onsdag den 29. december 2010

HEX-alusten iPod nano katsella yhtyeen, uskaltaa voit tuhota sen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/hex-ships-ipod-nano-watch-band-dares-you-to-destroy-it-video/:
On erittäin epätodennäköistä, että todella tarvitset vielä toinen vaihtoehto , kun etsit katsella yhtyeen taloon sinun iPod nano 6G , mutta jos ensimmäinen suorittaminen versio jousitettu varten on jo riekaleina, HEX on vähän jotain harkitsemisen arvoinen. Yhtiö on juuri aloittanut kuljettava sen HEX katsella yhtyeen USA: ssa, jossa 29,95 dollaria suojaverkon sinulle pehmeä, joustava bändi, joka ei vaadi monimutkaista plug-and-play toimia lainkaan. Just pop teidän nano kasvot, hihna sen käsivarteen, ja rulla. Se on suunniteltu erittäin karu (nähty kidutus video juuri viime tauko), ja kuulokeliitäntä on järjestetty siten, että hyvin toimii kaapeli ylös käsivarren kohti kallo. Ainoa ongelma? Valinnassa yhdeksän sävyjä sopii persoonallisuuttasi parhaiten.

Jatka käsittelyssä HEX alusten iPod nano katsella yhtyeen, uskaltaa voit tuhota sen (video)

HEX-alusten iPod nano katsella yhtyeen, uskaltaa voit tuhota sen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 10:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HEX | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar