fredag den 6. maj 2011

Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:


Saatat muistaa myös lyhyt harjoitus , jossa 50 Cent takaisin CES, jossa hän ilmoitti kumppanuuden Tyylikäs Audio ja Virtaviivainen 50, pari "langaton hybridi" kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu Kleer tekniikkaa. Tänään yhtiö paljasti, että se on purkanut sopimuksen G-Unit Brands, 50: n lisensointi yritys, ja että se on "uudelleenarvioimiseksi Wireless Hybrid yli-nappikuulokkeet myöhemmin." Ei sanaakaan siitä, miksi collboration meni pieleen, ja yhtiö ilmoittaa ainoastaan, että se on päättänyt keskittyä sen korvaan tarjoukset sijaan. Tietenkin meillä on paljon enemmän kuin 21 kysymyksiä siitä, mitä tehdään suhteen hapantua, mutta vihaan sitä tai rakastaa sitä, Tyylikäs 50 ei enää ole. Masentavaa PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää


Tyylikäs Audio irtisanoo sopimuksen 50 Cent, tuo over-the-korvalla suunnitelmat järjestää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar