torsdag den 20. januar 2011

Miten voit tallentaa omat kuvat?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWxDGQyaDy8/story01.htm:
mxhf kirjoittaa "Tulin juuri takaisin neljän viikon loma Meksikoon. Tämä maa atsteekit ja Maya raunioita ja kävimme paljon niitä. Tarpeetonta sanoa otimme tuhansia kuvia kahdella kameralla. ottaa palasin kotiin huomaan että minun kova-levy ei ole tarpeeksi tilaa pitää ylimääräisiä 16GB että keräsin toisella puolella maapalloa. Nyt minun kiintolevy jo on 250 Gt. Työskentelen ainoastaan kannettavan ja halua muuttaa. Tiedän, että suuremmat levyt tänään. Olen kuitenkin tajunnut, että on tullut aika vihdoin siirtyä oman kuvan kokoelma minun laptop jonnekin muualle. Mutta jos minun pitäisi mennä? Joten, miten voit tallentaa kuvakokoelmaansa? Ja miten pidät varmuuskopioita?. Nämä ovat tietenkin kuvia, haluan pitää elämäni. Joten on hengissä tulipaloja, asuntomurtoja, jne. Mielestäni tietomäärän olen sääntöjä online-tallennus pois. Pitäisikö minun vain saada kaksi USB-levyjä ja lähteä kohtuullisen Tallenna paikka? Mielestäni tämä on yleinen ongelma tänään? Ja kyllä - ennen kuin kysyt - tiedän, että ensimmäinen tehtävä on käydä läpi keräys ja kaatopaikan mitä ei kannata pitää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Verizon valituksia FCC: n verkon puolueettomuus säännöt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/verizon-appeals-fccs-net-neutrality-rules/:
Verizon on mennyt USA hovioikeuden Washington DC: ssä tänään virallisesti eri mieltä verkon puolueettomuus politiikan että FCC säädetyn, vuonna hiipuu hetkiä 2010, sanomalla, että se on "syvästi huolissaan FCC: n väite laajaa viranomaisen lakaistaan uusi sääntelyn laajakaistaverkkojen ja Internet itsessään. " Yhtiön erittäin lyhyt lehdistötiedote asiasta ei kerro missä niiden tekijät ovat, erityisesti, mutta he sanoivat jo joulukuussa, että he olivat huolissaan , joten siirtyminen ei tullut kovin iso yllätys. Jos me pitäisi arvata, ei estoa koskeviin sääntöihin ympäröivä langattomat verkot ovat varmasti korkealla, että luettelo koskee - Verizon ja muut ovat jo kauan sanonut, että langaton on jätetty suurelta osin pois verkon puolueettomuus keskustelu - mutta emme tiedä, kunnes pystymme kaivaa oikeusjuttua. Seuraa tauko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Verizon valituksia FCC: n verkon puolueettomuus säännöt

Verizon valituksia FCC: n verkon puolueettomuus säännöt alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 16:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Facebook Kuvat To Get Erääntymispäivä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTP_r83LX1E/story01.htm:
Pickens kirjoittaa "BBC raportoi, että tutkijat ovat luoneet ohjelmiston, joka antaa kuvan päättymispäivä koodaamalla ne salattu avain niin, että kun tämä päivä on kulunut avain pysähtyy kuvien katselun ja kopioidaan. Professori Michael Backes, joka johti kehittäminen X -Pire järjestelmä, sanoo kehitystyö alkoi noin 18 kuukautta sitten mahdollisesti riskialttiita malleja toiminnan sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, oli pakottava tarve tällaiselle järjestelmälle. "Yhä useammat ihmiset julkaisevat omat tiedot Internetissä ja on selvää, että jotkut asiat voivat mennä pieleen, jos se pysyy siellä liian kauan, "sanoo Backes. X-Pire ohjelmisto luo salatun kopioita kuvat ja pyytää niitä lähetä niitä antaa jokaiselle päättymispäivä. katseleminen näitä kuvia edellyttää vapaata X-Pire selain lisäosa. Kun katsoja kohtaa salattu kuva se lähettää pois pyynnön avaimen siihen. Tämä avain lähetetään vain, ja kuva tulee katsella, jos viimeinen käyttöpäivä ei ole hyväksytty. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Star Wars Blu-ray-levyjä saapuu 27 syyskuu mukaan Amazonin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/star-wars-blu-ray-discs-to-arrive-september-27th-according-to-am/:
Jopa räikeä CES ilmoittaa tapahtuma ei ollut tarpeeksi Fox ja George Lucas paljastaa tarkkaa julkaisupäivä saapumista Star Wars Blu-ray, mutta nyt Amazon on päivittänyt ennakkotilauksen aluksen päivämääriä 27. syyskuuta. Emme aikataulun vapaapäivän työtä sukeltaa luvattu 30 tuntia erityispiirteitä, kunnes jonkinlainen virallista sanaa, mutta koska se on tiistaina se tuntuu loogiselta aikaa odottaa näitä levyjä (kokonaan Complete Saga muodossa tai joko trilogia asettaa itse, voit valita) koskettaa alas. Koe hieman underwhelming Darth Vader sisäänkäynti ja paljon innostavia Blu-ray boxed asettaa perävaunu tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Star Wars Blu-ray-levyjä saapuu 27 syyskuu mukaan Amazonin

Star Wars Blu-ray-levyjä saapuu 27 syyskuu mukaan Amazon perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 15:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TheHDRoom | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Larry Page haltuunsa kuten Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt jää hallituksen puheenjohtajaksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/larry-page-takes-over-as-google-ceo-eric-schmidt-now-executive/:
Googlen Q4 tulos lehdistötiedote sisältää pommi: vuodesta 4. huhtikuuta perustaja Larry Page (äärimmäisenä oikealla, yllä) korvaa Eric Schmidt toimitusjohtajana ja vastaa päivittäinen toiminta ja tuotekehitys ja strategia. Tämä ei tarkoita Schmidt on lähdössä - hän jatkaa hallituksen puheenjohtajaksi ja toimii neuvonantajana Page ja yhteistyötä perustaja Sergey Brin, keskittyi ulkoisia asioita, kuten "tarjouksia, kumppanuudet, asiakkaiden ja laajempien liikesuhteita, hallinnon ulottuvuus ja teknologian ajatteli johtajuutta. " Kuten Sergei, hän nyt "omistaa hänen energiaa strategisiin hankkeisiin, erityisesti työstää uusia tuotteita", joiden pelkkä nimi perustaja.

Schmidtin selkeyttää ja täsmentää muutos blogi, sanomalla, että idea on tehdä johtava Google mahdollisimman tehokasta, ja että "Larry, minun selvä mielipide, on valmis johtamaan." On selvää, idea on runko tätä yksinkertainen organisaatio shuffle - Schmidt sanoo, että hän, Brin, Page "ennakoida työskentelevät yhdessä pitkään" - mutta ei ole epäilystäkään, että Schmidtin hallituskauden toimitusjohtajana asettaa selkeä ääni Google koska yhtiö laajentunut haku ja uusille markkinoille, kuten älypuhelimet, kytketty televisio ja käyttöjärjestelmiä, ja olemme utelias näkemään, mitä Page tyyli on. Olemme myös erittäin kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, miksi muutos on tehty - joskin Schmidt, Page ja Brin ovat työskennelleet yhdessä yli 10 vuotta, siellä on aina ollut jonkin verran jännitteitä perustajat ja heidän toimitusjohtaja, erityisesti yli käyttäjien yksityisyyden suojaa . Joka tapauksessa tämä on tärkeä muutos sekä Google ja teollisuus - saamme nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Larry Page haltuunsa kuten Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt jää hallituksen puheenjohtajaksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google , Eric Schmidtin Google Blog post | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

No More versionumerot HTML

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kuM2XKhP0ss/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "HTML5 on viimeisin versio HTML harjoittavan version numero. Ian Hickson, Google insinööri ja päätoimittaja HTML5-standardin ilmoitti, että kieli on siirtynyt" elintaso "ilman versionumerot. Vähän kuin kuin Chrome, jos haluatte. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Saksan Deutsche Telekomin - tunnetaan paremmin valtioiden T-Mobile USA: n kurinpitäjä vanhempi - oli vuonna New Yorkissa tänään jutella jopa sen amerikkalaisen divisioonan tulevaisuudennäkymiä, ja execs molemmilta puolilta lampi oli melko vähän sanottavaa. Suurin jäljellä huolta liikenteenharjoittajan pyörivät tulot ja asiakasvaihtuvuus - joka, olkaamme rehellisiä, ovat keskeisiä vertailukohtia, että lentoyhtiö maailmassa etsii parantaa - ja divisioonan toimitusjohtaja Philipp Humm juuri ilmoittanut useita aloitteita auttaa saamaan nämä numerot vastaavat. On vaihtuvuus puolella, he "menossa iso Android" torjua iPhone, edelleen roll out WiFi soittamalla lievittämiseksi verkon kattavuus kysymyksiä, ja tiukentamalla "riskienhallinta" asioita, jotka ovat antaneet joitakin laskun deadbeats liukastua kautta halkeamia. Hauska ajatella, että maksamatta jättäminen on tarpeeksi iso kysymys on tulojen riski näitä tyyppejä, mutta se on totta.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata?

T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Deutsche Telekom , Reuters | Lähetä | Kommentit

FAA varoittaa käynnissä GPS kysymyksistä Kaakkois Yhdysvaltoihin, koska puolustusministeriö 'testit'

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Älä hätäänny, vaan kuka tahansa suunnittelun avulla GPS Kaakkois Yhdysvalloissa ensi kuussa tai niin haluaa todennäköisesti varmistaa, että ne ovat alibi. Se mukaan lennolle neuvoa juuri antanut FAA, joka varoittaa lentäjiä, että GPS-signaali "voi olla epäluotettava tai sitä ei ole", koska "GPS testejä" että puolustusministeriö aikoo suorittaa välillä 20 tammikuu ja helmikuun 22. päivä. Yksityiskohdat ovat melko kevyt pidemmälle, mutta FAA ei huomata, että kun "testejä" esiintyy, ne ovat aktiivisena 45 minuuttia, ja sen jälkeen 15 minuuttia pois aika - lisäilmoituksia lentäjien ilmeisesti annetaan vähintään 24 tuntia ennen testejä. Tietenkin, mutta tämä erityisesti neuvonta on suunnattu lentäjät, se luultavasti vaikuttaa myös kaikkiin muihin GPS-laitteita, kuten FAA ei mainita GPS liittyvistä erityiskysymyksistä ilmailua. Varsinainen kysymys on kuitenkin juuri niitä salaperäinen "GPS testit" ovat - jos ne ovat itse asiassa GPS testit ollenkaan ...

[Kiitos, Brady]

FAA varoittaa käynnissä GPS kysymyksistä Kaakkois Yhdysvaltoihin, koska puolustusministeriö 'testit' alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FAA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Michigan kuvernööri haluaa "Open Source" taloudellinen malli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mN38o3nYWKw/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tuleva Michigan kuvernööri Rick Synder puhui Kalamazoo, MI tänään ja sanoo haluavansa käyttää" open-source taloudellisen kehityksen malli, joka auttaa korjaamaan hakataan tilaan. Ehkä hänen aikanaan presidentiksi Gateway hän näki hyötyä avoimen lähdekoodin malli, mutta se voi todella onnistuneesti soveltaa taloudellista mallia? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




"Maatalous" Amoebas löysi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hJ9PIKf6Oas/story01.htm:
Tutkijat Rice University ovat löytäneet tyyppi ameeba että käytännöt eräänlainen "alkeellinen maatalous käyttäytymistä." Kun niiden bakteerien ruokaa tullut niukasti, Dictyostelium discoideum tulee ryhmitellä ja muodostaa "itiöemä", joka leviää bakteerien itiöitä uudelle alueelle. Artikkelista: "käyttäytyminen alittaa eräänlainen" kasvatus "että kehittyneemmät eläimet eivät, muurahaiset, esimerkiksi vaalia yksi sienilajit jota ei enää ole luonnossa. Mutta ajatus siitä, että ameeba, joka viettää suuren osan sen elämän yksisoluinen organismi voi olla lyhyt kuluttaa elintarvikehuolto ennen decamping on hämmästyttävää yksi. Enemmän kuin vain välipala matkalla leviäminen, ajatus on, että bakteerit, joiden mukana itiöitä voi "siemenet" Uusi bakteeri siirtomaa, ja siten ravinnon lähde, jos uusi maa olisi puuttunut bakteerit. " On hyvä tietää, että vaikka yksisoluiset olento ei ole immuuni vetää Farmville.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.