onsdag den 29. december 2010

Playstation 3 Koodin allekirjoitus halkeillut For Good

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v6jtjAg_psQ/story01.htm:
ReportedlyWorking kirjoittaa "Näyttää siltä, että Sonyn PS3 on kohtalokkaasti vaarassa. At Chaos tiedonannon puoluekokous Berliinissä, joukkue nimeltä" fail0verflow "paljasti, että heillä oli laskettu yksityinen avain, joka sallisi heidän tai kenenkään muunkaan, tuottaa allekirjoitettu ohjelmisto PS3 . Lisäksi he myös väittävät menetelmä jailbreaking PS3 ilman Dongle, joka on nykyisen menetelmän. Jos kaikki nämä lausunnot pitävät paikkansa, tämä avaa oven custom firmware, ja homebrew ohjelmia. Olettaen, että Sony doesnt 't toteuttaa radikaaleja toimia ja mitätöidä heidän yksityiset avaimet, tämä voi tarkoittaa, että jailbreaking on elinkelpoinen kaikki PS3, riippumatta firmware! From artikkeli: "Noin puoli tuntia, tiimi paljasti uusia PS3 salaisuuksia, nyt me kaikki olivat odottaneet. Yksi suurimmista kohokohtia oli täällä, dongle vähemmän jailbreaking on täynnä käynnistyksessä NOR flash, jossa täysin hallintaansa. muut suuret feat oli laskettaessa julkisen ja yksityisen avaimia (johtuen epäasianmukaisesti turvallisuus), jossa käyttäjät kyky allekirjoittaa oman selfs Tämän jälkeen joukkue ilmoitti Sonyn turvallisuus on EPIC FAIL! '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Barnes & Noble Nook tavaramerkki sovellukset tarjoavat keinottelu rehun aplenty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Joten olet Barnes & Noble ja olet onnistunut tuote kuin Nook - mitä teet? Tavaramerkki helkutti pois nimi, tietenkin. Kuten PocketNow on huomattava, yhtiön teki useita Nook liittyvien tavaramerkki sovellukset viime kuukausina, mikä saattaa tarjota joitakin vinkkejä tulevista Nook laitteisto, ohjelmisto tai molemmat. Tämä ei liene yllättävää sisältää hakemuksen "Nook2", joka oli ensimmäinen jättänyt jo kesäkuussa, sekä yksi nimi "Nook Smart" (mahdollisesti liittyvät nykyiset Nook Study koulutuksen alusta?), ja yksi mahdottoman tarttuva "Nook Cook . " Valitettavasti se ei ole selvää, mikä (jos on) näistä saattaisi olla nimi uusi Nook laite - siellä on myös tavaramerkki hakemuksen "Nook Kids" on kuvaus samanlainen "Nook2," esimerkiksi, mutta se voi hyvin koskea vain yhtiön Nook Kids tallentaa ja iPad app. Tuorein kaikki ilmoitukset on yksi "Nooksellers", joka näyttää olevan useita eri myymälöissä kioski ja online-palvelun, joka tarjoaa henkilökohtaista suosituksia ja erilaisia sosiaalisen verkostoitumisen tie-ins. Tietenkin, ei mitään muuta kuin tavaramerkkiä koskevien hakemusten mennä tällä hetkellä, mutta se varmasti näyttää selvältä, että Nook nimi on tullut jäädäkseen.

Barnes & Noble Nook tavaramerkki sovellukset tarjoavat keinottelu rehun piisaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 16:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PocketNow | Lähetä | Kommentit

Juuri Palm-puhelin? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/just-got-a-palm-phone-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Joten te nappasivat webOS laite yli lomia? Ehkä sinulla itsellesi Pixi tai Pre Plus , tai jos olit todella onnekas, joku laski Pre 2 omassa sileää. Tiedämme, että Palm ei ole juuri saadakseen istua, kun se tulee älypuhelimiin, mutta se ei tarkoita, että uusi laite ei ole paljon voimakas annettava oikeus apps ja asianmukaista tweaks. Itse webOS voi seistä toe-to-toe kanssa IOS ja Android-laitteisiin maailmassa, vaikka valinta apps ja laitteisto jättää toivomisen varaa. Joten miten voit muuttaa loma piristää tulee ympäri vuoden työhevonen? Lue tauon jälkeen on pakko saada apps, asusteet ja paljon muuta!

Jatka käsittelyssä Juuri Palm-puhelin? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Juuri Palm-puhelin? Parhaat sovellukset, lisälaitteet ja vinkkejä perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yhteisöjen tuomioistuimen työjärjestyksen sivuilla ei tarvitse poistaa loukkaavaa Kommentit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sTJXRY8tuYk/story01.htm:
DustyShadow kirjoittaa "Jos Blockowicz v. Williams, USA seitsemäs Circuit Court of Appeals kieltäytyi voimassa ripoff raportti poista väitettyä kunniaa loukkaavaa kommenttia lähettänyt käyttäjä. Ripoff Raportti on hyvin julkisuutta ei Takedown politiikkaa, vaikka kirjoittaja haluaa poistaa hänen virkaan, joten ripoff Ilmoita kieltäytyi. Blockowiczs väittivät, että ripoff raportti rikkoi FRCP 65 (d) koska ripoff raportti oli "aktiivinen konsertti tai osallistumista" alkuperäisestä julisteita kieltäytymällä määräys on poistettu järjestys. käräjäoikeudessa (ja hovioikeudessa) vastusti Blockowiczs. Absent aktiivinen konsertti tai osallistumista "sivusto kuulunut tuomioistuimen valvonnassa. ripoff kertomus on julkaissut koskeva lausunto tässä asiassa:" Noudattaen ydinosaamistamme tehtävä suojella puhe laajasti lain, päätimme, että se ei ollut vain meidän oikeutemme vaan myös velvollisuutemme kysymyksiä ja syventää ennen voisimme noudattaa tällaista tilaa. Muut sivustot väittävät he tukevat sananvapauden, mutta kun meno muuttuu karkea, ne ovat yleensä suojella heidän tulostaan sijaan perustuslaillisia oikeuksia ja vapauksia tämä maa on perustuttava. Toisin kuin muut sivustot, vaikka puhe kyseessä on kova tai negatiivinen, ja vaikka asemamme joskus tuottaa negatiivisia paina meille Mielestämme ensimmäinen muutos vaatii meitä tekemään meidän periaatteisiin ennen meidän lompakko ja sensuurin torjunta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Intel 310 mSATA SSD tietää, että koolla on väliä, sopii 80GB tulee vähemmän tilaa kuin luottokortin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/intel-310-msata-ssd-knows-that-size-matters-fits-80gb-into-less/:
Varo, Toshiba, teidän pieni SSD-moduulit eivät ole ainoa peli kaupungissa ja naurettavan pieni hujaus muisti enää. Intelin juuri ilmoittanut uuden SSD 310 linja, joka tarjoaa ilmiömäisen minimaalinen 51mm mennessä 30mm mennessä 5mm mitat, säilyttäen X25 -luokan suorituskyky (jopa 200Mbps lukea ja 80MBps kirjoittaa nopeuksilla). Jotta saisit käsityksen siitä, mitä näiden mittausten keskiarvo, teollisuus-standardin 2.5-tuuman muodossa tekijä, jo lyhenne jalanjälki on kahdeksan kertaa suurempi kuin nämä uudenaikainen varastointi pelimerkit. 40GB ja 80GB: n variantteja SSD 310 on kuljettava ulos OEM jo ja Lenovo on vahvistanut se aikoo heittää ne huomioon seuraavan päivityksen kunnioitettavan Thinkpad-sylimikro linjaa. Hinnat on asetettu 99 dollaria ja 179 dollaria (riippuen koosta) ostettaessa erissä 1000, vaikka suoraa myyntiä loppukäyttäjille ovat odotetusti pois pöydältä nyt. Parempi aloittaa säästäminen Facebookiin ensi ultrathin kannettava jos haluat yhden.

Jatka käsittelyssä Intel 310 mSATA SSD tietää, että koolla on väliä, sopii 80GB tulee vähemmän tilaa kuin luottokortin

Intel 310 mSATA SSD tietää, että koolla on väliä, sopii 80GB tulee vähemmän tilaa kuin luottokortin perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 15:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Netflix toimitusjohtaja: "aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuonna"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Kolmen kuukauden kuluttua Netflix hyökkäsi Kanadan kanssa outo yhdistelmä maksaa toimijoiden ja 8 dollaria instant streaming suunnitelmia , toimitusjohtaja Reed Hastings on julistanut liikkua menestys ja sanoo yhtiön laajentaa palvelua muihin maihin vuonna 2011. "Perustuen aikaista menestystä Netflix.ca aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuonna ja aiomme myöntää merkittävästi dollaria", hän sanoi Canadian Press, täsmentämättä, mitä alueita tai kuinka monta voi olla peittyä kanssa Albanian sotilaat seuraavaksi. Kuitenkin kanadalaiset ja muut saavani kokea täysin verrattavissa alkuperäisen USA-palvelua ei pidättää hengitystään, sillä Hastings kertoo ole suunnitelmia perustaa elokuvan jono streaming-ainoa palvelu, jossa se "strateginen päätös . "

Netflix toimitusjohtaja: "aiomme jatkaa kansainvälistymistä ensi vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched , CNET | lähde Canadian Press (CBC News) | Lähetä | Kommentit

Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jerseyssä ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Näyttää kotiautomaation voi vihdoinkin ryhtyä vauvan askelia kohti valtavirtaa - Verizon juuri ilmoittanut, että se tulee olemaan demoing että pitkän huhuttu Home valvontajärjestelmän CES 2011, ja suunnitteilla beeta aikatauluvaatimuksia New Jersey seurata. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat etäisesti tarkastella turvakamerat, lukita ovet ja kontrollivaloissa termostaatit ja laitteiden kautta älypuhelinta tai FiOS TV laatikot - samat ominaisuudet useimpien muiden automaatiojärjestelmien tarjous, mutta lisäetuna on integroitu ja asennetaan Verizon. Pilotti-asunnot Jersey saavat energiaa lukija, fiksu laite kytkimet ja termostaatit, ovi-ja ikkuna lukot, jakorasiaan, liiketunnistimia, sisä yleiseurooppalainen ja-kallistus kamera, ja kiinteä ulkona / kamera, kun järjestelmä käynnistetään seuraavan kuussa, mutta Verizon sanoo, että vasta alkua. Olemme kertoneet järjestelmä käyttää Z-Wave langaton ohjausyksiköt ja WiFi turvakamerat, joten emme vierasta siellä tulee olla keskeinen laatikko, joka yhdistää kaikki - ja meillä tuntuu koko juttu perustuu 4Home (kuvassa yllä), joka oli juuri saanut Motorola Mobility. Löydämme lisää CES - pysy kuulolla.

Jatka käsittelyssä Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jerseyssä ensi kuussa

Verizon demo Home valvontajärjestelmän CES kokeiluluontoisia Jersey ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Drupal 7 Moduuli Development

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/St9Y7x8v8WM/story01.htm:
Michael J. Ross kirjoittaa "Vaikka on mahdollista luoda yksinkertaisen sivuston avulla perusasennus Drupal, todellisesta vallasta content management system saavutetaan moduuleina, joita voidaan ajatella lisäosia, jotka laajentavat valmiuksia Drupal tietyillä tavoilla - Usein yhdessä muiden yksiköiden kanssa. Nämä moduulit on kehittänyt ja edistänyt PHP ohjelmoijia, jotka ymmärtävät miten käyttää yhtä tai useampaa Drupal Application Programming Interface (API) käyttää tallennettuja tietoja Drupal tietokannan, kuten Sisällöstä, käyttäjäprofiilit ja teeman asetuksista. Nämä API ovat muuttuneet Drupal versio 7, ja näin Drupal kooderit voisi hyötyä kirjan, joka kertoo, miten luoda Drupal 7 contrib moduulit. " Lue loppuvuoden Michael katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Paul Allen kuvaa muutettu valituksen, muistuttaa tarkalleen missä loukkausta on piilossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vasen vain kaksi viikkoa selittää, kuinka seitsemän web suurin ominaisuudet (sekä kolme toimisto toimitusketjut) rikkoi hänen yhtiön Väli patentteja , Microsoft perustaja Paul Allen tajunnut suunnitelma - interval asianajajat ovat piirustus iso, värilliset laatikot noin suuri Leikkuut loukkaavaa sivustot kiinteistöihin. Vakavasti ottaen paljon yritykset voivat velkaa Allen paljon rahaa, jos Interval todella on kyse, koska Interval väittää patentoitu vähintään kyky verkkosivuilla ottaa käyttäjän valittu pala sisällön ja ehdottaa muita vastaavia paloja sisältöä, joka saattaa kiinnostaa. Niin, ja hän on ilmeisesti myös patentoitu ponnahdusikkunoita ja widgetit, kuten useimmat mitään, joka näyttää tiedot 'huomaamattomalla tavalla, joka peittää reuna huomiota käyttäjä "saa saman kohtelun. Hulvattoman näyttää siltä, että yhteistyössä perustaja Microsoft ei toimittanut hänen asianajajansa perustiedot skannausteknologiaa, koska PDF näyttelyesineiden ne ladataan tuomioistuimen sivusto on vain epically huono - tarkistaa kaikki mitä he sanovat loukkaavan galleria alla.

Disclaimer: Meidän tulisi huomata, että AOL on yksi niistä yhtiöistä syytteeseen Allen ja Väli-ja Engadget omistaa AOL. Joten te tiedätte, ajattele, että joukko, tai jotain.

Paul Allen kuvaa muutettu valituksen, muistuttaa tarkalleen missä loukkausta piileskelee perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kantelu (PDF) | Lähetä | Kommentit

Amazon Cloud ole tarpeeksi iso FBI ja Wikileaks

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMiLYfA2GXc/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Dave Winer oli jo järkyttynyt siitä, että Amazon Web Services (AWS) vedetään tulppa Wikileaks lähettämistä luokiteltu Yhdysvaltain hallituksen asiakirjoja. Niinpä hän ei ollut aivan haltioissaan vastaanottaa sähköpostia kolme viikkoa myöhemmin siitä AWS PR Flack kehua, että" Yhdysvaltain liittohallitus on edelleen yksi nopeimmin kasvavista asiakassegmenttien. Kirjoittaa Winer: "On erittäin järkevää, että Yhdysvaltain hallitus on iso asiakas Amazon verkkopalveluita. On myös erittäin järkevää, että Amazon ei halua tehdä mitään vaarantaa että liiketoimintaan. Ei ehkä ole edes ollut puhelun, se ei ehkä olisi ollut tarpeen. " Amazon, joka wowed Valkoinen talo ja sen kyky skaalata videon diaesitys sivuston Animoto, oli mahdollisuus saada se jalka liittovaltion oven Recovery.gov uudelleensuunnittelun alihankkija. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Eurooppalaiset standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/european-standardization-bodies-formalize-micro-usb-cellphone-ch/:
Se on ollut enemmän kuin vuosi sitten Nokia, Apple, RIM, Motorola ja lähes kaikki muut suuret matkapuhelin valmistaja sopivat siitä micro-USB- matkapuhelimen laturi standardin Euroopassa, mutta kaksi tärkeää Euroopan standardointielimet ovat juuri nyt vihdoin seurannut niiden loppuun kiireistä. CEN-CENELEC ja ETSI ovat tänään julkaissut yhdenmukaistetut standardit yleistä kännykkä laturi perustuu mikro-USB, joka on nyt laittaa pallon takaisin valmistajien tuomioistuin todella tuottamaan puhelimia, jotka hyödyntävät uusien standardoitujen latureita. Mukaan Euroopan komissio, ensimmäinen näistä on saapua joskus "ensimmäisen kuukauden aikana 2011," ja se odottaa latureita on "vallitseva" kahden vuoden kuluessa. Pään ohi tauon virallista ilmoitusta.

[Kiitos, Pavel]

Jatka käsittelyssä Euroopan standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin

Eurooppalaiset standardointielimet virallisesti micro-USB-matkapuhelimen laturi standardin perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 13:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Euroopan komissio | Lähetä | Kommentit

Samsungin puhelin jako nyt myös vastuussa PMPs, Galaxy-soitin tulossa Q2 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Kyllä, CES 2011 on palkittu läsnäolo Samsungin uusi 4 tuuman Galaxy-soitin , mutta meidän taskut, ilmeisesti joutua odottamaan sen hieman pidempi. Wall Street Journal tänään kertoo, että vaikka Samsung aikoo levittää uusi Android PMP kotimarkkinoillaan Korean pian sen jälkeen CES ensi viikolla, muualla maailmassa ei todennäköisesti voi ostaa sitä, kunnes "huhti-kesäkuussa . " Paitsi sen puutteesta puhelimen toimintoja ja Super AMOLED paneeli, uusi Galaxy Player on lähes identtinen kopio yhtiön villisti onnistunut Galaxy S älypuhelin, joka ilmeisesti on ollut onnettomuus. WSJ myös antaa meille siihen tietoon, että Samsungin puhelimen divisioona on ottanut vastuulleen rakentaa ja myy kannettavaan mediasoittimeen alue, joten miksi emme nyt näe näin merkittäviä päällekkäisyyksiä kahden - jotain, joka voi hyvinkin jatkua tulevaisuudessa.

Samsungin puhelin jako nyt myös vastuussa PMPs, Galaxy-soitin tulossa Q2 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

IBM tekee Super Memory Läpimurto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v1NHrYqvyTA/story01.htm:
adeelarshad82 kirjoittaa "IBM kertoo tehneensä merkittävä harppaus eteenpäin elinkelpoisuuden" kilparata muisti, "uuden teknologian suunnittelu, joka on mahdollista eksponentiaalisesti lisätä laskentatehoa. Tämän uuden teknologian voisi antaa laitteiden kyky tallentaa jopa 100 kertaa enemmän tietoa kuin nytkin, mikä olisi tutustua osoitteessa huomattavasti suuremmat nopeudet hyödyntäen "paljon vähemmän" energiaa kuin nykyiset mallit. Tulevaisuudessa yksi kannettava laite saattaa pystyä pitämään niin paljon muistia kuin nykypäivän liike-luokan palvelimiin ja suorittaa yhdellä latauksella viikkoja kerrallaan. Racetrack muisti toimii tallentamalla tietoja magneettiset alueet (kutsutaan myös aloilla), joka kuljetetaan pitkin nanowire "kilparadoilla." Sen sijaan pakottaa tietokoneen etsiä tietoja se tarvitsee, koska perinteiset tietotekniikkajärjestelmät tehdä, tiedot olisivat automaattisesti liukua pitkin raviradalla, missä sitä voitaisiin käyttää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.