tirsdag den 28. juni 2011

Kromosomi päät sidottu elämänhistoria, kroonisten sairauksien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:


University of California-San Franciscon Liz Blackburn sai Nobelin tutkimusten mukaan todetut erikoistunut vähän koneita, nimeltään Telomeraasien, joka ylläpitää päät kromosomeja, joka muuten odotetaan supistuvan aina solu jakautuu. Tämä kutistuminen on ajatellut asettaa rajan määrää solunjakautuminen joita voi esiintyä normaalit solut, ja palkinto todennut, että sen aktivoituminen näyttää olevan välttämätön askel siirtymistä syöpäkasvain. Mutta Blackburn käytti puhua Lindau Nobel-palkinnon saajat kokouksessa väittää, että kaikenlaisia ​​sairauksia liittyi muutoksia Telomeraasien toimintaa, ja että kromosomi päättyy tarjoavat lukema ihmisen elämän historiaa. Ja hänellä on robotti, joka on kiireinen tuottaa tietopohja hänet.


Bakteerit ja arkkien on pyöreä kromosomeja, jolla varmistetaan, että DNA ei ole lankoja näissä soluissa. Monimutkainen solut eukaryooteissa on lineaarinen kromosomeja niiden ydin. Tämä aiheuttaa kaksi ongelmaa. DNA repair kyvyt solut pitäisi tarkastella päättyy, tai telomeerit, ja kromosomien kuin sivuston, jossa kromosomi on rikki, ja yritä korjata sitä. Lisäksi entsyymejä, kopio DNA voi käynnistää kopioinnin lopussa pala DNA. Niinpä, kun solu on kopio DNA, kopiointi ei välttämättä jättää joitakin päät kromosomi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar