fredag den 6. maj 2011

Sprint / Google Voice yhdentyminen on tärkeitä kysymyksiä, ei ole läheskään riittävästi tukea

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/sprint-google-voice-integration-has-major-issues-major-lack-o/:


Oletko kokeillut Sprintin uusi Google Voice integraatio ? Tiedämme paljon lukijoita on - ja monet heistä on ollut ongelmia, kirjoittaminen meille ilmaista tyytymättömyytensä. Aloitimme tutkimalla ja todettu hamstrata valituksia, ja mitä syvemmälle näytti, enemmän kysymyksiä löysimme. Jotta asiat pahempaa, Sprint on kehottanut edustajia tutustumaan kaikkiin Google Voice liittyviä kysymyksiä Google Voice foorumi, jonka vuoksi, että tyhjiksi meitä niin paljon kuin Google itse näyttää unohtaneen olemassa. Tule täydellisen tutkimuksen kysymyksistä, kuten puheposti tietoturva-aukkoja, tilit vahingossa rujo Sprint , ja kehottaa ulkomailla että jätän sut uimaan käyttömaksuihin.

Jatka käsittelyssä Sprint / Google Voice yhdentyminen on tärkeitä kysymyksiä, ei ole läheskään riittävästi tukea


Sprint / Google Voice yhdentyminen on tärkeitä kysymyksiä, ei ole läheskään riittävästi tukea alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 18:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Voice ohjekeskusteluryhmä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar