mandag den 13. juni 2011

Tutkijat kilpi implantit hakkereita langaton charmia suojelua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:

Sydämentahdistimien kilpi Kaikkea voidaan hakata - se tärkeä yksityiskohta pitää mielessä, kun aloitamme pänttäämistä Langattomien radiolaitteiden kehoomme liitteenä lääketieteelliset implantit . Tutkijat ovat jatkuvasti tapoja suojata laitteiden kuten sydämentahdistin mistä kulkumiesten do-kaivoja näköinen aiheuttaa paitsi e-haittojen, mutta fyysisiä vammoja tai jopa kuoleman. Uusi järjestelmä on kehitetty yhdessä MIT ja UMass on paljon kehittyneempää, että aikaisemmin ratkaisuja voidaan käyttää olemassa olevia implantteja, ja on kulunut kehon ulkopuolella, jotta se voidaan poistaa hätätilanteessa. Kilpi, kuten sitä kutsutaan, toimii eräänlaisena lääkärin suojaavan palomuurin implantit luvattomalta - lääkärit lähettää salattuja ohjeet sille, jotka puretaan ja välitetään laitteeseen, kun se estää kaikki signaalit eivät käytä salainen avain. Kaikki mitä voimme tehdä, on selvittää, millainen henkilö voisi sotkea jonkun defibrillaattori .

Tutkijat kilpi implantit hakkereita langaton charmia suojelun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 16:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MIT | Lähetä | Kommentit

Lainsäädäntö Works vaatia yrityksiä raporttiin yksityisyyden loukkauksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GdaZD5kngqU/Legislation-In-the-Works-To-Require-Companies-To-Report-Privacy-Breaches:

Anonyymi lukija kirjoittaa uutinen, että lakiehdotus on parhaillaan laatimassa tasavalta Mary Bono Mack (R-Cal), joka on pakollinen yritykset ilmoittaisivat hallitukselle 48 tunnin kuluessa niiden havaitsemisesta tietovuodon. "Mack keskustelu luonnos lupaukset" suojella kuluttajia vaaditaan kohtuullista vakuutta ja-menettelyt, joilla tiedot sisältävät henkilökohtaisia ​​tietoja, ja säätää valtakunnallinen ilmoituksen, jos tietoturvaloukkauksen. " Mukaan tausta henkilöstön muistio, Secure ja väkevöidään Electronic Data [SAFE Data] Act, perustuu lakiehdotuksen, joka hyväksyttiin parlamentissa viime kongressissa. ... Mack tiedottaja Ken Johnson sanoi, että voisi olla muutaman hienosäädön ennen kuin se on virallisesti käyttöön. "Mutta se on turvallista sanoa, että aiomme olla aggressiivinen aikataulua liikkuu laskun kautta alakomitean ja koko valiokunnalle," Johnson sanoi. "Kuluttajat haluavat jotain tehdä pian."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Googlen Android Tavoitteemme Go Beyond Mobile

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aWbDU__Frjc/Googles-Android-Ambitions-Go-Beyond-Mobile:

PolygamousRanchKid kirjoittaa "Android on tullut alkuun Älypuhelimien käyttöjärjestelmien Yhdysvalloissa, mutta Googlen pyrkimykset sen ylittävät tablet tietokoneiden ja älypuhelimien jopa yli mobiili Web. Nyt Google sanoo Android voi tulla ensimmäinen massamarkkinoille silta virtuaalimaailma ja fyysinen maailma, jonka älypuhelin apps hallita lamput ja kotiin lääkinnällisiä laitteita. Toivoen kipinä aalto luovuuden samanlainen kuin Apple alkoi, kun se avasi iPhone App Store, Googlen jaettu satoja piiri sarjat kehittäjille viime kuussa I / O konferenssi. Android Open Accessory Development Kit (ADK) mukaan Android-ohjelmisto toimimaan ja kommunikoimaan moottorit, anturit, ohjaimet ja releet, jolloin kehittäjät voivat luoda rajapinta, jossa älypuhelin app voisi valvoa tai kerätä tietoja termostaatti, nurmikko kastelujärjestelmän tai ryhmän valaisimia. "mahdollisuus on olemassa dramaattisesti muuttaa tapaa ohjata kotiin", sanoi Tom Benton Valo Science. Ajan "puhumme poistaminen seinä-kytkin. '"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Droid / Milestone 3 saa katsellut, Verizon vapauttamaan vihdoin loppusuoralla?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:


Motorola Droid 3 ei juuri ollut tehdä hyvää työtä pysyä salassa, ja se (tai kansainvälinen Milestone 3 variantti, on erityinen) on nyt purettu käsissä Kiinan verkkosivuilla xda.cn, joka on tarjonnut mitä varmasti laajin tarkastella puhelimen päivämäärä. Se sisältää joitakin vahvistus silmälasit kuin 4-tuumainen QHD näyttö (sekä PenTile lajike, ilmeisesti), 8 megapikselin kamera, HDMI-lähtö ja 1500 mAh akku sekä mitä näyttää olevan ensimmäinen viitearvojen puhelimen ja sen dual-core OMAP 4430 prosessori, joka on ilmeisesti hieman haittaa vain 512 Mt muistia. Muissa Droid 3 uutisia, Droid Life toteaa, että laite on sankoin Gameloft yhteensopivuus listat sen Android-pelejä, ja sanoo, että sen suullisessa käsittelyssä, että Verizon on nyt suunnattu 7 heinäkuu käynnistää. Se on tietysti vielä kaukana vahvistettu, mutta se näyttää turvallista veikata, että julkaisu ei voi olla liikaa kauempana nyt. Hit lähde linkkiä ja xda.cn n näyte kokonaan.

Motorola Droid / Milestone 3 saa katsellut, Verizon vapauttamaan vihdoin loppusuoralla? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde xda.cn | Lähetä | Kommentit

Opiskelu vaikutus Lost kuljetuskontit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S014hv_daEM/Studying-the-Impact-of-Lost-Shipping-Containers:

swellconvivialguy kirjoittaa "Looking at kuvan maailman suurin konttialus, on helppo kuvitella, kuinka 10000 kontit kuuluvat mereen aluksista vuosittain. Tutkijat Monterey Bay Aquarium Research Institute ovat nyt yrityksen Lost Container Cruise, yrittää arvioida vaikutukset kuljetussäiliöistä mereen tutkimalla renkaan täytetty astia, jonka meribiologit löydettiin Monterey Bay National Marine Sanctuary. (tutkimuksen [PDF] rahoittavat monen miljoonan dollarin ratkaisun kanssa toimijoiden Med Taipei , laiva menetti lasti.) työ ei toisin opiskelee syvänmeren haaksirikko: Käytä robotti sukellusvene ottamaan kuvia ja kerätä sedimenttinäytteistä, toista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Devs Huolestuneet Microsoft Dump <wbr> . NET

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BQxPfmJU6k4/Devs-Worried-Microsoft-Will-Dumpnobr-wbrnobrNET:

joelholdsworth kulkee pitkin tarinaa yhteenvedon huoleen kehittäjien mukaan Microsoft näyttää asetettu käyttöön HTML5 ja JavaScript sen tärkein sovellus kehitystyökaluja Windows 8 "ja kysyy," onko tämä loppuun. NET? " Artikkeli jatkuu: "panostaa maatilalla HTML5 ja JavaScript ovat seuraava iso juttu on hyvä veto, mutta se ei vetoa, että Microsoft voi helposti ottaa ja tehdä hyvää. Vaikka maailma ei puolestaan ​​JavaScript ja alustasta riippumaton apps Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että Microsoft menettää. Ongelmana on, että Microsoftin on tekniikka, joka antaa sille etulyöntiaseman, ja HTML5/JavaScript on kaikkien reunasta. Microsoft kehittäjät tuntevat olonsa pimeässä ja hyvin vihainen, miten heitä kohdellaan. Sinä vain ovat selata Microsoft foorumeilla selvittää, miten vahva tunne on: foorumi postitse 1, foorumin jälkeen 2 ja avoimen kirjeen. " Reader Sla $ hPot huomauttaa samanlainen tarina OS News.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Jokapaikan tietotekniikka Gadget opettaa Coding

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vD8arcNoEJs/Ubiquitous-Computing-Gadget-To-Teach-Coding:

Anonyymi lukija kirjoittaa "etäopetus yliopisto Isossa-Britanniassa on uudistanut IT opetussuunnitelman houkutella enemmän opiskelijoita - Suurin muutos on, että orastava merkintälaitteet saavat palan laitteisto, joka liitetään tietokoneeseen USB-kaapelilla ja voidaan ohjelmoida kieltä nimeltä Sense - perustuu MIT: n Scratch "vedä ja pudota"-ohjelmointikieltä. yliopisto toivoo, että tämä gadget perustuva lähestymistapa kannustaa vähemmän opiskelijoita luopumaan opinnoistaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Clean Coder

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDYEf2bUuMk/Book-Review-The-Clean-Coder:

CoryFoy kirjoittaa "Kuten joku, joka on ollut tiiviisti mukana niin" ketterä ohjelmistoyhtiö-liike sekä "Ohjelmistot käsityö liikkeiden olen seurannut työn Robert Martin jonkin aikaa. Joten olin aika kiinnostunut, kun sain jäljennös hänen uusimmassa kirjassaan Puhtaus Coder jossa hän esittelee tieteenaloilla, tekniikoita, välineitä ja käytäntöjä totta ohjelmistojen käsityötaitoa. " Olisiko hänen kirjansa elää parhaillaan opas seuraavan sukupolven kehittäjille, vai olisiko se vielä minun hyllylle kuin toinen mielenkiintoinen kirja jonka olin lukenut, kun? " Lue alla muualla Cory katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AisleBuyer tuo esiin toisen 7,5 miljoonaa dollaria Tee Checkout Lines menneisyyden tuskaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-j1rMd8cZUo/:

Array

YouTube hienovaraisesti lisää HD esikatsella kuvia, logoless toisto vaihtoehto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:


Se ei ole läheskään yhtä monumentaalinen kuin päivä, että YouTube on aloitettu tukevat korkea-def videoita , mutta se tulee varmasti antamaan niille, jotka säännöllisesti ladata HD-sisältöä hieman onnellisempia. Puhumme kaksi uutta tuodaan esille YT joukkue: HD esikatsella kuvia ja logoless toiston vaihtoehto. Jokainen uusi video galleriaan päätöslauselmassaan 480 tai enemmän on HD esikatselukuvaa missä pelaaja on upotettu, ja meille kerrotaan, että ennestään HD-videoita tullaan päivittämään "muutaman viikon kuluessa." Liikkuva varrella, että ärsyttävä YouTube vesileima (näkyy yllä) ole enää sinun pitäisi valita nix, mutta se ei ole niin yksinkertainen kuin vain rastin ruutuun, sinun täytyy lisätä "? modestbranding = 1" lopussa videon URL, jotta se häviää. Joten, juhlallinen juomia klo?

YouTube hienovaraisesti lisää HD esikatsella kuvia, logoless toisto vaihtoehto perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inquirer | lähde YouTube blogi | Lähetä | Kommentit

Uusi FBI toimintakäsikirjassa Lisäykset Surveillance

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfLeE2YhYns/New-FBI-Operations-Manual-Increases-Surveillance:

betterunixthanunix kirjoittaa "New York Times raportoi, että uusi FBI toimintakäsikirja ehdottaa laajaa kasvua valvontaa. merkitään Kotimaan tutkinnan ja jatkotoimien opas, käsikirja virallisesti alentaa bar hyväksyttävyyden kun se tulee harjoittaa valvontatoimia, antaa myös tekijöille tällaiseen valvontaan ihmisiä, jotka eivät ole epäiltyjä terroristeja avaamatta tutkimuksen tai virallisesti tallennus teoistaan. uusi käsikirja Rentouttavat sääntöjen hallinnointia valheenpaljastin testit hakuja henkilön roskakoriin, ja käyttö joukkueet seurata kohdennettuja yksityisille. Se On huomattava, että nämä suuntaviivat edelleen kuuluvat yleisten rajojen käyttöön Attorney General. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Wisconsin Julkinen Internet kamppailuita Telecom, lainsäätäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YyUhzE9DIao/Wisconsin-Public-Internet-Struggles-Against-Telecom-Legislature:

Anonyymi lukija kirjoittaa tähän pätkä Ars Technica: "University of Wisconsin: n Internet-teknologian alue ja keskeinen toimittaja" Net pääsy Wisconsin n koulutusjärjestelmän hyökkäyksen kohteeksi, että valtion lainsäätäjän ja paikallisen televiestinnän yhdistys. Kyse on WiscNet koulutuksen yhteistyöhön. voittoa tarjoaa edullista verkkoon pääsyn valtion koulut ja kirjastot, vaikka sen taloudellinen päivät saattavat olla numeroitu ellei kuva muuttuu pian. mukaan ehdotettu uusi laki, University of Wisconsin voisi joutua palauttamaan miljoonia dollareita Liittovaltion laajakaista myöntää, että se on jo voittanut, käyttävät paljon enemmän rahaa verkkopalveluita, ja kenties jopa vetäytyä Internet2 hanke. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony, Panasonic, toiset käynnistää cross-platform e-kirja palvelua myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:

Älä katso nyt, mutta on joitakin merkittäviä synergiaetuja meneillään Japanin e-kirja markkinoilla, nyt Sony , Panasonic , Rakuten ja Kinokuniya kaikki voimansa on uusi digitaalinen etsintä. Tänään kvartetti yritykset ilmoittivat he työskentelevät järjestelmään, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja lukea sisältöä koko niiden e-lukijat , pistämällä e-maailmankaikkeus on raskas annos vapaa rakkaus ja hyvä fiilis. Uudessa palvelun avulla asiakkaat voisivat hoitaa lataukset ja selata Suositut sisällä keskitetty web-pohjainen markkinapaikka, riippumatta laitteen he menevät nukkumaan joka ilta. Koska tässä uudessa universumissa, ei olisi "minun", "sinun" tai "heidän" - kaikki on yksi ja yksi on kaikki. Päälliköt ovat jo hallussa powows kourallinen digitaalisen kustantajille, vaikka he odottavat enemmän ystäviä nuotion mennessä projekti käynnistää myöhemmin tänä vuonna.

Sony, Panasonic, toiset käynnistää cross-platform e-kirja palvelua myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget Japani | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit