torsdag den 20. januar 2011

T-Mobile vahvistaa Galaxy S 4G, Android-pohjainen Sidekick 4G tulevat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-confirms-galaxy-s-with-4g-android-based-sidekick-4g-ar/:
Hei, tämä on tavallaan tyhjästä: päälle Elävä 4G että olemme jo vuotanut kyllästymiseen (vaikka hän viittaa siihen, mitä "Galaxy S 4G), T-Mobile USA toimitusjohtaja Phiipp Humm mainitut Jos tänä aamuna, että yhtiö valmistelee HSPA + Sidekick - kyllä, Sidekick - joskin Android ura sijasta kuollut Danger Hiptop käyttöjärjestelmä. Tiedoksi, T-Mobile ei ole ollut mitään Sidekicks sen riviin koska viime vuoden puolivälissä , vaikka se ei oman Sidekick brändin - ei Danger / Microsoft - ja epäilemättä rakastaa saada se takaisin merkitystä. Sattumalta Mister Android itse, Andy Rubin, tuli Vaara - niin Sidekick on alkanut seurata häntä ympäri. Ikään kuin ... Tiedätkö, apurin. Molemmat tuotteet on sanottu olevan "tulossa pian".

T-Mobile vahvistaa Galaxy S 4G, Android-pohjainen Sidekick 4G tulevat alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 10:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Scoop | lähde PC Magazine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar