tirsdag den 28. juni 2011

Ominaisuus: Firefox päivitys politiikka: yritys on väärä, ei Mozilla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cgQWpzLRAEY/firefox-update-policy-the-enterprise-is-wrong-not-mozilla.ars:



Kolme kuukautta sitten, Mozilla julkaisi kauan odotettu Firefox 4. Viime viikolla organisaatio toimitetaan seurannan julkaisu: Firefox 5. Firefox 5 oli ensimmäinen versio selaimen voida luovuttaa käyttöön Mozillan uusi Firefox tuotteen elinkaaren , joka näkisi uuden selainversion Shipping kolmen kuukauden välein tai niin. Uusi politiikka on ollut julkisuutta muutaman kuukauden ajan, ja näin vapauttaa Firefox 5 ei sinänsä suuri yllätys. Mitä on kiinni monista off-Guard on tukea tai sen puutteesta. Kanssa vapauttamaan Firefox 5, Firefox 4-vaikka vain kolme kuukautta vanha, on end-of-lifed. Se ei saa enää päivityksiä, korjaustiedostoja tai tietoturvapäivityksiä. Ever. Ja yritysasiakkaille valittavat.


Suurin ongelma on testaus. Monet yritykset ovat talon verkkosovellusten-sekä custom ja kolmannen osapuolen että he pääsevät kautta Web-selaimet, ja ennen uuden selaimen päivitystä voidaan käyttää käyttäjille, se on testattava tarkistaa, että se toimii oikein eikä aiheuta ongelmia liiketoimintakriittisten sovellusten. Mozilla n uuden politiikan, tällainen testaus ja validointi on pohjimmiltaan mahdoton: versio 5 voi olla kriittisiä tietoturvapäivityksiä ei löytynyt versiossa 4, ja version 4 end-of-lifed, ainoa tapa ottaa sellaisia ​​korjauksia on päivittää versioon 5. Tämä ei voi olla kysymys tällä kertaa, mutta se on kaikki, mutta väistämätöntä, että ongelma ilmaantuu lopulta.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar