fredag den 6. maj 2011

Mahdotonta ilmoittaa PX 680 värisävy elokuva Polaroid 600 kamerat, osoittaa Instagram miten se oikeasti tehdään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/impossible-announces-px-680-color-shade-film-for-polaroid-600-ca/:


Onneksi valokuvaus buffs, Mahdotonta tehtävää elvyttää Instant Integral elokuva ei ole osoittautunut hyvin mahdotonta. Ja yhtiön uusin filmi, PX 680 värisävy muistuttaa meitä niistä Hipstamatic ja Instagram laukausta lapsia kuin nykyään niin. Paitsi, tiedätte - edellä apps simuloida vanhan koulun valokuvaus prosesseja ja laitteita, kun taas uusi elokuva saavutetaan sama vaikutus käyttämällä perinteikäs menetelmiä, jotka muistuttavat meitä uuden koulun älypuhelimen apps että apinan perinteikäs valokuvaus prosesseja ja laitteita. Vain ajatella sitä saa päämme sattuu! Jos olet odottanut koko elämäsi täydellinen Polaroid 600 värifilmi, se on saatavilla nyt 22 dollaria. Hit lähde linkki lisätietoja (ja joitakin melko mahtava näyte laukausta).

Mahdotonta ilmoittaa PX 680 värisävy elokuva Polaroid 600 kamerat, osoittaa Instagram kuinka se on todella tehnyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde Mahdotonta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar