fredag den 6. maj 2011

Sony tarjoaa ilmaiseksi Debix tunnistaa varkaus suoja PSN ja Qriocity hakata uhreja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/sony-offers-free-debix-identify-theft-protection-for-psn-and-qri/:


Sonyn "Welcome Back" paketti vapaa ohjelmisto ja PlayStation Plus liittymiä oli hieno ele, mutta se ei auta, jos luottokortin saa vilpillisesti veloitetaan jälkimainingeissa PlayStation Network romahdus . Tämä on kuitenkin juuri Debix on. Sonyn ilmoitti, että se tarjoaa ilmaisen yhden vuoden tilaus Debix n "AllClear tunnus Plus" Identity Theft Protection palveluja kaikille PlayStation Network ja Qriocity tilinomistajien Yhdysvallat, joka pyrkii suojaamaan henkilötietoja haittaa, sekä seurannan tunnettu rikolliseksi toiminnaksi yksityiset merkkejä ja jopa $ 1 miljoonan Identiteettivarkaudet vakuutusturva. Emme ole koskaan käyttänyt Debix, joten emme voi taata sen luotettavuus, ja tästä suunnitelman tosin ei näytä aivan yhtä kattavia kuin yksi Debix tarjoaa kanta-asiakkaille 10 dollaria kuukaudessa. Silti mielenrauhaa on helkutti on paljon parempi kuin ei mitään, joten uskomme saattaisivat ryhtyä Sony jopa sen tarjous ja allekirjoittamaan kasvoi 18 kesäkuu mennessä. Jos haluat liittyä joukkoomme, sinun pitäisi löytää aktivointikoodi postilaatikkoon ennen pitkää.

Sony tarjoaa ilmaiseksi Debix tunnistaa varkaus suoja PSN ja Qriocity hakata uhreja perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 22:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PlayStation.Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar