torsdag den 20. januar 2011

LG G-Slate on 8,9-tuumainen 3D-näyttö? Huhu mylly sanoo "ehkä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/lg-g-slate-to-have-an-8-9-inch-3d-display-rumor-mill-says-mayb/:
Jos 3D-ja tabletit ovat kaksi pysäyttää voimat nykyaikaisen kuluttajaelektroniikan, ei ole järkevää ja sulautuvat ne yhdeksi, pelottavia, suuntaa laite? LG: n T-Mobile-sidottu G-Slate ehkä juuri sen, olemme kuulo, sillä pari eri sivustoja ovat kertoneet sen tulen kanssa 3D-yhteensopiva näyttö. Pojat GPS ja yhteistyöjärjestö on ilmeisesti kuullut suoraan LG: n Ranskan käsivarsi, joka kertoi heille G-Slate olisi lasit ilman 3D-näyttö ja 3D-kamera, vaikka pätevyyttä tietojen laimennetaan jonkin verran TmoNews "lähde löytää 3D-lasit listattu tulevia lisävarusteita melko salaperäinen tabletti. Kyllä, se on ristiriitaista tietoa, mutta sitten Pocket-Lint on myös kuulla suoraan LG ja sai lupauksen "todellisen työn 3D laite", joka olisi odotettavissa lähiaikoina. Tämä voisi olla 4,3-tuumainen autostereoscopic paneeli me scoped ulos CES tai se voi olla toinen vihje, että G-Slate on ollut kamera-ujo ja hyvin erityisesti kolmiulotteinen syy.

LG G-Slate on 8,9-tuumainen 3D-näyttö? Huhu mylly sanoo "ehkä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Unwired View | lähde GPS-ja yhteistyöjärjestön , TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar