mandag den 7. februar 2011

Lenovo ThinkPad X120e tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/lenovo-thinkpad-x120e-review/:
Useimmat asiat ansaitsevat toisen mahdollisuuden, eikö? Hei, jos he lupaavat parannusta, ajattelemme niin, ja juuri näin annamme Lenovon ThinkPad X120e. Jos muistatte, edellinen X100e oli aika pettymys, ja se on todella toteuttavat sitä melko mukavasti - ei ainoastaan 11,6-tuumainen järjestelmä uudelleen termi "lapburner", mutta se taisteli viimeiseen 3,5 tuntia maksutta. Se raja on traaginen, mutta Lenovon valmis oikealla kaikki vääryydet ja X120e. Vaikka se on pitänyt alusta ja ihana chiclet näppäimistö ennallaan, se subbed pois AMD: n vanhempi Neo-siru kauan odotettu Fusion Zacate APU . Samalla alustalla on jo osoittautunut aika mahtava ja HP: n Pavilion dm1z kanssa lähes täydellinen sekoitus voimaa, grafiikkaa ja kestävyyttä, mutta ei X120e saada samat edut? 399 dollaria (579 dollaria meidän tarkistaa yksikkö), on täydellinen, edullinen ThinkPad ultraportable vihdoin täällä? Onko Lenovo vihdoin saanut oikein? Ja miten se vertautuu muihin uusiin Fusion edullinen ultraportables tai notbooks , kuten olemme toteutettu kutsumalla heitä? Meillä näitä vastauksia kunnossa - osuma tauko kaiken uudelleen.

Jatkaa lukeneisuus Lenovo ThinkPad X120e tarkastelu

Lenovo ThinkPad X120e tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 14:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: OSGi ja Apache Felix 3,0

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JGbG1lD5Ovo/Book-Review-OSGi-and-Apache-Felix-30:
RickJWagner kirjoittaa "OSGi on Java kehys, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan sovellusten käyttöönotto on jaettu ympäristöissä. Se mahdollistaa sovellusten erilaiset riippuvuudet suorittaa side-by-side samaan astiaan ilman käyttöönottoaikaa contortions. Lopputuloksena on, että sovellus, joka tarvitsee FooLib v2.2.2 voi ajaa vieressä minun sovellus tarvitsee FooLib v1.0, mitä ei useinkaan ole mahdollista nykypäivän sovelluspalvelimet. " Pidä käsittelyssä muualla Rick katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Motorola Droid Bionic vuonna FCC?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/motorola-droid-bionic-in-fcc/:
On yleisesti tiedossa, että Droid Bionic on aina niin hieman huonommassa loppuun CDMA serkku mahtava Atrix 4G , puuttuu hieman RAM ja yhteensopivuus mielenkiintoinen kannettavan telakan. Muuten kuitenkin olet silti saanut, että kaunis 1GHz Tegra 2 toiminta ja kaksitaajuuksinen 802.11n, joka on oikeastaan kuinka tulimme epäillä, että tämä laite, juuri läpäissyt FCC tänään on todellakin Bionic. Dual-yhtye WiFi tuki on edelleen poikkeuksellisen harvinainen - Atrix 4G on se, tietenkin - niin kun lisäät, että on CDMA radio, joka antaa meille runsaasti todisteita toimimaan. Ei sana julkaisupäivää vielä tämän asian, mutta toivottavasti se ei polkua Atrix pitkät, eikö?

Motorola Droid Bionic vuonna FCC? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 14:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Alcatel-Lucent kutistuu Mobile matkapuhelintornien Small Cube

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QylN2j3BoIg/Alcatel-Lucent-Shrinks-Mobile-Cell-Tower-To-Small-Cube:
pbahra kirjoittaa "Ranskan matkapuhelimen infrastruktuurin valmistaja Alcatel-Lucent julkisti tänään tekniikka kutistuu mobiili solu torni ruutuun koko Rubikin kuutio, mahdollisesti rakennetta muuttamalla matkapuhelinverkon, vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja tuo mobiililaajakaistan uusille alueille. According Wim Sweldens puheenjohtaja langattoman toiminnan Alcatel-Lucent, vähentämällä tekniikkaan jotain kokoa arkistokaappi, verkostojen vähentäisi kokonaiskustannuksia puoleen, sekä puolittaa maailmanlaajuisessa CO2-päästöjen Matkaviestinala - Tällä hetkellä vastaa 15 miljoonaa autoa vuodessa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


X-47b miehittämättömiä häivelentokone täydentää ensilentonsa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/x-47b-unmanned-stealth-bomber-completes-its-first-flight-video/:
Paha neroja klo Northrop Grumman onnistuneesti päätökseen ensimmäinen lento sen X-47b miehittämättömiä häivelentokone muutama päivä sitten Edwards Air Force Base Edwards, Kaliforniassa. Ilmassa koko kaksikymmentäyhdeksän minuuttia, hännätön, hävittäjä-kokoinen UAV lensi 5000 jalan ja suorittanut useita ravirata-tyypin malleja, ennen laskeutumista turvallisesti 14:38 PST. Ilma jatkuu läpi testit Edwards AFB, ennen kuin suuntaat Naval Air Station Patuxent River, Maryland, myöhemmin tänä vuonna. Perimmäisenä tavoitteena on saada tämä paha poika ottaa pois ja lasku Yhdysvaltain laivaston harjoittajille. Carrier tutkimukset ovat tällä hetkellä teilataan joskus vuonna 2013. Video, PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus X-47b miehittämättömiä häivelentokone täydentää ensilentonsa (video)

X-47b miehittämättömiä häivelentokone täydentää ensilentonsa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 13:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Samsung julkisti PL20 ja ES80, tuo 2011 taskussa kamera kokoonpano-12 yhteensä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/samsung-announces-pl20-and-es80-brings-2011-pocket-camera-lineu/:
Pidä kiinni, Samsung on uusi piste-ja ampuu täyttää mitä pikku taskuissa Kuluttamista ei kiehtoi kaikki yhtiön viisi CES ampujat ... tai jopa viisi ilmoitti vain viikkoa myöhemmin. Ensimmäisenä on PL20 (kuvassa vasemmalla). 14 megapikselin CCD-kenno, 27mm laajakulma-objektiivi, 5x optinen zoom, digitaalinen kuvanvakain, 720p 24fps HD-videon Smart Filters. Että yksi ilmestyy maaliskuussa ja penniäkään alle 120 dollaria, jossa on valittavana hopea, pinkki, musta, ja tomaatti punainen (Sammyn kuvaus). Saat ES80, vähennä kahden megapikselin kennosta, nix HD tallennuksen pitää värivaihtoehdot, kolahtaa julkaisupäivää kuukautta ja vähentää 20 dollaria. Saat ajatus. Tarkemmat tiedot ja lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung julkisti PL20 ja ES80, tuo 2011 taskussa kamera kokoonpano-12 yhteensä

Samsung julkisti PL20 ja ES80, tuo 2011 taskussa kamera kokoonpano-12 yhteensä perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 13:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

USB Autorun hyökkäyksiä Linux

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8Cy4IHwy2us/USB-Autorun-Attacks-Against-Linux:
Orome1 kirjoittaa "Monet ihmiset ajattelevat, että Linux on immuuni tyypin Autorun hyökkäyksiä, jotka ovat vaivanneet Windows-järjestelmissä haittaohjelmille vuosina. Kuitenkin on ollut monia edistysaskeleita käytettävyyden Linux Desktop OS - myös lisätty ominaisuuksia, jotka voi sallia Autorun hyökkäyksiä. Tämä Shmoocon esittänyt Jon Larimer IBM X-Force lähtee pois määritelmän autorun haavoittuvuuksia ja esimerkkejä Windows, niin hyppää suoraan Linux puolta. Larimer kerrotaan miten hyökkääjät voivat väärinkäyttöä näitä ominaisuuksia saada pääsyn rjestelm käyttämällä USB-muistitikun. Hän myös osoittaa, kuinka USB hyväksikäyttö foorumi voi mahdollistaa helpon ohikulkutie suojamekanismeja kuten ASLR ja miten nämä hyökkäykset voivat tarjota pääsyn taso että muut fyysinen hyökkäys menetelmät eivät. " Olen liittänyt video jos olet utelias. Ohita ensimmäisen 2 min, jos et välitä, jos Löytötavaratoimisto on.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


LG Optimus 2X tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/lg-optimus-2x-review/:
Maailman huusi dual-core-älypuhelimen ja LG: n ja NVIDIA vastannut puheluun. Oikeastaan maailma aina vain uneksineet moniytimisissä mobiili arkkitehtuurit asti viime vuoden lopulla, mutta joskus se on kaikki se kestää saada ne hassu insinöörien suunnittelu. Joten tässä me olemme, helmikuun alussa 2011 näkivät maailman ensimmäinen älypuhelin rakennettu dual-core prosessori, Optimus 2X . Tämä on virstanpylväs luurin enemmän kuin yhdellä tavalla, mutta sen läsnäolo markkinoilla signaalit LG: n ensimmäinen rehellinen kokeilu Android kalliita. Vaikka yhtiö toimitti kaksi täysin toimivaltainen laitteiden alustaa Optimus S ja T vuonna 2010, he olivat hyvin määritelmä keskialueen älypuhelimet ja totuus on, että Samsung, HTC ja Motorola jäivät taistelemaan keskenään vaativimpiin Android käyttäjien kovan ansainnut ruplaa. Joten nyt, että LG: n liittyi heidän joukkoonsa, oli odotettava sen arvoista?

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 2X tarkastelu

LG Optimus 2X tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uusi tekniikka tekeminen JPEG kuvat Kopioi selvää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndqDfCP37e4/New-Technique-For-Making-JPEG-Images-Copy-Evident:
Gunkerty Jeb kirjoittaa "päivän mietin, ovatko nämä humalainen sukupuoli osapuoli kuvat ovat todellakin Olsen Twins, tai jos ne ovat vain Mary-Kate ja Ashley kasvot kuva-asioinut elimistä, Lindsay Lohan ja Amy Winehouse on ohi! Ryhmä akateemiset tutkijat University of Cambridge on kehittänyt uuden tekniikan tekemiseen JPEG kopion selvää, jotta käyttäjät voivat kertoa, onko kuva on recompressed ja kopioitu. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


TI julkisti OMAP 5: kaksi korkean suorituskyvyn ja kaksi vähän virtaa ydintä, laitteet ensi vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Olemme yhä odottavat ensimmäistä OMAP 4 laitteiden tullessa markkinoille, mutta TI: n suunnittelua eteenpäin - Tulevat - sen ilmoituksen tänään OMAP 5 alusta, joka todella potkaista asiat osaksi korkea vaihteella. Otsikko ominaisuus olisi pohdittava kahden Cortex-A15 ydintä, joka pyörii jopa 2GHz, Cortex-A15 on nopein arkkitehtuuri ARM on ilmoittanut tähän mennessä, jossa suorituskykyä noin 50 prosenttia parempi kuin Cortex-A9 samalla kellotaajuudella. Mitä enemmän on vielä kaksi Cortex-M4 prosessorien mukaan matkalle, valmis ottamaan vähemmän vaativia tehtäviä on paljon pienempi virrankulutus parantaa laitteen reagointia. Alusta tukee jopa neljän kameran toimii samalla tarjoaa 3D-toisto, tallennus ja 2D ylinäytteistys 1080p resoluutio ja hallita jopa 8 Gt muistia. Sirut alkavat näytteenotto laitevalmistajille toisella vuosipuoliskolla vähittäiskaupassa laitteiden odotetaan toisella vuosipuoliskolla 2012. Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä TI julkisti OMAP 5: kaksi korkean suorituskyvyn ja kaksi vähän virtaa ydintä, laitteet ensi vuonna

TI julkisti OMAP 5: kaksi korkean suorituskyvyn ja kaksi vähän virtaa ydintä, laitteet ensi vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 12:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TI | Lähetä | Kommentit

Takara Tomy on Ningen Gakki musiikkilelu voit livauttaa ystäväsi voittaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/takara-tomys-ningen-gakki-musical-toy-lets-you-smack-your-frien/:
Takara Tomy on Ningen Gakki musiikkilelu voit livauttaa ystäväsi voittaa (video)
Jos haluat saada johtava elin orkesteri menossa, et enää tarvitse 15 bikinit malleja ja joukko johtavalla maalilla. Tarvitset vain Ningen Gakki, tulossa tänä kesänä Takara Tomy . Siinä on neljä johtavaa laikkuja osaa sen epämääräisesti anthropomorphized muoto. Jos kaksi ihmistä joka koskettaa yhtä laastaria ja sitten kosketa toisiaan piiri on luotu ja merkintä toistetaan. Jopa neljä henkilöä voi pelata kappaleita tai rummut taputus käsien tai, kuten voitte nähdä videon alla, yleensä löi toisilleen. Toteaa eivät näytä voimistuu kovemmin osuma, mutta ehkä se paras.

Jatka käsittelyssä Takara Tomy on Ningen Gakki musiikkilelu voit livauttaa ystäväsi voittaa (video)

Takara Tomy on Ningen Gakki musiikkilelu voit livauttaa ystäväsi voittaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Wikileaks "Assange alkaa luovuttamista taistelussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_pFp4W2AzYo/Wikileaks-Assange-Begins-Extradition-Battle:
arisvega kirjoittaa "Wikileaks perustaja Julian Assange on alkanut hoviinsa taistelussa luovuttamisen Britanniasta Ruotsiin. Hän joutuu syytöksiä seksuaalisesta hyökkäys kaksi naista, jotka hän kiistää. Herra Assange, 39, väittää ruotsalainen syyttäjä ei ollut oikeutta antaa määräyksen hänen pidätyksensä koska hän ei ole vielä syytetty mistään rikoksesta. Tällä luovuttamista istunnossa Lontoon Belmarsh alioikeuden tuomiolla, hänen asianajajansa ovat myös haastavaa liikkua ihmisoikeuksiin liittyvistä syistä. herra Assange oikeudellinen joukkue johti Geoffrey Robertson QC, mukaan jos asiakkaan on pakko palata Ruotsiin hän voisi luovuttaa Yhdysvaltoihin, tai jopa Guantanamo Bayn kohtaamaan erillistä maksua julkaisuun liittyvät salaisten asiakirjojen Wikileaks. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.