mandag den 13. juni 2011

HP heittää pois YouTube mattoa kosketusalustan liuskekivi, hinnat tarvikkeet (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-rolls-out-the-youtube-carpet-for-touchpad-slate-prices-acces/:


Nyt HP: n kosketusalustaa on vahvistanut 1 heinäkuu julkaisupäivää , yhtiö aikoo tehdä sen darnedest varmistaa olet innostunut ja liuskekiveä, ja yhtiön liikkeellelähtöä melko hyvin, jos pyydät meitä - sen sijaan että yritetään löytää uusi hymni , se on vain osoittaa pois mitä dual-core tablet todella tekee. Yhdeksän YouTube-videoita tauon jälkeen ei ehkä kaikkein jännittäviä asioita voit katsella koko päivän, mutta he eivät tosiaankaan keuliminen moniajo taika HP: n kortti-pohjainen käyttöjärjestelmä. Jos tämä ei ole läheskään tarpeeksi kosketusalustan tiedot kuitenkin Geekazine myös nauhoitettu 37 minuutin keskustelun HP tuotepäällikkö Tim Pettitt, jossa hän paljastaa, että lopullinen kosketusalustan ei ole perinteinen ele alueella, mutta se tunnistaa perinteisten napata Facebookiin avaaminen ja sulkeminen apps. Vuoteen mennessä kaikki kosketusalustan lisävarusteet on nyt hinnoiteltu: voit pudottaa 30 dollaria laturi, $ 50 virallista taittuvat tapauksessa $ 70 Bluetooth-näppäimistöllä , ja 80 dollaria uutta Touchstone telakan. Tyyris.

Jatkaa lukeneisuus HP heittää ulos YouTube mattoa kosketusalustan liuskekivi, hinnat tarvikkeet (video)


HP heittää pois YouTube mattoa kosketusalustan liuskekivi, hinnat tarvikkeet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 02:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink EverythingPre , PreCentral (1) , (2) | lähde hpcomputers (YouTube) , Geekazine , HP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar