mandag den 13. juni 2011

Päällä: Applen pilvi arvoitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/switched-on-apples-cloud-conundrum/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




On vaikea uskoa, että Apple on yrittänyt sen käsi Internet-palvelujen tilaa vuodesta 2000, jolloin se käynnisti iTools. Kuten lähes kaikki iCloud , jonka kanssa se ​​jakaa sen tavaramerkki vokaali etuliite, iTools oli ilmainen. Toisin iCloud, vaikka sen valikoima palveluja oli koko kartan aina Web-sivun luominen ja kortteja. iCloud merkitsee kolmannen uudelleenkäynnistyksen Applen web-palvelut sviitti koska kokeilu. Välivuosina, olemme nähneet. Mac (lähinnä tilaus-versio kaikkein iTools ominaisuudet), ja MobileMe, joka tasoitti tietä yhteyttä ja kalenterin synkronointi, että on vapaa osana iCloud.



Nykyajan Apple on osoittanut arvostavansa saumattomaan verkkoon pääsyn käynnistämisen jälkeen iMac vuonna 1998, joka karttoi levykeasemat hyväksi verkko-jakamiseen. Voidaan jopa jäljittää usko valtaa verkkoa entisestään takaisin eWorlds, AppleLink, ja jopa Macin alussa, yksinkertainen verkkotekniikoiden, AppleTalk ja LocalTalk. Internet-palvelut ovat selvästi täydentävät pitkälle laitteiden käytössä ohjemistosovellukset - kaksi aluetta, joilla Apple loistaa. Miksi on pilvi satanut Apple?

Jatka käsittelyssä päällä: Applen pilvi arvoitus


Päällä: Applen pilvi arvoitus perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 20:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar