fredag den 6. maj 2011

Xerox Business Your Brain vapauttaa postilaatikkoon kiusallisista coworkers

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/06/xeroxs-business-of-your-brain-liberates-your-inbox-from-annoyin/:


Jos työskentelet toimisto, kertoimet ovat postilaatikko on täynnä Oscar gallupit, vauvakuvat, fantasia jalkapallo vinkkejä ja erilaiset muut esteet tiellä viimeistely nuo TPS kertomuksia. Kiitos Xerox Business of Your Brain, voit vihdoin käsitellä kysymystä passiivinen aggressiivinen mukavasti omistat postilaatikkoon. Ilmainen Microsoft Outlook plugin avulla tiedät kuka kasteluvarastoinnin eniten huutomerkkejä ja iskulauseita kohti sähköpostia, joka lähettää pisin viestit, jotka lähettäjiltä tuhlaa aikaa sähköposteja, jotka vain sanoa "kiitos". Se on mukava alku, mutta me Tulemme pitämään pois premium-versio, joka räjähtää joka Troll nukke sisällä 50-jalka säteellä. Nyt takaisin töihin - heti kun olet valmis ostokset video ja PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Xerox Business of Your Brain vapauttaa postilaatikkoon kiusallisista coworkers


Xerox Business Your Brain vapauttaa postilaatikkoon kiusallisista työtoverit perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 toukokuu 2011 01:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Business of Your Brain | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar