituimmista kohteista internetissä - niin, ainakin hän tottunut saamaan muutama käyrä pallot heitettiin hänen tielleen. Vuonna julkilausuman tänään, Whitman sanoi, että "minulla on kunnia ja ilo johtaa HP. Uskon HP asioista - Sillä on merkitystä Silicon Valley, Kalifornia, maata ja maailmaa." Yhtiön lehdistötiedotteessa on tauon jälkeen.

Jatka lukemista HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot


HP nimet Meg Whitman uusi toimitusjohtaja, antaa Leo Apotheker boot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar