fredag den 6. maj 2011

MSI CR650 tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/msi-cr650-review/:


Se oli odotettu pitkään , mutta kun se vihdoin saapui, AMD: n erittäin odotettu Fusion APU repi kannettavan markkinoille kuin härkä steroideja. Juuri tässä kuussa chipmaker ilmoitti , että foorumi oli lähes puolet kannettavan siirtoja, ja epäilemättä vaikutti vahvasti se 1610000000 dollari Q1 voittoja. Neljän viime kuukauden aikana olemme nähneet sen parempia integroitu näytönohjain työskentelee liuta pienempiä koneita, mutta se näyttää Fusion halusi enemmän.



Jo tammikuussa, Toshiba ilmoitti, että se toisi E-240 APU on 15,6 tuuman budjetin muistikirja , ja vain muutamaa viikkoa myöhemmin MSI perässä omalla ilmoituksen sanoen se aikoi laittaa Zacate E-350 APU, joissa Radeon HD 6310 näytönohjain, sen CR650 . Olemme jonkin aikaa ja Lenovon ThinkPad X120e ja HP: n Pavilion dm1z sekä urheilu 11,6-tuumainen näyttö ja E-350 Apuvoimalaitteet, mutta olemme vielä kokea voimaan Fusion suurempi laite. Luonnollisesti, kun tilaisuutta itse, hyppäsimme mahdollisuus selvittää, kuinka suuri kamppeet kuin CR650 ei pärjää vastaan ​​hieno edeltäjänsä. Will Fusion ihme siru tarjoavat saman suorituskyvyn 500 dollaria, 15,6-tuumainen kannettava tietokone? Tai se ei ole saattanut hirveästi voimaa iso budjetti koneeseen? Hyppää ohi tauko selvittää.


Galleria: MSI CR650 Review



Jatka käsittelyssä MSI CR650 tarkastelu


MSI CR650 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 16:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Sähköposti thi

Kirjoittaminen Linux Kernel Tehtävät CUDA kanssa KGPU

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sdd8h71OYF8/Writing-Linux-Kernel-Functions-In-CUDA-With-KGPU:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tähän asti GPGPU Tietokoneiden userspace etuoikeus, koska NVIDIA: n suljetun lähdekoodin politiikka ja AMD: n osittain avoimessa tilassa. KGPU on kiertää mahdollistaa Linux-ytimen toiminnot kirjoitetaan CUDA. Sijaan, että mietitään, GPU silmälasit kautta käännetyn tekniikka, se vain käyttää userspace auttaja tehdä CUDA liittyvää työtä varten kernelspace esittäjät. demo nykyisessä lähdekoodi on muunnettu ecryptfs, joka on salattu tiedostojärjestelmä käytössä Ubuntu ja muut jakelut. With nopeutetun suorittamisen GPU AES salakirjoitus Linux-ydin, ecryptfs voi saada 3x uncached lukea speedup ja lähellä 4x kirjoittaa speedup on Intel X25-M 80G SSD. Kuitenkin molemmat GPU cipher perustuva ecryptfs ja CPU cipher perustuvaksi ovat muuttuneet käyttää EKP cipher tila yhdensuuntaisuus. CTR, laskuritila, salakirjoituksen voi olla paljon turvallisempi, vaikka todellinen vanilja ecryptfs käyttää CBC-tilan. Joka tapauksessa GPU toimittajien pitäisi ajatella avanneet kuljettajien ja tietotekniikka kirjastot, tai ainakin tarjota mekanismi, jolla se on helppo tehdä GPU laskenta sisällä OS kernel, ottaen huomioon, että GPU ovat niin laajalti käytössä ja mahdollisia tulevia heterogeenisia käyttöjärjestelmiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kävellessäsi "Nigeria's Best Buy" (Photo Essay)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4uj1gL4cxO4/:

Array

Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:


Saatat muistaa myös lyhyt harjoitus , jossa 50 Cent takaisin CES, jossa hän ilmoitti kumppanuuden Tyylikäs Audio ja Virtaviivainen 50, pari "langaton hybridi" kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu Kleer tekniikkaa. Tänään yhtiö paljasti, että se on purkanut sopimuksen G-Unit Brands, 50: n lisensointi yritys, ja että se on "uudelleenarvioimiseksi Wireless Hybrid yli-nappikuulokkeet myöhemmin." Ei sanaakaan siitä, miksi collboration meni pieleen, ja yhtiö ilmoittaa ainoastaan, että se on päättänyt keskittyä sen korvaan tarjoukset sijaan. Tietenkin meillä on paljon enemmän kuin 21 kysymyksiä siitä, mitä tehdään suhteen hapantua, mutta vihaan sitä tai rakastaa sitä, Tyylikäs 50 ei enää ole. Masentavaa PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää


Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

App katsaus: Planetary iPadille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:


IPad soittimeen ei ole juurikaan muuttunut vuodesta sen debyytti, ja toisin kuin sen työpöydän vastine, se myös puuttuu sisäänrakennettu musiikin esitystilan oman mesmerization. Onneksi on ihmisiä, jotka etsivät tapoja piristää iPad musiikkielämyksiä, sinulla on nyt uusi vaihtoehto: Planetary, jonka Bloom Studio. Kuten voitte kertoa, jonka nimi ja kuvakaappaus edellä, mitä meillä täällä on visuaalisesti app tutustumiseen tablet musiikkikirjaston. Se on hyvin yksinkertainen: jokainen taiteilija tai bändi on esitetty tähti, jota ympäröi albumien muodossa kiertävä planeettoja, ja sitten on yksittäisiä kappaleita näkyvät kuut kiertävät jokaisen albumin.



Toiston aikana, jokaisen raidan jättää jälkeensä polkua sen kiertorata osoittaa sen pelata aikaa, mutta voit piilottaa rata riviä (ja tarrat), jos ne liian häiritsevä. Voit valita muita albumeja tai artisteja, vanha kunnon hyppysellinen-to-zoom tai yksinkertaisesti koskettamalla muita 3D-objekteja siirtää sinut välillä kuut ja tähtikuvioita, tai voit napauttaa alhaalta keskellä painiketta hypätä suoraan kirjeen valitsin taiteilijoille. On selvää, entinen hauskempaa muutaman ensimmäisen tunnin, mutta hetken kuluttua löysimme itsemme mieluummin nopeammin mahdollisuus ohittaa täyteläinen animaatio. Head ohi tauon kaiken vaikutelman ja esittelyvideo.


Jatka käsittelyssä App katsaus: Planetary iPadille


App katsaus: Planetary iPadille perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes , Bloom Studio | Lähetä | Kommentit

Onko Microsoft Tarvitsetko Bug Etsintäkuulutukset?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YDameOp69Dw/Does-Microsoft-Need-Bug-Bounties:

Gunkerty Jeb kirjoittaa "uhkaukset ja hyökkäykset ovat saattaneet muuttua viime vuosikymmenellä, mutta yksi asia on pysynyt ennallaan: ohjelmisto jättiläinen Microsoft ei maksa haavoittuvuuksia. Koskaan on. Koskaan. Jo kilpailijat kuten Mozilla ja Google ovat tuoneet bug bounty ohjelma, Redmond jättiläinen on jäänyt itsepintaisesti kanssa kantaa sen runko lähes vuosikymmen sitten, kieltäytyy tarjota raha palkintoja tietoa ohjelmistojen aukkoja. Mutta tietoturva-asiantuntijat sanovat, että tilanne voi joutua muuttamaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






KDE 4.6.3 julkaistu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vuAH2BTsAtY/KDE-463-Released:

jrepin kirjoittaa "KDE on julkaissut useita päivityksiä Plasma Desktop ja Netbook työtiloja, KDE ja KDE frameworks. Tämä päivitys on toinen sarjassa kuukausittain vakautus päivityksistä 4,6 sarjaan. 4.6.3 tuo mukanaan monia bugikorjauksia ja käännös päivitykset. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NoScript Anywhere kehitteillä Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l22fSphwU-U/NoScript-Anywhere-In-Development-For-Android:

CaffeineAddiction kirjoittaa "NoScript Anywhere (NSA) on lempinimi seuraava suuri iterointia NoScript WOT-lisäosa (NoScript 3), jonka suolet ovat käännetty ylösalaisin, jotta ne vastaavat Mozillan Elektrolyysi multiprocessing arkkitehtuuri ja toteuttaa aukot Firefox 4 Mobile saatavilla Android ja Maemo älypuhelimiin ja tablets. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mahdotonta ilmoittaa PX 680 värisävy elokuva Polaroid 600 kamerat, osoittaa Instagram miten se oikeasti tehdään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/impossible-announces-px-680-color-shade-film-for-polaroid-600-ca/:


Onneksi valokuvaus buffs, Mahdotonta tehtävää elvyttää Instant Integral elokuva ei ole osoittautunut hyvin mahdotonta. Ja yhtiön uusin filmi, PX 680 värisävy muistuttaa meitä niistä Hipstamatic ja Instagram laukausta lapsia kuin nykyään niin. Paitsi, tiedätte - edellä apps simuloida vanhan koulun valokuvaus prosesseja ja laitteita, kun taas uusi elokuva saavutetaan sama vaikutus käyttämällä perinteikäs menetelmiä, jotka muistuttavat meitä uuden koulun älypuhelimen apps että apinan perinteikäs valokuvaus prosesseja ja laitteita. Vain ajatella sitä saa päämme sattuu! Jos olet odottanut koko elämäsi täydellinen Polaroid 600 värifilmi, se on saatavilla nyt 22 dollaria. Hit lähde linkki lisätietoja (ja joitakin melko mahtava näyte laukausta).

Mahdotonta ilmoittaa PX 680 värisävy elokuva Polaroid 600 kamerat, osoittaa Instagram kuinka se on todella tehnyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde Mahdotonta | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


One-Way Sound Walls Todistetusti mahdollinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEdep7s2J0/One-Way-Sound-Walls-Proven-Possible:

disco_tracy kirjoittaa "Kuvittele huone, jossa bändi soittaa. Naapurit eivät kuule musiikkia, mutta jos joku huoneen ulkopuolella puhuu, muusikot voivat kuulla sen. käsite - eräänlainen yksisuuntainen peili ääni - näyttää kuvitteellinen , mutta kaksi Italian tutkijat äskettäin ajanut tällaista ääntä manipuloida teknologian lähempänä todellisuutta (abstrakti). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kaatui Helikopteri Sparks huolensa Stealth Secrets

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dJV9U-W0tQs/Crashed-Helicopter-Sparks-Concern-Over-Stealth-Secrets:

Hugh Pickens kirjoittaa "törmäys helikopterin mukana ratsiasta Osama bin Ladenin Pakistanin piilopaikkaan on saanut voimakasta spekulaatiota siitä ilma oli erityisesti muunnettu lentää vaivihkaa - ja onko se edelleen voi tarjota vihamielisiä hallituksia vihjeitä herkkä Yhdysvaltain armeijan tekniikkaa. Jäänteet että helikopterin, mukaan lukien lähes ennallaan palan omaa häntäänsä, ehdotti, että ilma-alusten osalta ratsia ei ollut tyypillinen Black Hawk lentää erityisrahaston toiminnan joukot. Aviation asiantuntijat tutkivat kuvia kohtauksen sanoa häntä oli epätavallisia piirteitä, jotka ehdotti helikopteri oli laajasti muutettu lentää hiljaa, kun taas esiintyy vähemmän näkyvä tutka. "kertoimet ovat oikeudenmukaiset - perustuvat tietoni aihepiiri - suurin osa erityistä MH-60-koneita varten rakennettu, jotta nämä ilma viekas kuin ne voisivat mahdollisesti olla, "sanoo ilmailualan asiantuntija Jay Miller lisäsi, että jäänteet ilma ehdotti runsas käyttö väri komposiitti osia, jotka heijastavat vähemmän tutka energiaa. Asiantuntijat myös sanoa pyrstöroottorin suunnittelussa ehdotti pyritään vähentämään "akustisen allekirjoitus" (video) helikoptereita, jotta ne lentää rauhallisemmin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






CNET Mokka Yli LimeWire Client Downloads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pJq_8x34nLk/CNET-Sued-Over-LimeWire-Client-Downloads:

suraj.sun kirjoittaa tähän lainaus Ars Technica: "Alki David, varakas elokuvan tuottaja ja yrittäjä takana sivustoja FilmOn on haastanut CNET ja sen omistaja, CBS, tarjota satoja miljoonia lataukset LimeWire P2P-ohjelmat viimeisen vuosikymmenen aikana . Hän väittää, että CNET oli osallistua suoraan massiivinen tekijänoikeusrikkomuksesta on peer-to-peer-järjestelmien, kuten LimeWire, joita käytetään kopioida ja levittää kappaleita, elokuvia ja muita taiteellisia teoksia, ja että CNET: n Download.com oli " päämyyjän "ohjelmistosta. P2P-ohjelmia ei ole laitonta, mutta sitä käyttävän yrityksen aiheuttavan tai kannustaa tekijänoikeusrikkomuksesta voidaan saattaa vastuuseen. periaate, tunnetuin julki Yhdysvaltain korkeimman oikeuden Grokster sammutuksen jatkettiin LimeWire viime vuonna, kun liittovaltion tuomari suljettiin suurin osa yhtiön toimintaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.