onsdag den 29. december 2010

Barnes & Noble Nook tavaramerkki sovellukset tarjoavat keinottelu rehun aplenty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Joten olet Barnes & Noble ja olet onnistunut tuote kuin Nook - mitä teet? Tavaramerkki helkutti pois nimi, tietenkin. Kuten PocketNow on huomattava, yhtiön teki useita Nook liittyvien tavaramerkki sovellukset viime kuukausina, mikä saattaa tarjota joitakin vinkkejä tulevista Nook laitteisto, ohjelmisto tai molemmat. Tämä ei liene yllättävää sisältää hakemuksen "Nook2", joka oli ensimmäinen jättänyt jo kesäkuussa, sekä yksi nimi "Nook Smart" (mahdollisesti liittyvät nykyiset Nook Study koulutuksen alusta?), ja yksi mahdottoman tarttuva "Nook Cook . " Valitettavasti se ei ole selvää, mikä (jos on) näistä saattaisi olla nimi uusi Nook laite - siellä on myös tavaramerkki hakemuksen "Nook Kids" on kuvaus samanlainen "Nook2," esimerkiksi, mutta se voi hyvin koskea vain yhtiön Nook Kids tallentaa ja iPad app. Tuorein kaikki ilmoitukset on yksi "Nooksellers", joka näyttää olevan useita eri myymälöissä kioski ja online-palvelun, joka tarjoaa henkilökohtaista suosituksia ja erilaisia sosiaalisen verkostoitumisen tie-ins. Tietenkin, ei mitään muuta kuin tavaramerkkiä koskevien hakemusten mennä tällä hetkellä, mutta se varmasti näyttää selvältä, että Nook nimi on tullut jäädäkseen.

Barnes & Noble Nook tavaramerkki sovellukset tarjoavat keinottelu rehun piisaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 16:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PocketNow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar