torsdag den 20. januar 2011

US Air Force hankkii super vanhoillinen Blue Devil valvonnan aloitetta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/us-air-force-enlists-super-blimp-for-blue-devil-surveillance-ini/:
Paluumatkalla syyskuussa 2009, me kertoi kaikkivoipa sodan vanhoillinen päässä Lockheed Martin, nyt se näyttää samanlainen ilmalaiva voidaan leijumaan 20000 jalkaa Afganistanissa tänä syksynä. (Ei ole selvää, onko nämä kaksi blimps on yksi sama, mutta Lockheed n alus oli teilataan Afganistanin debyyttinsä vuonna 2011.) Osana 211000000 dollaria Blue Devil aloite, US Air Force aikoo pakata paisunut peto - - mikä urheilu seitsemän kertaa kantavuus Goodyear ilmalaiva - jopa kymmeniä vaihdettavissa anturit ja supertietokone Tietojenkäsittelyä. Se pysyttelee sitten ja stints niin kauan kuin viikko, kerätä, arvioida ja uudelleensijoitus tärkeä seurantatietojen maahan joukkoja muutamassa sekunnissa. Se homma, mutta ilmavoimien virkamiesten toivoa, että aluksella laaja-alainen ilmavalvonta-järjestelmä (WAAS), joka käyttää 96 kamerat tuottaa lähes 275TB tietojen tunnin välein, ja supertietokone hosting vastaa 2000 yhden ytimen palvelimien sopii laskun. Ilma ei ole täydellinen aivan vielä, mutta esto odottamattomia esteitä, kuten sisäänajettu jättimäisellä neula, se olisi jopa ilmassa alkaa 15. lokakuuta. Lisätietoa Blue Devil tutustu linkeistä.

US Air Force hankkii super vanhoillinen Blue Devil valvonta aloite alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 11:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar