mandag den 13. juni 2011

Motorola Droid / Milestone 3 saa katsellut, Verizon vapauttamaan vihdoin loppusuoralla?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:


Motorola Droid 3 ei juuri ollut tehdä hyvää työtä pysyä salassa, ja se (tai kansainvälinen Milestone 3 variantti, on erityinen) on nyt purettu käsissä Kiinan verkkosivuilla xda.cn, joka on tarjonnut mitä varmasti laajin tarkastella puhelimen päivämäärä. Se sisältää joitakin vahvistus silmälasit kuin 4-tuumainen QHD näyttö (sekä PenTile lajike, ilmeisesti), 8 megapikselin kamera, HDMI-lähtö ja 1500 mAh akku sekä mitä näyttää olevan ensimmäinen viitearvojen puhelimen ja sen dual-core OMAP 4430 prosessori, joka on ilmeisesti hieman haittaa vain 512 Mt muistia. Muissa Droid 3 uutisia, Droid Life toteaa, että laite on sankoin Gameloft yhteensopivuus listat sen Android-pelejä, ja sanoo, että sen suullisessa käsittelyssä, että Verizon on nyt suunnattu 7 heinäkuu käynnistää. Se on tietysti vielä kaukana vahvistettu, mutta se näyttää turvallista veikata, että julkaisu ei voi olla liikaa kauempana nyt. Hit lähde linkkiä ja xda.cn n näyte kokonaan.

Motorola Droid / Milestone 3 saa katsellut, Verizon vapauttamaan vihdoin loppusuoralla? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde xda.cn | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar