torsdag den 20. januar 2011

Samsung Galaxy vilkkaaseen saat Froyo huomenna, sanoo T-Mobilen YMJ

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/samsung-vibrant-will-get-froyo-tomorrow-says-t-mobile-cmo/:
Anteeksi herrat, mutta salaliittoteoriat ovat kokonaan kaput - ei pelkästään Samsung Galaxy S saada Android 2.2 yhdysvalloissa, mutta nopea ohjelmistopäivitys alkaa liikkuvan huomenna T-Mobile USA. Se sana suoraan T-Mo päätoimittaja markkinointijohtaja Cole Brodman, joka heitti uutisia PC Magazine iltapäivällä sanomalla, että viive oli "laadunvalvonta ja ajoitus kysymys." Ilmeisesti siellä on ylimääräistä työtä mukana nylkemistä käyttöjärjestelmä ja lisäämällä yksinomainen sovellukset, kuten WiFi soittamalla - vaikka hän ei vahvista myöskään konkreettisesti näkyvät Elävä n koontikäännös Froyo. Seuraavassa joitakin lisätietoja tervetullut uutinen, mutta: herrasmies lupasi, että yleensä Android päivitykset T-Mobile on enemmän nopeita lähtien, kun yrityksen ammunta päivittää kaikki puhelimet uusiin versioihin viiden kuukauden kuluessa Google tekee lähdekoodia. Tarkoittaako se, että meidän pitäisi odottaa noin piparkakut miesten toukokuussa? Emme ole täysin varma, mutta voimme kuvitella, että T-Mobilen kilpailijat eivät istuminen - me luultavasti kuulla kiehtovaa, kiehtovaa ja aivan eeppinen uutisia Froyo minä hetkenä hyvänsä.

Samsung Galaxy vilkkaaseen saat Froyo huomenna, sanoo T-Mobilen markkinajärjestelyn perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TmoNews | lähde PC Mag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar