torsdag den 20. januar 2011

T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Saksan Deutsche Telekomin - tunnetaan paremmin valtioiden T-Mobile USA: n kurinpitäjä vanhempi - oli vuonna New Yorkissa tänään jutella jopa sen amerikkalaisen divisioonan tulevaisuudennäkymiä, ja execs molemmilta puolilta lampi oli melko vähän sanottavaa. Suurin jäljellä huolta liikenteenharjoittajan pyörivät tulot ja asiakasvaihtuvuus - joka, olkaamme rehellisiä, ovat keskeisiä vertailukohtia, että lentoyhtiö maailmassa etsii parantaa - ja divisioonan toimitusjohtaja Philipp Humm juuri ilmoittanut useita aloitteita auttaa saamaan nämä numerot vastaavat. On vaihtuvuus puolella, he "menossa iso Android" torjua iPhone, edelleen roll out WiFi soittamalla lievittämiseksi verkon kattavuus kysymyksiä, ja tiukentamalla "riskienhallinta" asioita, jotka ovat antaneet joitakin laskun deadbeats liukastua kautta halkeamia. Hauska ajatella, että maksamatta jättäminen on tarpeeksi iso kysymys on tulojen riski näitä tyyppejä, mutta se on totta.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata?

T-Mobile USA neuvottelut tulevaisuudessa, Deutsche Telekom vieroituksen pois elinehto; Clearwire taajuuksien ostaa vielä pelata? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Deutsche Telekom , Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar