mandag den 13. juni 2011

Boxee käyttäjille ilman Box PC, Mac tai Ubuntu saavat laskea päivitys, avoimen lähdekoodin vapauttamista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/boxee-users-without-a-box-on-pc-mac-or-ubuntu-are-getting-a-fal/:


Siitä lähtien Boxee Box julkaistiin, fanit ohjelmistojen käynnissä tietokoneisiinsa on jäänyt kelkasta, kun se tulee päivityksiä, mutta aivan kuten meidän oletetaan , että muuttuu tänä syksynä uusilla päivityksillä PC, Mac ja Ubuntu versioita. Toimitusjohtaja Avner Ronen ilmoitti virallisen blogin että vaikka päivitykset ladattavaa versiota "todennäköisesti jäljessä versiot Boxee laitteiden" Yhtiö toivoo pitämään heidät paremmin vauhtiin eteenpäin. Edelleen luulet voisi tehdä parempaa työtä päivittää ohjelmiston itse? Tehty, koska Boxee aikoo myös tehdä avoimen lähdekoodin versio. Ei ole päivämäärä kiinni, että työtä ja antaa aikaisempien viivästynyt Boxee Tiedotteet emme selväksi amerikkalaista jalkapalloa katsellen aikataulua vielä, mutta kaikille, jotka mieluummin roll oman median laite on vielä tulevaisuutta Boxee alustan.

Boxee käyttäjille ilman Box PC, Mac tai Ubuntu saavat laskea päivitys, avoimen lähdekoodin vapauttamista perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Boxee Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar