torsdag den 20. januar 2011

ZMP RoboCar MEV paikkoja vain yksi, mutta voi ajaa vaikka yksin (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/20/zmp-robocar-mev-seats-only-one-but-can-drive-even-when-alone-vi/:
ZMP RoboCar MEV paikkoja vain yksi, mutta voi ajaa vaikka yksin (video)
Katso alla oleva video ja näet, että tämä asia on selvästi aio voittaa maa-ennätykset, ja nary oven se tuskin sään mukainen. Mutta RoboCar MEV alkaen ZMP on enemmän tutkimusta ajoneuvon itse ajaa autolla, joka on rakennettu sähköinen microcar foorumi. Se käyttää GPS ja lukuisia edessä ja takana anturit tietää mihin se on menossa, kehitys Linux-powered 1 / 10 pienoismalli näimme takaisin vuonna 2009 . Just, tiedätte, isompi. Ja hinnoittava. Way hinnoittava. Kyllä, voit ostaa sellaisen, mutta etsit noin 35.000 dollaria ja yksinkertaisin versio, tyyppi, joka vain on automaattinen nopeusvalvonta. Tyyppi B on ohjauspylvääseen hyvin ja maksaa noin 59.000 dollaria, kun taas C-tyypin on mahtava 84.000 dollaria ja lisää automaattisen jarrutuksen ohjaus sekä täyden valikoiman kuvankäsittely-ja intertial anturit. Tilaa nyt toimitettavaksi noin kahden kuukauden - Japanissa, luonnollisesti.

Jatka käsittelyssä ZMP RoboCar MEV paikkoja vain yksi, mutta voi ajaa vaikka yksin (video)

ZMP RoboCar MEV paikkoja vain yksi, mutta voi ajaa vaikka yksin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 tammikuu 2011 11:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki Autot Electric | lähde ZMP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar