tirsdag den 28. juni 2011

Pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:



Jos sinulla on lapsia ja oma tablet, mahdollisuudet ovat olet antoi sen takapenkille toisinaan kysymällä viiden vuoden vanha, joiden avulla voit navigoida rannalle, tai miten muuten toivoton tasolla Angry Birds . Nyt voit palkita heitä tablet omia. Saatavana vihreä ja vaaleanpunainen, 100 dollaria pukkihyppy LeapPad Explorer sisältää 5-tuumainen, 480 x 272 pikselin (16:9) kosketusnäyttö, 2 Gt sisäänrakennettu varastointi ja kestävä kotelo - mutta 5-9 vuotta vanha isn 't mennä koneistoon silmälasit. Ne vievät ilmoitusta kameralla (video kaapata), mikrofoni, kynä, ja kiihtyvyysanturi, kuitenkin - kaikki mikä mahdollistaa mukautetun lapsiystävällisiä apps ja opettavaisia ​​pelejä, kuten Disney Animation Studio, interaktiivinen lukija, ja yhteensopivuus Yli 100 ladattavia sovelluksia ja pukkihyppy patruunoita, jotka hinnat vaihtelevat $ 5 25 dollaria.



Olemme varmasti paljon ulkopuolella LeapPad tavoite väestörakenteen, mutta meillä oli mahdollisuus mennä käytännön laitteen kanssa aiemmin tänään, ja tuntui että tablet oli lujasti rakennettu, jossa monipuolinen ominaisuuksia ja riittävä laajennettavuus vaihtoehtoja - ja Lapset lelu, tietenkin. Pelit ja sovellukset hyödynsivät Pad ominaisuuksia, kuten Roly Poly Picnic, joka käyttää kiihtyvyysmittari selata sokkelo, jossa eritellään yksinkertainen, kolmen kirjaimen sanoja varrella (kuten kaikki sovellukset ja pelit, Picnic on säädettävissä perustuu omaan pikkuinen ikä ja taitotaso). Mukana on myös video-soitin (rajoittuu toistaiseksi 04:03 sisältöä), valokuvien ja videon kaappaamiseen apps. Shipping 15. elokuuta laitteessa ei ole ton hevosvoimaa konepellin alla - 400MHz prosessori apps ei käynnisty nopeudella ja armon iPad 2 - mutta 100 dollaria lelu, LeapPad tekee vain hieno. PR ja käytännön video ovat tauon jälkeen.

Jatka lukemista pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video)


Pukkihyppy LeapPad Explorer tablet käytännön (video) alkuperä


1 kommentar:

  1. Tämä blogi minuun ja yli ylitti odotukseni. Osaat saada lukija ja lisätä hänen uteliaisuutta lukea lisää. Paljon onnea!

    Tämä blogi minuun ja yli ylitti odotukseni. Osaat saada lukija ja lisätä hänen uteliaisuutta lukea lisää. Paljon onnea!

    SvarSlet