mandag den 7. februar 2011

Cisco haluavat hankkia Inlet Technologies, saat jopa hipper kanssa streaming

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/cisco-looking-to-acquire-inlet-technologies-get-even-hipper-wit/:
Cisco haluavat hankkia Inlet Technologies, saat jopa hipper kanssa streaming Emme ole kuulleet paljon Tulo Technologies vuosien mittaan yritys, joka toimii pääasiassa kulissien takana pitkälle koodaus tekniikkaa, mutta se oli tuolla huippuluokan Blu-ray-kelkkaan takaisin vuonna 2008 . Nyt se näyttää muodostuvan uusin lisäys Ciscon kanssa, että yhtiö ilmoitti aikovansa pudottaa 95.000.000 dollaria ja nähdä hankinnan kautta. Ei ole täysin selvää, mitä Cisco aikoo tehdä, jos se poimii tämän lelun, mutta se varmasti kuulostaa liikkuvuus on mieli Enrique Rodriguez, Ciscon Palveluntarjoaja Video Technology Group General Manager:
Ciscon Videoscape foorumi on keskeinen rooli keksittävä TV-kokemus, ja hankinta Sisääntulon avulla asiakkaamme voivat hyödyntää verkon välitysmuotona innovatiivisia video kokemuksia kuluttajille tahansa laitteella.
Jos tämä nimi kuulostaa tutulta, kunnes viime Enrique työskenteli Microsoftilla on muun muassa, Zune ja Media Center. Tämä saattaisi antaa toisen vihjeen missä Cisco on menossa.

Jatka käsittelyssä Cisco haluavat hankkia Inlet Technologies, saat jopa hipper kanssa streaming

Cisco haluavat hankkia Inlet Technologies, saat jopa hipper streaming perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wall Street Journal | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar