torsdag den 20. januar 2011

IBM lomakkeet uutta kumppanuutta ARM toivoo kehitysmaiden naurettavan pieni mobiili prosessorit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/ibm-forms-new-partnership-with-arm-in-hopes-of-developing-ludicr/:
Olemme nähneet IBM ja ARM joukkueen ennen, mutta tällä viikolla molemmat yritykset ilmoittivat uuden yhteisen aloitteen kehittämiseksi pelimerkkejä mittaus 14nm. Se on huomattavasti pienempi kuin naurettavan pieni 20nm SOCs ARM haluaa luoda yhdessä TSMC ja tekee yhtiön edellisen työn IBM: n kanssa 32 nanometrin puolijohteita näyttää kakku kävellä. Potentiaaliset hyödyt kuitenkin ovat nopeampien suorittimien, jotka vaativat vähemmän energiaa, mikä sekä yrityksen toivon tietä uuden sukupolven laitteita. Kuka tietää, jos tai kun näemme konkreettisia tuloksia Tag Team, mutta jos IBM: n Watson voi voittaa Jeopardy mestareita , luoda pienempiä puolijohteiden olisi yksinkertaista, eikö? Voit lukea yli koko ilmoitus tarkistaa lehdistötiedotteen tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus IBM muotoja uutta kumppanuutta ARM toivoo kehitysmaiden naurettavan pieni mobiili prosessorit

IBM lomakkeet uutta kumppanuutta ARM toivoo kehitysmaiden naurettavan pieni mobiili prosessorit perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 18:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Inquirer | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar