tirsdag den 28. juni 2011

Mortal Kombat paljastaa varten maksa tulevaisuuden taistelupeli DLC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:



Mortal Kombat on yksi parhaista taistelevat pelit vapautumaan tälle sukupolvelle. Syvä roster pelaaja suosikkeja merkin valitsemalla näytön sisältö on hauskaa pelata kavereiden kanssa tai jopa yksin-mikä on harvinaista tappelupelit-ja PlayStation 3 on jopa oma romaani 3D ominaisuus pelaajille tarvittavat laitteet. Annoimme pelin "osta"-luokitus ja seison sen takana, mikä on arvonimi, joka yllättää fanit franchise sekä uusia tulokkaita.


Liiketoiminnan näkökulmasta kuitenkin, Mortal Kombat on yksi ensimmäisistä taistelupeleihin täysin omaksua digitaalinen kulttuuri, jossa elämme, sisältöä lupasi prerelease, ja maksa verkossa strategia jos ostat käytetty, ja perintöaineksen DLC tulossa säännöllinen tahtiin . Pahus, jos et halua maksaa merkit yksi kerrallaan, voit jopa ennakkotilata DLC säästää rahaa. Tämä on peli joka yrittää pitää meidät mukana (ja maksaa) niin pitkään kuin mahdollista.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar