mandag den 7. februar 2011

Pyxis toimintaympäristö "osumia. NET, joka ei jätä sirullista kääntämättä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/07/pyxis-operating-environment-hits-net-leaves-no-embedded-chip/:
Pyxis toimintaympäristö "osumia. NET Micro Framework, ei jätä mitään sirullista kääntämättä (video)
Lähes tasan vuosi sitten saimme pienen demo Pyxis kohteliaasti Thomas Holtquist. Se oli lähinnä mikro-käyttöjärjestelmä, jolloin yksinkertainen sovellusten käynnistäminen ja muita toimintoja hyvin rajallinen laitteisto Arduino . Se ei ole mitään Windows 3.1, puhumattakaan XP, mutta se varmasti tehty vuorovaikutuksessa DIY laitteiden paljon helpompaa. Nyt Pyxis 2 on täällä, niin sanottu "toimintaympäristöä" on siirretty. NET Micro Framework. . NET MF on pohjimmiltaan versio Microsoftin n. NET-alusta vaan riisuttu ja optimoitu sulautettujen piirien ja niiden kaltaiset tuotteet, ja Pyxis 2 tekee app kehittämistä ja toteuttamista tällä alustalla paljon helpompaa. It's all osoitti videon alla, ja kaikki lähdekoodi on valmiina tyydyttämään tarpeita kehitysympäristö.

Jatka käsittelyssä Pyxis toimintaympäristö "osumia. NET, joka ei jätä sirullista kääntämättä (video)

Pyxis toimintaympäristö "osumia. NET, joka ei jätä sirullista kääntämättä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 helmikuu 2011 09:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Skewworks | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar