tirsdag den 28. juni 2011

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


San Francisco pitää kieltoa kaikissa PET: n myynti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oGHA7OJgHnA/San-Francisco-Considers-Ban-On-All-Pet-Sales:

Hugh Pickens kirjoittaa "LA Times kertoo, että Humane Pet Hankintaehdotus on matkalla hallintoneuvoston San Francisco. Olisi myyntikiellosta minkään eläimen että kävelee, lentää, ui, indeksoi tai luikertelee - ellei aiot syö se. edustajat 45 dollaria-miljardista dollarista 50 miljardin vuoden lemmikki teollisuuden soittaa San Francisco ehdotus "ylivoimaisesti radikaalein kielto olemme nähneet" valtakunnallinen ja väittävät, että se pakottaisi pienet operaattorit sulkemaan. Animal aktivistit sanoa se säästää pieni mutta tärkeä asuu yhdessä veronmaksajien rahoilla, ja lopussa tarpeetonta kärsimystä. "Vuodesta Descartes on ylöspäin, Länsi ajattelutapa, kalan ja muiden nonhuman Eläimet eivät tunteita, heillä ei ole tunteita, voimme tehdä mitä haluamme heidät, sanoo Philip Gerrie, coauthor ehdotuksen. "Jos me pidetään niitä eläviä olentoja, olisimme käsitellä niitä eri tavalla. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Salasanoja Todista Ennustettavissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AaYcDXf5Y7w/Passcodes-Prove-Predictable:

mikejuk kirjoittaa "Tutkimus paljastaa me kaikki epäillyt, mutta ei voinut todistaa - in nelinumeroinen PIN suosituin ensimmäinen numero yksi, suosituin toisen numeron on kaksi. Entropy vain todella potkuja on kolmas ja neljäs numero. Mikä on enemmän katsot taajuuksilla neljän numeron ryhmiin vain 10 eri salasanoja riittäisi avata yksi seitsemästä iPhone! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kromosomi päät sidottu elämänhistoria, kroonisten sairauksien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:


University of California-San Franciscon Liz Blackburn sai Nobelin tutkimusten mukaan todetut erikoistunut vähän koneita, nimeltään Telomeraasien, joka ylläpitää päät kromosomeja, joka muuten odotetaan supistuvan aina solu jakautuu. Tämä kutistuminen on ajatellut asettaa rajan määrää solunjakautuminen joita voi esiintyä normaalit solut, ja palkinto todennut, että sen aktivoituminen näyttää olevan välttämätön askel siirtymistä syöpäkasvain. Mutta Blackburn käytti puhua Lindau Nobel-palkinnon saajat kokouksessa väittää, että kaikenlaisia ​​sairauksia liittyi muutoksia Telomeraasien toimintaa, ja että kromosomi päättyy tarjoavat lukema ihmisen elämän historiaa. Ja hänellä on robotti, joka on kiireinen tuottaa tietopohja hänet.


Bakteerit ja arkkien on pyöreä kromosomeja, jolla varmistetaan, että DNA ei ole lankoja näissä soluissa. Monimutkainen solut eukaryooteissa on lineaarinen kromosomeja niiden ydin. Tämä aiheuttaa kaksi ongelmaa. DNA repair kyvyt solut pitäisi tarkastella päättyy, tai telomeerit, ja kromosomien kuin sivuston, jossa kromosomi on rikki, ja yritä korjata sitä. Lisäksi entsyymejä, kopio DNA voi käynnistää kopioinnin lopussa pala DNA. Niinpä, kun solu on kopio DNA, kopiointi ei välttämättä jättää joitakin päät kromosomi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Capcom murskaa uudelleenpelattavuutta uuden pelin tekemällä pelitallennuksia pysyvä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:


Kun avaat upouusi kopio Resident Evil: Mercenaries 3D tänään, saatat löytää jotain mielenkiintoista käsin. "Huomaa: Tallennetut tiedot tästä ohjelmistoa ei voi nollata," sinä olet varoittanut. Kun pelaat peliä ja edistymistäsi on tallennettu, ei ole mitään keinoa ottaa se takaisin. Tämä on peli ikuisesti.


Selitän, miksi tämä on niin raivostuttavaa, jos olet epäselvää, miten vihamielinen tämä on pelaajille. Kun olet pahoinpideltiin pelin, et voi pyyhkiä oman edistymisen ja aloittaa alusta. Jos haluat lainan pelin ystävä, he eivät voi aloittaa oman pelin alusta alkaen. Saatat pystyä kaupan pelin osaksi säilytä tai myydä se, mutta en ehdottaisi ostaa sen joku käyttää, koska et voi aloittaa alusta ja avata kaikki sisältö itse.


"Käytetyt pelin myynti ei tekijä tässä kehityksessä päätöksessä, joten toivomme, että kaikki kuluttajat voivat nauttia kokonaisuudessaan Survival-toiminta kokemuksia että peli ei tarjota", Capcom sanoi lausunnossaan huomiota Giant Bomb .


"Resident Evil: Mercenaries 3D, kaikki tehtävän edistyminen tallennetaan suoraan Nintendo 3DS kasetti, jossa se ​​ei voi nollata," julkilausuman jatkoi. "Luonne pelin kutsuu korkea kyllästy parantamiseksi tehtävän tulokset. Lisäksi tämä ominaisuus ei poista mitään sisältöä käyttäjien saatavilla."


Jos tämä ei ole satuttaa jälleenmyyntiarvon, miksi muuten teet tämän? Myös tämä sattuu jokainen joka ostaa pelin, ja merkittävästi vahingoittaa pitkän aikavälin kyllästy osaston. Olen usein pyyhkiä tallennetun pelin tiedostot kannettavaan pelien aloittaa tuoretta, ja tämä uusi "ominaisuus" tekee sen mahdottomaksi.


Joten kiitos, Capcom. Olet tehnyt minun ostopäätökseen paljon helpompaa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Zynga Suunnittelu mahdollisesti anomaan IPO jo huomenna, nostaa 1,5 dollaria dollaria 2b 15 dollaria to $ 20B arvostus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XaRwf8Y4a1E/:

Array

Inkd korottaa $ 3,5 miljoonaa Mobile Web Publishing App Zapd, Rob Glaser Liitosten Board

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_JWVKEuQ-ds/:

Array

Mozilla käynnistää Incubator ohjelma Open Web

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NcusPEcUnwg/:

Array

Nokia N9 kamera: näyte kuvat ja video

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:


Meidän ensimmäinen kohtaaminen Nokian N9 ehkä yksitoista eri tyyppisiä mahtava, mutta tiesimme, se oli vain raapaisu korkealaatuisesta polykarbonaatista pintaa. Yksi keskeisimmistä paloja toiminnallisuutta emme saaneet mahdollisuuden käsitellä tuolloin oli kamera, ja kun Nokia päätti toitottaa että Horn äskettäin - sanoi muun muassa, että se " nopein kuva-syömällä puhelin "vielä - päätimme meidän täytyi palata toista ylösveto.



Asettaa suorituskykyä, Nokian kamera sovellus ehdottomasti elää jopa yhtiön oman hype, lähes instant kaappaa ja yhtä reipas palata mius lisää kuvan ottamiseen. Kun kuvaat videota, huomasimme, että äänen nauhoitus alkaa hieman myöhemmin kuin video Jätä ensimmäinen puoli sekuntia tai niin ilman ääntä. Tämä ei ole epätavallista asiaa (olemme nähneet sen muissa puhelimissa ja tablets) ja se voidaan nähdä meidän video näyte tauon jälkeen. Nyt voisi olla hyvä aika myös mainita, että N9s testasimme tänään olivat kaikki prototyyppi yksiköitä, joten älä ennakoi Nokian lopullinen laitteisto perusteella mitä näet täällä. Ellei ennenaikainen tuomio on positiivinen, epäilemme Nokia olisi mielessä.




Joten joka tapauksessa, otimme kävellä Yhtiön toimipisteet, joita saattoivat ryhmä aseettomia mutta varmasti tappava Suomen ninjoja, kuvaamisen ja ympäröivän kaupunkikuvan kuin menimme. Tulokset osoittavat N9 poimien ton yksityiskohtaisesti ja valvoa melua ihailtavasti, mutta muutama improvisoitu ThinkPad käytännön valokuvia vakuutti meidät siitä voi tehdä ihan loistavaa työtä lähikuvia samoin. Kun nimi kuten N9 kuitenkin oli selvää, mikä puhelin tarvitsimme verrata Nokian Lone Wolf MeeGo luurin, niin ulos tuli meidän luotettavaa N8 maailmankuuluine pelaajan 12 megapikselin kenno. Valitettavasti huolimatta ottaa F2.2 aukon N9, Nokia ei ole onnistunut toistamaan mahtipontisuus aikaisemmat laite: N8 osoittaa sen etu johdonmukaisesti poiminta paremmin väritasapainon ja myös terävämpi koko runko. Se tekee N9: n kuvat näyttävät kuin ne olisivat ammuttu usva, vaikka me kiirehdin lisäämään, että tämä olisi otettava huomioon vahvuus vanhempi puhelin sijaan laiminlyönnistä uuteen. Lisäksi N9 kärsii tyypillisesti kapea dynaaminen alue älypuhelin kamera antureita, mikä on syy johdonmukaisesti bl

Pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:



Jos sinulla on lapsia ja oma tablet, mahdollisuudet ovat olet antoi sen takapenkille toisinaan kysymällä viiden vuoden vanha, joiden avulla voit navigoida rannalle, tai miten muuten toivoton tasolla Angry Birds . Nyt voit palkita heitä tablet omia. Saatavana vihreä ja vaaleanpunainen, 100 dollaria pukkihyppy LeapPad Explorer sisältää 5-tuumainen, 480 x 272 pikselin (16:9) kosketusnäyttö, 2 Gt sisäänrakennettu varastointi ja kestävä kotelo - mutta 5-9 vuotta vanha isn 't mennä koneistoon silmälasit. Ne vievät ilmoitusta kameralla (video kaapata), mikrofoni, kynä, ja kiihtyvyysanturi, kuitenkin - kaikki mikä mahdollistaa mukautetun lapsiystävällisiä apps ja opettavaisia ​​pelejä, kuten Disney Animation Studio, interaktiivinen lukija, ja yhteensopivuus Yli 100 ladattavia sovelluksia ja pukkihyppy patruunoita, jotka hinnat vaihtelevat $ 5 25 dollaria.



Olemme varmasti paljon ulkopuolella LeapPad tavoite väestörakenteen, mutta meillä oli mahdollisuus mennä käytännön laitteen kanssa aiemmin tänään, ja tuntui että tablet oli lujasti rakennettu, jossa monipuolinen ominaisuuksia ja riittävä laajennettavuus vaihtoehtoja - ja Lapset lelu, tietenkin. Pelit ja sovellukset hyödynsivät Pad ominaisuuksia, kuten Roly Poly Picnic, joka käyttää kiihtyvyysmittari selata sokkelo, jossa eritellään yksinkertainen, kolmen kirjaimen sanoja varrella (kuten kaikki sovellukset ja pelit, Picnic on säädettävissä perustuu omaan pikkuinen ikä ja taitotaso). Mukana on myös video-soitin (rajoittuu toistaiseksi 04:03 sisältöä), valokuvien ja videon kaappaamiseen apps. Shipping 15. elokuuta laitteessa ei ole ton hevosvoimaa konepellin alla - 400MHz prosessori apps ei käynnisty nopeudella ja armon iPad 2 - mutta 100 dollaria lelu, LeapPad tekee vain hieno. PR ja käytännön video ovat tauon jälkeen.

Jatka lukemista pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video)


Pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video) alkuperä


Tulevaisuus Aika: UTC ja Leap Second

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YVnz7G6r4hg/The-Future-of-Time-UTC-and-the-Leap-Second:

rlseaman kirjoittaa "UTC (" Coordinated Universal Time ") on hyvin lähellä pyritty enää seurata Maan pyöriminen. Kellot kaikkialla - seinälle, ranne, puhelin tai tietokone - lakkaisi pitää Solar aikaa." American Scientist sanoo: " Ennen Atomic kellonaikatoimintoa, kellot asetettiin taivaalle. Mutta vuodesta 1972, radiosignaaleja aloitti lähetyksensä atomi sekunnissa ja harppaus sekuntia on joskus tullut, että virta atomi sekunnissa pitää signaalit synkronoidaan todellinen kierto maapallon. Tällaiset oikaisut olivat katsottiin tarpeelliseksi, koska Maan kierto ei ole yhtä säännöllistä kuin atomi ajanottojärjestelmät. Tammikuussa 2012 YK-sidoksissa järjestö voisi pysyvästi katkaista tämä yhteys määrittelemällä uudelleen Coordinated Universal Time. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mortal Kombat paljastaa varten maksa tulevaisuuden taistelupeli DLC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:



Mortal Kombat on yksi parhaista taistelevat pelit vapautumaan tälle sukupolvelle. Syvä roster pelaaja suosikkeja merkin valitsemalla näytön sisältö on hauskaa pelata kavereiden kanssa tai jopa yksin-mikä on harvinaista tappelupelit-ja PlayStation 3 on jopa oma romaani 3D ominaisuus pelaajille tarvittavat laitteet. Annoimme pelin "osta"-luokitus ja seison sen takana, mikä on arvonimi, joka yllättää fanit franchise sekä uusia tulokkaita.


Liiketoiminnan näkökulmasta kuitenkin, Mortal Kombat on yksi ensimmäisistä taistelupeleihin täysin omaksua digitaalinen kulttuuri, jossa elämme, sisältöä lupasi prerelease, ja maksa verkossa strategia jos ostat käytetty, ja perintöaineksen DLC tulossa säännöllinen tahtiin . Pahus, jos et halua maksaa merkit yksi kerrallaan, voit jopa ennakkotilata DLC säästää rahaa. Tämä on peli joka yrittää pitää meidät mukana (ja maksaa) niin pitkään kuin mahdollista.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Kuten Seesmic Tarjoukset Adieu vanteeseen, UberMedia Esittelee UberSocial 1.2 BlackBerry

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5czRqIyxSI/:

Array

Pikkuleipälaatikot: teidän suurin puolustus teollisuusvakoilun?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:


Emme tiedä mitä arjesta on kuin, mutta olemme jatkuvasti torjuttava uhkaavat jatkuvasti teollisuusvakoilusta. Jostain syystä tässä on jotain olemme vielä kokeilla: tavallisen kotitalousjätteen keksi tina. Word on se, että ohut, metalli leivonnaisia ​​haltija on hyvä pitää silmät mahdollisten sabotoijat pois salaisuutesi-tallentamiseen mobiililaitteisiin. AFP raportoi, että avainhenkilöt saksalainen kemian alan yritys on alkanut kantaen puhelimet ympäri laatikot suojelemaan heitä lajittelee sähkömagneettisen säteilyn varastaa arvokkaita tietoja puhelimia. Sanaakaan siitä, kuinka moni laitteiden mukana on käynnissä Gingerbread tai vastaavia leivonnaisten käyttöjärjestelmissä.

Pikkuleipälaatikot: teidän suurin puolustus teollisuusvakoilun? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 kesäkuu 2011 11:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sanallisesti | lähde AFP | Lähetä | Kommentit

Gigabyte intros Llano-yhteensopiva A75 emolevyt DIY asetettu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:

Llano-pohjaisten tietokoneiden vielä valuu tiensä markkinoille, mutta jos olet yritteliäs tyyppi voit vain ylös ja rakentaa oman. Gigabyte juuri ilmoittanut perheen seitsemän A75 sarjan emolevyt, jotka kaikki ovat yhteensopivia AMD: n spankin "uusi Fusion A6 ja A8 sirut ja A75-piirisarjat. Kertauksen vuoksi, Fusion-sarja yhdistää diskreetti-luokan Radeon HD GPU ja joko kaksi-tai neliytiminen prosessori samalla kuolee, vaikka kaikki A6 ja A8 malleja ovat neliytimiset. Nämä 35 - ja 45 watin sirut ovat myös stereoskooppisen 3D-yhteensopivaa ja tuki USB 3.0, DirectX11, OpenCL / OpenGL, ja molemmat 1600 MHz DDR3-muistia ja vähemmän teho 1333 DDR3L muistia. Mitä emolevyt, ne mahdollistavat 108dB äänen kanssa 7.1 surround-ääni, ja voit käyttää Gigabyten Easy Tune 6 apuohjelma toteuttaa Fusion lupaus overclocking. He käyttävät myös yhtiön DualBIOS tekniikka estää Muuten BIOS korruptiota, kun taas jokainen USB-portti on oma sulake estää portin vika. Hit lähde linkkiä tietoja siitä, mistä ostaa, ja mosy aikaisempien tauko täysi PR ja lyhyt esittelyvideo.

Jatka lukemista Gigabyte intros Llano-yhteensopiva A75 emolevyt DIY asetettu (video)


Gigabyte intros Llano-yhteensopiva A75 emolevyt DIY asetettu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 kesäkuu 2011 11:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Gigabyte | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Hyvää Tau päivä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BaVOtpgsRZc/Happy-Tau-Day:

Unohda Pi Day, tänään juhlimme jotain kaksi kertaa niin hyvä: Tau päivä. Aivan liian kauan, Pi on morsian ja Tau on morsiusneito. Kuten Michael Hartl huomauttaa Tau Manifestissa "Pi on sekava ja luonnoton valinta ympyrä vakio." Hän antaa puhua, California Institute of Technology perustuu manifestin, jossa kakku tarjoillaan lopussa. "Kaksi kertaa enemmän kuin saatat odottaa", hän sanoo.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.