tirsdag den 28. juni 2011

Kongressi näyttää torjua haitallisten sähköpostiviestien jätteen vientiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hLebweDMI8E/congress-looks-to-tackle-abusive-e-waste-exporting.ars:



Atk-laitteet ja viihde-elektroniikan tuotteet sisältävät usein haitallisia aineita, jotka ovat haitallisia ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Yhä useammat valtiot ovat säätäneet lakeja, jotka toimeksiannon e-jätteen kierrätys ja turvallinen jätehuolto pitääkseen myrkyllisiä aineita pois kaatopaikoilta. Tällainen politiikka tuntua voittaa ympäristölle, mutta totuuden e-jätteen kierrätys ei paljon grimier kuin miltä näyttää pinnalla.


E-jäte teollisuus on likainen pieni salaisuus: merkittävä määrä yrityksiä, jotka tarjoavat e-jätteen kierrätys ja poiskuljetus Yhdysvalloissa ovat yksinkertaisesti merenkulku rikkinäistä roskaa ulkomailla, jos se saa polkumyynnillä kehitysmaissa. Edustajainhuone on otettu käyttöön uusi lakiehdotus , jonka tavoitteena on laita kansi surkea e-jätteen kierrätys liiketoiminnan käytäntöjä ja parantaa elektroniikan kierrätys ohjelmia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar